Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

"ΣΕΡΡΑΪΚΟΝ ΘΡΑΣΟΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ "MΙΣΘΩΜΕΝΟ" ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜOUSTAFA !!!

"... ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ"



o iakxos: ΣΤΡΑΒΑ ΣΥΛΛΟΓΑΣΑΙ MOUSTAFA ...: ΜOUSTAFA , "Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του" , έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη  ... ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙ...

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ;  Μετά τον ντόρο στα τηλεοπτικά κανάλια, τώρα " όλοι ποιούν την νήσσα" . Μάλιστα μαθαίνω ότι πραγματοποιήθηκε και η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΑΕ  αλλά ο Μέγκλας και ο Κωνσταντινίδης , εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου και της ΛΑΜΣ   μέτοχοι με ποσοστό 22%  , που μπορούσαν να δρομολογήσουν εξελίξεις " κανελώναν το ριζόγαλο " όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

Δώστε προσοχή στην "εμπεριστατώμένη επιστημονική" άποψη του "μισθωμένου" από την ΛΑΤΟ ΓΑΛΑΝΗΣ καθηγητή του ΑΠΘ τον οποίο παρουσίασε ο Moustafa στο Δημοτικό συμβούλιο για συγκαλύψει το σκάνδαλο  και τον οποίο χαρακτήρισε "ως ανόητο ανθρωπο" ο Αντώνης Αναστασιάδης ενώ αντίθετα περιέργως ο Καραμήτρος δήλωσε ότι "τον τιμα για την επιστηνοσύνη του" !!!,

Κύριοι μην ξεχνάτε ότι σε αυτήν την πόλη υπάρχουν και εισαγγελείς, όπως είπε και ο κ. Νιζάμης στο Δημοτικό Συμβούλιο

14 σχόλια:

  1. ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ ( ΑΙΓΟΘΗΛΗΣ Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ )

    Από την Live-Pedia.gr

    Κοινή ονομασία του πουλιού αιγοθήλης ο ευρωπαϊκός, που οφείλεται στο γεγονός ότι είναι κυρίως νυχτόβιο πτηνό. Για τον ίδιο λόγο είναι γνωστός και ως "πλάνος". Το επιστημονικό του όνομα "αιγοθήλης" σημαίνει "γιδοβυζάχτρα" και έτσι ακριβώς τον φωνάζουν σε πολλά μέρη. Αυτό οφείλεται στην παλιά αντίληψη που υπήρχε γι` αυτόν ότι θηλάζει τις γίδες.

    Φαίνεται ότι οι άνθρωποι παρεξήγησαν τη συχνή παρουσία του κοντά τους, που δεν είχε όμως άλλο σκοπό από το κυνήγι των εντόμων που ενοχλούν τα ζώα αυτά. Ο NYXTOPATIS είναι πτηνό που προτιμά τα ζεστά μέρη, γι` αυτό στην πατρίδα μας έρχεται τον Απρίλιο και φεύγει πάλι, κατά το τέλος του φθινοπώρου, στην Αφρική. Η αναπαραγωγή γίνεται την άνοιξη. Τότε το θηλυκό σκάβει με το ράμφος του ένα μικρό λάκκο στο χώμα και αποθέτει εκεί τα αβγά του (2-3) που τα κλωσά μαζί με το αρσενικό. Πολλές φορές κατασκευάζουν τη φωλιά τους σε σχισμές των βράχων ή μέσα στις κοιλότητες των δέντρων. Αν το ζευγάρι αντιληφθεί ότι κάποιος πείραξε τα αβγά τους, τα παίρνουν αμέσως με το ράμφος τους και τα μεταφέρουν σε πιο ασφαλές μέρος. Τρέφονται με έντομα και προτιμούν περισσότερο τα σκαθάρια.

    LivePedia.gr
    Ανακτήθηκε από "http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%9D%CF%85%CF%87%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΑΝΟΣ-ΑΙΓΟΘΗΛΗΣ-ΓΙΔΟΒΥΖΑΧΤΡΑ..ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!
    ΜΕΤΑ ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος ψαχνει ; Μονο ο Νυκτας ψαχνει να κανει καμια μηνυση για να τα καταστρεψει ολα διοτι ειναι ανθρωπος που παλευει για την "αναπτυξη ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ένα έργο εξίσου σημαντικό για την πόλη, με αρκετές δράσεις που φέρνουν λεφτά, την πιστά καρτ στρώνουν και εκεί άσφαλτο αυτές τις μέρες…. Ο ίδιος εργολάβος, όπως ήταν υποχρεωμένος να το κάνει λόγο σύμβασης. Δεν είδα να πηγαίνει κανένας από τους μαϊντανούς, αυτούς που έβγαιναν στα κανάλια για το αυτοκινητοδρόμιο, να ελέγξει και δα δει αν γίνετε σωστή δουλεία.(αφού όλοι οι άλλοι είναι ανίκανοι). Αν μη τη άλλο ας σκεφτούν τα λεφτά που θα χάση η πόλη αν δε γίνει σωστό το έργο. Αν ήταν τόσο αγνές οι προθέσεις τους και νοιαζόταν τόσο πολύ για το καλό της πόλης και όχι για τα ψήφακια θα έπρεπε να στήσουν σκηνές (μια και εσύ ιακχε) και να είναι μέρα νύχτα εκεί, όλοι τους. Αλλά θα είναι καλύτερα να βγουν μετά στα κανάλια αν δε γίνει σωστό και να λένε πάλι της ασυναρτησίες τους. Αυτοαναιρέθηκαν από μονοί τους….. μόνο για τα κανάλια ουσία καμία.
    Λείπαμε…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε!!!! ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΝΙΖΑΜΗΣ......ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΣ!!!!!!
    ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσωπική επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά από τα Σκόπια
    Προσωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ, κατηγορώντας την Αθήνα ότι δεν επιθυμεί την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας της χώρας του.

    Σχολιάζοντας την απαντητική επιστολή του Πρωθυπουργού της Ελλάδας προς τον σκοπιανό ομόλογό του Νίκολα Γκρούεφσκι, ο κ. Ιβάνοφ υποστήριξε ότι «όλες οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε απορρίπτονται από την ελληνική πλευρά» και αναφερόμενος προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά, είπε: «Δεν πρέπει να αναμένεται τίποτε το διαφορετικό από έναν άνθρωπο που πριν από δύο δεκαετίες δημιούργησε το πρόβλημα και τώρα θέλει να αποφύγει την επίλυση του».

    Ειδικότερα, ο Γκιόργκι Ιβάνοφ ανέφερε: «Η επιστολή του έλληνα Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά επιβεβαιώνει αυτό που λέμε: ότι η "Μακεδονία" δεν έχει με ποιον να συνομιλήσει για να βρεθεί λύση στο θέμα του ονόματος.

    » Ο διάλογος είναι ο μοναδικός τρόπος για να ξεπεραστούν οι διαφωνίες. Ολες οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε απορρίπτονται από την ελληνική πλευρά. Δεν πρέπει να αναμένεται τίποτε το διαφορετικό από έναν άνθρωπο που πριν από δύο δεκαετίες δημιούργησε το πρόβλημα και τώρα θέλει να αποφύγει την επίλυση του».

    Στην επιστολή του προς τον Νίκολα Γκρούεφσκι, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας απέρριπτε την πρόταση του σκοπιανού ομολόγου του για σύσταση δυο ομάδων με επικεφαλής τους πρωθυπουργούς για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας.

    Η πρόταση αυτή περιλαμβανόταν σε δική του επιστολή στις 27 Ιουνίου, στην οποία ο κ. Γκρούεφσκι υποστήριζε πως η Ελλάδα στέκεται εμπόδιο για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων των Σκοπίων.

    Ο Αντώνης Σαμαράς, στην επιστολή του, υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει ανάγκη για τη δημιουργία δύο νέων ομάδων, με επικεφαλής τον ίδιο και τον Σκοπιανό ομόλογό του, σημειώνοντας ότι «δεν είναι η Ελλάδα που παρεμποδίζει την ενταξιακή πορεία της χώρας προς την Ε.Ε. αλλά η ίδια η Ευρωπαϊκή Ενωση έχει αντιρρήσεις για την πρόοδό της».

    «Δεκα οκτώ χρόνια χωρίς λύση είναι πολύ μακρά περίοδος για να την αποδώσει κανείς μόνο στο καπρίτσιο μιας χώρας, όπως αφήνει να εννοηθεί η σκοπιανή κυβέρνηση, κατέληγε ο κ. Σαμαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτά να τα βλέπει ο κόσμος και να καταδικάσει στις επόμενες δημοτικές εκλογές αυτούς που με τις επιλογές τους ανέστησαν το ΠΑΣΟΚ στο νομό που έβγαλε 6 στους 7 δημάρχους .
    Σ΄αυτές τις δημοτικές εκλογές όλοι μας θα στηρίξουμε τον Ηλία Γκότση .
    Ποτέ ξανά ΠΑΣΟΚ στον δήμο Σερρών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πληροφοριες λενε οτι η ασφαλτος στο καρτ χαλασε και αυτη σε δυο μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΙΑΚΧΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΥΡ.ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ Να ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΛΛΑ , ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΟΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΒΛΑΧΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΙΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ . ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΙΑΚΧΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο IAKXOS ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ , ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΟΤΑΒΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΕΡΡΑΪΣΤΑΝ

      Διαγραφή
  12. ΙΑΚΧΕ, ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΑΡΕΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΩΝ 2.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ