Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΕΝ ΨΥΧΡΩ ... ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 19ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ 1,4 ΕΥΡΩ


Bloggers ενωμένοι ποτέ νικημένοι!!: Πάει για κουκούλωμα η υπόθεση:  Ποιός νοιάζεται για ένα πιτσιρικά από το Περιστέρι παιδί ανέργων γονιών;;; oύτε καν οι "Tσατσόπουλοι"... Το χειρότερο είν...

.
     ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ

 σε καθεστωτική φυλλάδα μέρους της ιατροδικαστικής εξέτασης στο σώμα του άτυχου Θανάση Καναούτη που δολοφονήθηκε μέσα στο καταραμένο τρόλει της γραμμής προς Περιστέρι αλλά και η ανέκαθεν ύποπτη συμπεριφορά του δημοσιογράφου που δήθεν έγινε αποδέκτης της διαρροής(και ο οποίος έχει εξυπηρετήσει το καθεστώς της αστυνομίας και των θυλάκων της), βάζει σε μεγάλες σκέψεις ακόμα και διαπρεπείς επιστήμονες της ιατροδικαστικής που γνωρίζουν πολλά και μπορούν και συμπεραίνουν ακόμα περισσότερα. 

Πρώτον: Ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνια θεωρείται ακόμα και από συναδέρφους του ακατάλληλος για να ερευνά μεγάλες και δύσκολες υποθέσεις για τις οποίες υπάρχει δημόσιο ενδιαφέρον. Στην υπόθεση Τσαλικίδη ήταν ο ιατροδικαστής που τα έκανε θάλασσα . Το εαν είχε δόλο να αποκρύψει ή εαν πείστηκε από τις αλητείες που του υπαγόρευεσε τότε η αστυνομία ας το κρίνει η υπηρεσία του. Η νεκροψία βάσει της οποίας η υπόθεση έκλεισε ως αυτοκτονία στην ιστορία Τσαλικίδη, είχε διενεργηθεί με συνοπτικές διαδικασίες. Επιπλέον, ο ίδιος ο κ. Ντιλέρνια δεν επισκέφθηκε το σπίτι του Τσαλικίδη καθ' υπόδειξη της αστυνομίας, η οποία τον διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για κλασική περίπτωση αυτοκτονίας. Τον Τσαλικίδη που ως γνωστόν τον αυτοκτόνησαν και τον κρέμασαν σαν το κατσίκι με ναυτικό σχοινί, διαδέχθηκε η ιστορία με τον Θανάση. Ο κατάλληλος άνθρωπος στις κατάλληλες υποθέσεις. όσο για την κυρία Μαριαννού που συνυπογράφει θα τα ΄πούμε άλλη ώρα. 

Η εξέταση αποκρύπτει. Λέει ότι ο ελεγκτής τράβηξε το παιδί από το χέρι και ότι τον έπιασε από τον λαιμό αλλά δεν είχε αμυχές που να φαίνεται ότι τον πνίγει. 

Η οικογένεια είναι φτωχοί άνθρωποι. Πρέπει όμως η δικηγόρος τους να βρει άλλον ιατροδικαστή για να εξετάσει πάλι τα ευρήματα. Όπως κουκούλωσαν τον Τσαλικίδη και τις σκιές του, πάνε να κουκουλώσουν και το έγκλημα εις βάρος ενός 19χρονου παιδιού. Γνωστό το παραμύθι... 

ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ