Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΑΙΔΩΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ... ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ

  ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ TOY "ΜΠΟΥΤΑΡ  ΠΑΣΑ" ...
ΚΑΝΑΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Το σπίτι του Κεμαλ στην οδό Αγίου Δημητρίου, το κέρινο ομοίωμα του Κεμάλ και ο γραικύλος Δήμαρχος 

Στην Ελλάδα των Γραικύλων υπάρχει ιστορική "μνήμη χρυσόψαρου" και φινλανδοποίηση. Έτσι φτάσαμε στο σημείο να επιτρέψουμε την ανακαίνιση της οικίας του μεγαλύτερου σφαγέα του Ελληνισμού του Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη, η οποία ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας.

Δόξα στον Αλλάχ και ... στον Μπουτάρη. 

Χάρις στον ανθέλληνα Δήμαρχο Θεσσαλονίκης οι πόρτες της "Οικίας Ατατούρκ" θα ανοίξουν την Παρασκευή, 16 Αυγούστου στις 13.30, μετά την επίσημη τελετή εγκαινίων που θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας!  

Θα αλυχτούν από μόνοι στους τάφους τους τα εκατομμύρια των σφαγιασμένων Ελλλήνων Μικρασιατών, Ποντίων, Κωνσταντινοπουλιτών κλπ. Υπάρχει καμιά ελπίδα γι αυτό το τόπο με αυτή την προσκυνημένη πολιτική ελιτ που κυβερνά;

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;;;ΚΑΛΑ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙΚΑΜΕ!!ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΦΒΝΑΖΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑ ΚΙΛΑ ΑΡ...ΔΙΑ.ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ;;ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΛΟΓΑ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΣΕΡΡΕΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.ΔΕΝ ''ΠΟΥΛΑΜΕ''ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ