Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ...

ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΕ, ΑΥΤΗ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
.

Tην ατάκα της αείμνηστης Μελίνας Καραλη θυμήθηκα μόλις διάβασα τις δηλώσεις του "Αντύπα" ότι οραματίζεται σύγχρονο προπονητικό κέντρο του ΠΑΜΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ στον Λευκώνα.

Αυτή η παραχώρηση, στην ουσία λεϊλασία δημοτικής έκτασης, είναι αποκύημα της Πασοκικοαριστερής αλητείας που χρόνια τώρα λυμαίνεται τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ( Ερασιτέχνη και ΠΑΕ) που υλοποιήθηκε επί Νομαρχείας Καραμήτρου με την χρήση και κάποιων "χρήσιμων ηλιθίων" Δημάρχων της χαζοχαρούμενης Δεξιάς. 

 Αυτα τα λαμόγια είχαν την χωριάτικη κουτοπονηράδα να ονομάσουν το κατά φαντασίαν τους γήπεδο, "ΓΗΠΕΔΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ" για να παραμυθιάζουν τα αλαφροκάνταρα της "ΕλαφροΔεξιάς" του Μεσαίου Χώρου, οτι δήθεν τιμούν τον "Εθνάρχη" τους αλλά αποσκοπούσαν στην παραχώρηση δημοτικής έκτασης σε μια ιδιωτικών συμφερόντων Ανώνυμη Εταιρεία που τελικά το πέτυχαν και την εκταμίευση χρημάτων ως χορηγίες από την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την κατασκευή των υποδομών...

"Πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες" όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη , γέμισαν με όνειρα "θερινής νυκτός" τους Σερραίους φιλάθλους που αφελώς πίστεψαν ότι κάτι μεγάλο πάει να γίνει στον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ.

ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΗΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟUSTAFAΔΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΩΝΑ ...

Και έρχεται τώρα ένας "γιαλαντζί τύπος" που υποδύεται τον Πρόεδρο του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ να "τάζει πάλι λαγούς με πατραχείλια" στους Σερραίους φιλάθλους ...


Ο Κώστας Καραμανλής, ο Γ' ο Πορφυρογέννητος εαν σέβεται την όποια ιστορία του μπαρμπα τπυ οφείλει να απαιτήσει να κατεβάσουν τα λάμογια αυτή την ταμπέλα ...

3 σχόλια:

  1. AKOMA ME MAMAKIEΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΕΤΑΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρτο χαμπάρι. Για τον Πανσερραϊκό η γνώμη σου δεν έχει καμία απολύτως αξία. Ο κόσμος του Πανσερραϊκού εμπιστεύεται ανθρώπους που προσέφεραν, όχι σκιές από άλλα πέτρινα χρόνια, και άτομα που μόνο προβλήματα δημιουργούνε.
    Οπότε άσε τον Πανσερραϊκό στην ησυχία του και ασχολήσου με τα ΕΣ ΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΑΚΧΕ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΖΩΡΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ...ΡΙΑ.ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ.ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ" ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΣΟΥ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΓΑΖΩΡΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΙΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ