Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Μ.Γ.Σ. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ , Η ΚΑΘ' ΗΜΑΣ ΤΣΣΚΑ.

ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ !!! ΜΕ "ΠΑΣΤΑΚΑ" ΤΟ ΚΚΕ


Στην Επιτροπή μετέχουν : 
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ, Επίτιμος Πρόεδρος Μ.Γ.Σ. , Αρχιστέλεχος Κ.Κ.Ε. και Πρόεδρος της Επιτροπής.
  • ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ , Πρόεδρος ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
  • ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , Α΄Αντιροόεδρος Μ.Γ.Σ.
  • ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΚΑΙΤΗ , Β' Αντιπρόεδρος Μ.Γ.Σ
  • ΓΚΡΑΤΖΙΟΣ ΖΗΣΗΣ,  Γενικός Γραμματεας Μ.Γ.Σ. ,  Έφορος Κολύμβησης
  • ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΘΩΜΑΗ , Ταμίας Μ.Γ.Σ. , Εφορος Συχρονικής Κολύμβησης
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΟΥΤΗΣ , ?????????????? Νυν Νομαρχιακός Υπάλληλος ΝΕΛΕ 
Διαβάζω λοιπόν και την συνέντευξη του Προέδρου του Μ.Γ.Σ. Βασίλη ΧατζηΜιχαηλίδη στο serresgoal.gr :




 Δεν τα ξέρεις "καλά τα γράμματα Βασιλάκη" μου ! Δεν γνωρίζεις τι εστί "Γιώργος Σιδέρης" και τι εκπροπσωπεί ο τύπος. Που την είδες την "έξωθεν καλή μαρτυρία" και την "αναμφισβήτητη αγάπη του για τον Πανσερραϊκό", όσο δε για το 1979 ο Σιδέρης ήταν απλός θεατής των γεγονότων ... την ΠΑΕ την ίδρυσε ο αείμνηστος Χαράλαμπος ο Μπιτζίδης που ήταν και ο μεγαλομέτοχος

Ηταν  τόση η "αγάπη" του Σιδέρη για τον Πανσερραϊκο ιδίως όταν είχε "δεξιούς" Προέδρους, που πάντοτε έβρισκε προσχήματα να "μπλοκάρει" τις επιχορηγήσεις της Πολιτείας προς την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ εγείροντας ανεξόφλητες απαιτήσεις του Ερασιτέχνη. Έφθασε δε σε σημείο να ζητήσει 700.000 δρχ τότε,  το 10% από την μεταγραφή των 7.000.000 δρχ του Αυγουστου Σοφιά στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, δέκα χρόνια μετά την μεταγραφή από τη Διοίκηση του Αντώνη Νυχτοπάτη για να τον αποκαλέσει δημοσίως ο τελευταίος "Επαγγελματία Κομμουνιστή" που μόνο προβληματα δημιουργελι στον Πανσερραϊκο. Ο οδοντογιατρός που διετέλεσε ο πρωτος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κατα την ίδρυσή της με Δήμαρχο  τον Κοζανίτη Μητλιάγκα, σε μια αμφιλεγόμενη θητεία που ακόμη συζητούν οι Σερραίοι, την μετετρεψε σε "φωλια του Κουκοπυ", γιάφκα αφού διόριζε στην επιχειρηση μονο στέλεχη του ΚΚΕ που ακόμη σήμερα σε περιόδους κρίσης αμείβονται σκανδασλωδως πλουσιοπάροχα

Και τώρα Βασιλάκη μου, ο κεκές βρήκε τον τρόπο και "σφηνώθηκε" στην Επιτροπή Αξιολόγησης" για να φρενάρει την προοπτική της συγχώνευσης του Μ.Γ.Σ. ΠΑΣΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ με την ΠΑΕ των Μέγκλα - Καλαμποτλή, ενω προωθούν οι εαμομπολσεβίκοι της ΤΣΣΚΑ του Ερασιτέχνη ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ μαζί με την  Πασοκική αλητεία που χρόνια τώρα  ζούσαν ως "τσιμπούρια" από το αίμα του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ, την "λύση του σώγαμπρου" του διακοσμητή επιχειρηματία, που είναι γνήσιος φερετζές του Βούλγαρου τζογαδόρου Ντίνεφ.

Αλλώστε το ΚΚΕ ιδεολογικά είναι εναντίον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και του θεσμού των ΠΑΕ

Κατά της "συγχώνευσης" θα εκφραστούν και ο Πασόκος υπάλληλος της ΝΕΛΕ στη Νoμαρχία πρώην συνεργατης του Περούκα , τεχνικός σύμβουλος της ΠΑΕ (που "φάγανε" τον Βέλγο προπονητή Ουγκο Μπρός στην πρώτη μας επιστροφή στη SUPER LEAGUE)  και η γνωστή κυρία των ΜΚΟ και της UNESKO, που διέλυσε λαι ισοπέδωσε την ΔΕΠΚΑ επί Μητλιάγκα, ενώ η Ταμίας ελεγχεται πλήρως από την ΤΣΣΚΑ. Όσο δε για τον εργένη Αντιπρόεδρο απορώ πως αφησε το κυνήγι και το ψάρεμα για να ασχοληθεί καλοκαιράτικα με τον Καδή και τον Καμήλαλη

    2 σχόλια:

    1. ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΜΗ ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΟΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΚΛΠ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕΡΡΑΙΚΟ, ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ. ΤΟ 2013 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ . ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΑΝ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΓΑΖΩΡΟ , ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΙΑ ΣΤΗΥΝ ΑΚΡΗ.
      Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ............

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    * ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

    * Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

    * ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

    * ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

    * ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

    e-mail : iakxos.com@gmail.com,

    ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ