Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΡΕΣΙΤΑΛ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΣΕΡΡΩΝ


 " Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ "  ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ ...


      ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΤΟΥ 45ΑΡΗ !!!


13 σχόλια:

  1. Ποτέ ξανά ΠΑΣΟΚ στον Δήμο και στο Νομό

    το ρίχνουμε Ηλία Γκότση δαγκωτό !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ποτέ ξανά ΠΑΣΟΚ στον Δήμο και στο Νομό", ΠΑΣΟΚ μόνο στην κυβέρνηση για να σώσουμε τον Μπένυ από το Ειδικό Δικαστήριο...

      Κορόιδα Νεοδημοκράτες, εξαντλήστε την αντίθεσή σας για το ΠΑΣΟΚ στο Δήμο και στο Νομό γιατί στην Κυβέρνηση...τουμπεκ, μόκο!

      Διαγραφή
    2. Αδερφέ 12.18 νομίζω βιάζεσαι λίγο.Και εγώ συμφωνώ με την υποψηφιότητα Γκότση για τον Δήμο Σερρών.Είναι η μόνη καθαρά αυτοδιοικητική υποψηφιότητα που δίνει πολλές ελπίδες στην φιλελεύθερη παράταξη να κερδίσει τον Δήμο.
      Όμως ο άνθρωπος δεν έκανε επίσημη ανακοίνωση περί καθόδου του στις εκλογές και όσο καθυστερεί αφήνει τους Αγγελίδη - Φωτιάδη να κινούνται ελεύθερα.Αυτή η καθυστέριση ίσως μας στοιχίσει.Εκτός αν περιμένει κάτι που εμείς δεν ξέρουμε.

      Διαγραφή
  2. ΠΟΥ ΣΕ ΡΕ ΦΩΤΙΑΔΗ Κ ΙΑΚΧΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ? ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΑΠΑΤΖΙΔΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΘΟΣ ΣΥΛΛΟΓΑΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, Ο IAKXOS ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΟ. ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΙΛΗΔΗΣ, ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ , ΓΚΟΤΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΠΑ, "ΑΠΟ ΛΑΔΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΜΑ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΤΙΠΟΤΙΣ" ΕΛΕΓΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ.

      ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΠΟΥ Ο ΚΕΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ MOUSTAFA, ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ.

      ΑΠΛΩΣ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ. Ο KARAMHTROS ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΩΟΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.

      ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο 45ΑΡΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ενώ ο Αναστασιάδης είναι ότι καλύτερο για την πόλη........... Ιακχε εντελώς φιλικά εκτίθεσαι που στηρίζεις αυτό το άτομο. Και ας μη γελιόμαστε ούτε ο κοτρωνης έδηξε ενδιαφέρων για το έργο, ιδία τακτική με τον φωτιαδη ακόλουθη και αυτός

      Διαγραφή
    3. Πολιτικό πτώμα ο Γκότσης ? Δεν πας καλά ΙΑΚΧΕ ! Πάλι τα παιχνιδάκια των ΠΑΣΟΚΩΝ παίζεις .

      Διαγραφή
  3. Τα συμπεράσματα που σα μπλόγκ προσπαθείτε να περάσετε στον κόσμο για τον Φωτιάδη και τούς άλλους που ασχολούνται με τα κοινά εκφράζουν μόνο μια μικροψυχία και την λαχταρα να τα γκρεμίσετε όλα.Μηδενίζετε με ευκολία και χωρίς επιχειρήματα όσους ασχολούνται με τα κοινά αποκαλώντας τους πολιτικά πτώματα.Κακή υπηρεσία προσφέρετε στους δημότες,δηλητηριάζετε το πολιτικό και κοινωνικό κλίμα.Στα έργα κρίνονται οι άνθρωποι και όχι στα λόγια.Με τον υβριστικό και απαξιωτικό τρόπο σας εκτελείτε ένα χουντικό νεοφασιστικό έργο.Καλλιεργείτε το μίσος στούς δημότες με εύκολα συνθήματα.Τελικά δέ θέλετε να διοικούν ικανοί στην αυτοδιοίκηση.Θέλετε να σας φοβούνται και να διαμορφώνετε κλίμα εμφυλιοπολεμικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πες και καμμια καλή κουβέντα για τούς Σερραίους.Όλους εχθρούς,λαμογια και πολιτικά πτώματα τούς βλέπεις.Σα τον Νέρωνα ή τον Καλιγούλα κάνεις ή έστω κάποιον Άρειο δεκανέα της Βέρμαχτ απόγονο της Μέρκελ.Όλος κακία είσαι.Απο αξιοπιστία και αλήθεια μηδέν είς το πηλίκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΛΗΡΩ ΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ "Ο ΙΑΚΧΟΣ"
    ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ
    'Η ΠΛΗΡΩΘΗΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ""ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΙ ΕΡΓΟ""
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ?

    ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ?
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ
    ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΙΑ?
    ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΩΣ ΕΡΓΑ?
    ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΡΓΩΝ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕ
    ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ.
    ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    Η ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΙΑΚΧΟΣ Ο ΜΠ@ΣΤΑΡΔ@Σ.
    ΑΝΤΕ ΠΑΛΗΚΑΡΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ!!!!!!!!!!!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΣΠΕΥΔΕ ΒΡΑΔΕΩΣ" ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ KARAMHTROS. YΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ..."ΚΑΘΕ ΠΡΑΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΙΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ" ΕΛΕΓΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ

      Διαγραφή
    2. Και το μ@..νι της μάνας σου και της θείας σου της ελπινικης μπ@..ρδε ιακχε.διαστρευλωτη των πάντων πλην μεγκλα αναστασιαδη κλπ.

      Διαγραφή
  6. O AΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΟΛΙΟΥΣ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΜΟΝΟ ΚΟΛΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ