Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΜΕΓΚΛΑ, ΝΥΝ ΥΠΕΡ "ΠΑΡΤΗΣ" Ο ΑΓΩΝ ;

ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ... 




Ο εικονιζόμενος, υπέρμαχος του μαϊμού ΦΟΡΕΑ ΛΑΪΛΙΑ , ως μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου ανέλαβε την ευθύνη συστονισμού της υποβολής των αιτήσεων των επαγγελματιών για την είσοδο των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου  

Σύμφωνα όμως καταγγελίες συγγενικό του πρόσωπο είναι ιδιοκτήτης παδικού σταθμού (!!!) και ο συγκκριμένος  κύριος  είχε την απαίτηση να εγκατασταθεί υπάλληλος του συγγενούς του ως γραματειακή υποστήριξη για την υποδοχή των ενδιαφερομένων και την παραλαβή των αιτήσεων, γεγονός που προκαλεσε την οργή άλλων επιχειρηματιών παιδικών σταθμών και φυσικά ματαιώθηκε αυτή η απρέπεια

Βέβαια οι δηλώσεις στα κανάλια ήταν συγκινητικές "ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ" αλλά η ουσία ήταν .... "ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΥΠΕΡ ΠΑΡΤΗΣ"

ΜΕΓΚΛΑ , ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΤΕΛΕΙΩΝΕ Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΖΑΜΠΑΣΛΙΚΙΑ ...

16 σχόλια:

  1. Τι καλοί άνθρωποι είναι αυτοί , που ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου και όχι για τον εαυτό τους . Μπράβο μας , να τους χαιρόμαστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΙΑΚΧΕ
    ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ,
    ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ "ΩΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ"
    ΤΩΡΑ ΡΕ ΚΟΥΝΑΒΙ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΑ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗ , ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ;
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΜΕΓΚΛΑΣ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΕΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ... ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. Ο "ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΕΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ... Ο ΚΥΡΙΟΣ "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΛΑΣΤΡΑ" ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΛΟ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΝ

      Διαγραφή
  4. Το Επιμελητήριο Σερρών δεν ανέλαβε την ευθύνη του συντονισμού της υποβολής αιτήσεων αλλά, όπως και πέρσι, με δελτίο τύπου ενημέρωσε τα μέλη του για τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων στο πλαίσο του ΕΣΠΑ και την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής. Ο Κύριος Πασχάλης, ως μέλος του Δ.Σ.του Επιμελητηρίου, δεν ανέλαβε καμία πρωτοβουλία με σύμφωνη γνώμη του Επιμελητηρίου για το θέμα αυτό. Το Επιμελητήριο παραχώρησε στον Εμπορικό Σύλλογο για μία εβδομάδα το κατάστημα του ισογείου για την εξυπηρέτηση του εμπορικού κόσμου και δεν συμμετείχε στη δράση του γραφείου.

    Ο Αναπληρωτής Διευθυντής
    Κοτζαμπασίδης Ιωάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΝΝΗ , ΕΚΤΕΘΗΚΕΣ ... ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΥΣΤΕΡΗΣ. ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΑΝΔΡΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ . ΑΦΟΥ Ο ΕΜΠΟΠΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΤΙ ΧΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΔΗΘΕΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ;

      Διαγραφή
    2. το κειμενο ειναι του βουρλου με τα γιαλια ηλιου.
      η υπογραφη του φαλακρου χοντρου.
      οχι του κλεφτη του αλλου.
      το ρεζιλι του υποτειθεμενου προεδρου.
      αισχος.ξεφτηλα.τοσο χαμηλα.
      πασχαλη κρατα γερα κοντρα στα τσουτσεκια.

      Διαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ;;;; ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ "ΣΠΕ" ΤΟΥ 3ου ΟΡΟΦΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ" , Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΕΜ ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΥΦΩΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΑΔΕΣ ΚΑΝΑΝ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ , ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ

      Διαγραφή
  6. α τον βαψομαλλιά ντουνέκι σκέτο πατσαροκλιδκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O AVEREL ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΚΑΦΑΣ .ΟΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ , ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !!!

    ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ". Ο ΓΥΦΤΟΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΜΠΑΤΑΞΗΣ , ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΕ. ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ. ΚΑΠΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ , ΕΙΔΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΧΑΛΗΣ" ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ " ΚΥΡΙΕ ΠΑΣΧΑΛΗ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟ, ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΟΥΜΕ"
    ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΟΥΒΑΡΝΤΟΠΑΙΔΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Η "ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ" ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ... ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αρε τον βαψομαλλια
    απαιχτοοοο το ντουνεκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΕΜΠΑΘΗΣ κ. ΠΑΣΧΑΛΗΣ

    Ο κύριος αυτός υποτιθεται ότι είναι εκπρόσωπος των σερραίων επιχειρηματιών και εαν δεν εχει υποχρέωση να προσπίζεται τα συμφεροντα των μελών του Επιμελητήριου τουλάχιστον θα έπρεπε να μην επιδιώκει να τους βλάπτει . Εφθασε σε σημείο να "προσφερει" δωρεάν την διακόσμιση σε καταστημα που πηγε στο μαγαζί του να αγοράσει εξοπλισμό προκειμένου "να διώξει" τον διακοσμιτή που είχε ήδη αναλάβει την διακόσμιση του εν λογω καταστήματος και να προωθήσει ταυτόχρονα δικό του συγγενικό πρόσωπο. Ω τι ξεπεσμός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χαχαχα ο βαψομαλλιας χελιδονοφωλιάς
    κραταει τα μαλλακιατ στο μηχανακι
    μην φυγουν σαν τα ντουνεκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ..να τον ντιρς τον ιακχο να κλαιει
    που μισαει τον πανσαραικο μας ε τετχιε ναι?
    αα κ τον μεγκλα που παεν με τις γαζοριανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ