Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΙ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΡΕ ΖΗΣΗ ;

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ : ΟΙ "ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ" ΜΑΛΑΚΙΕΣ


Είμαι πλήρως απογοητευμένος από την συνέντευξη και τα ατοπήματα  του Ζήση Γκράτζιου, ενός δραστήριου και παραγωγικού αθλητικού παράγοντα που ομολογουμένως με προσωπικές επιλογές και θυσίες άλλαξε άρδην την κατάσταση στο Κολυμβητικό Τμήμα του Ερασιτέχνη ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ που ήδη εχει καταξιωθεί πανελληνίως, αλλά εν προκειμένω δυστυχώς "πάτησε την μπανανόφλουδα" των λαμόγιων που κατέστρεψαν την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ και υιοθέτησε τις φαιδρότητες περί αυτονομίας, ανεξαρτησίας και αλλοιώσης της ιστορίας του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ.  
.
Το άλλο ατόπημα του Ζήση είναι που "έβαλε στο ίδιο καντάρι", τον κοτσιδάκια  "των άπλυτων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ" και των "CHE"  με την ΠΑΕ του Εθνικού Γαζώρου , από την οποία απαιτεί "γην και ύδωρ" για να συζητήσει ο Ερασιτέχνης μαζί τους. 
 
Δεν μας το κάνεις "πέντε τάλαρα λιανά" ρε Ζήση, τι εννοείς με την φράση "θα προτιμήσω αυτή που δίνει τα λιγότερα ;

Προτιμάς τύπους σαν τον Καδή από τον Μέγκλα;   ή έχετε μπεί στην λογική των παζαρεμάτων ; του "δούναι και λαβείν" ασελγώντας πάνω στην ιστορία του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ,  χωρίς να εξετάζετε την φερεγγυότητα του επιχειρηματία με τον οποίο θα συστήσετε μια Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία;

Λογιστής  είσαι και καταλαβαίνεις τι εννοώ ... διότι ουδείς εκ των επίδοξων ιδρυτών της νέας ΠΑΕ μπορεί να δώσει κατι περισσότερο από το 10% των μετοχών στον ΜΓΣ Ερασιτέχνη Πανσερραϊκό, εκτός κι αν το έργο είναι στημένο. Με την τοποθέτηση σου όμως αυτή κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς και ενδεχομένως μερικοί κακόβουλοι να αρχίσουν να σκέφτονται ... "ανάποδα" για τις προθέσεις του Ερασιτέχνη.

Εν προκειμένω όμως έχουμε δύο εκ διαμέτρου αντίθετες εκδοχές  ... (συνεχίζεται σε λίγο)

( και εδώ η συνέχεια 2/8/2013) ... από την μία έχεις την δυνατότητα να γίνεις και πάλι ΠΑΕ, που θα αγωνίζεται στην SUPER LEAGUE με ότι αυτό συνεπάγεται στα έσοδα για τον Ερασιτέχνη από το 15% των εσοδων από εισητήρια , απο διαρκείας , διαφημήσεις κτλ, πέραν του ποσοστού του 10% των μετοχών που θα αποκτήσει δωρεάν και θα αποτιμάται σε 60.000 ευρώ τουλάχιστον  και από την άλλη έχεις την σκληρή πραγματικότητα να οδεύεις στους καρόδρομους της Γ' Εθνικής και να διαγκωνίζεσαι με την Δόξα της Κάτω Τραχανούλας , ενώ θα παραμείνουν στο προσκήνιο τα λαμόγια που στήριξαν τον Περούκα και διέλυσαν την ομάδα, οι υπόδικοι που θα κληθούν να δικαιολογήσουν στην δικαιοσύνη που πήγαν οι "προκαταβολές" των 2.660.000 ευρώ που σούφρωσε ο μεγαλομέτοχος από το Ταμείο της ΠΑΕ, ενώ η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ απλά κοιμώτανε, στην καλύτερη των περιπτώσεων 

Οπως βλέπεις Ζήση μου , τα πράγματα είναι πολύ απλά και ξεκάθαρα , "2+2 μας κάνει 4 , δεν μας κάνει 22" όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη και δεν είμαι βέβαιος εαν έχετε και την πολυτέλεια να αρνηθείτε την πρόταση των Μέγκλα-Καλαμποτλή και όχι του Γαζώρου, όπως έντεχνα κάποια λαμόγια προσπαθούν να περάσουν στο πόπολο, διότι όπως πολύ σωστά ανέφερες "θελεις να διασφαλίσεις τα παιδιά σου" διότι  "έχετε ευθύνες"  ως διαχειριστές αλλότριας περιουσίας ...



 

5 σχόλια:

  1. "Ο ΙΑΚΧΟΣ"
    ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
    ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
    ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    "Ο ΙΚΑΧΟΣ"
    ΚΑΙ Ο ΚΑΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΟΥ ... ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΣ ΕΝΑΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΎΜΕ ΤΕΛΙΚΆ ΣΕ ΤΟΎΤΟΝ ΤΟΝ ΤΌΠΟ. ΠΟΛΎ ΛΙΒΆΝΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΉΣΤΟ ΡΕ ΜΆΓΚΕΣ ....
    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΊΣΑΙ ΤΌΣΟ ΕΝΗΜΕΡΟΜΈΝΟΣ, ΓΙΑ ΠΈΣΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΊΚΤΕΣ ΠΟΥ ΈΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ ΧΡΉΣΤΟΥ ΠΌΣΟΥΣ ΜΉΝΕΣ ΉΤΑΝ ΑΠΛΉΡΩΤΟΙ..? ΣΕ ΛΊΓΟ ΚΑΙΡΌ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΊΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΎΝΕΦΟ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΎΝ ΚΆΠΟΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΩ Ο ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ, Ο ΚΑΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΣΔΙΔΑ, Ο ΒΑΒΑΛΗΣ ΚΙ Ο ΚΑΛΗΛΑΛΗΣ , ΓΝΗΣΙΕΣ ΟΡΤΙΝΑΤΖΕΣ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ.

      Διαγραφή
  4. ρωτησε τον αλεκο τον γκρατζιο ποσους μηνες ηταν απληρωτος.αυτα ειναι τα δειγματα γραφης του μεγκλα στο ποδοσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ