Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ : ΜΟΜΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ...


             ΑΓΓΕΛΟΣ , Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ...

ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ "ΑΝΑΤΡΟΠΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ"



"Ρεντίκολο"  έγινε το Διοικητικό Συμβούλιο του "ιστορικού"  Εμπορικού Συλλόγου Σερρών ( πού σήμερα μονο Εμπορικός Συλλογος δεν είναι ... αφού συμμετεχουν ακόμη και στο ΔΣ  ραφτάδες, ιδιωτικοί υπάληλοι, ταβερνιάρηδες και συνταξιούχοι) όταν προχθές κλήθηκε να συζητήσει την πρόταση μομφής κατα δύο μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Κούλας Μηλίγκα και του Τάσου Αμανατίδη που κατέθεσαν σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου 18 συναδελφοί τους επειδή παραβίασαν την εφαρμογή απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου να παραμείνουν κλειστά τα εμπορικά καταστήματα τα 4 Σάββατα από 15/6 μέχρι 15/8 και μάλιστα συγκέντρωσαν και υπογραφές 18 καταστηματαρχών.

Μάλιστα πριν την έναρξη της συζήτησης , ο Τάσος Αμανατίδης θρασύτατα υπέβαλε και την παραιτησή του, αλλά ο Αγγελάκος, "παρίστανε το παγώνι" ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ