Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΤΟ DEAL ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΤΣΣΚΑ- ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ";

           
 ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ "ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ" ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ 

ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Μ.Γ.Σ.



Η Επιτροπή Αξιολόγησης απεφάνθη, βγήκε μπόλικος άσπρος καπνός και το όνομα του εκλεκτού Χρήστος  Χρήστος Καραθανάσης εξ Ιβήρων ορμώμενος , κάτοχος αυτοκινήτου FERRARI , κατά δήλωσή του "επιχειρηματίας" και αγνώστων λοιπών στοιχείων. Τον λόγο τωρα έχει τυπικά  η Γενική Συνέλευση της ΤΣΣΚΑ ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ κατά την οποία "τα μέλη του κόμματος" (ΚΚΕ)  θα επικυρώσουν την επιλογή της Επιτροπής.

Μια Γενική Συνέλευση την οποία μεθοδεύουν να διεξαγουν εν κρυπτώ και με συνοπτικές διαδικασίες.

Ομως κύριοι  του ΜΓΣ ο Ερασιτέχνης μπορεί να εχει καταντήσει οργανωτικά σε δομές τσιφλίκι του ΚΚΕ, όμως "το προϊον" που διαχειρίζεστε δεν σας ανήκει , η ιστορία του συλλόγου είναι κτήμα όλων των απανταχού Σερραίων, οι οποίοι πρέπει να είναι κοινωνοί όλων των γεγονότων που τον αφορούν. Η ίδρυση του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ το 1964 ήταν εν τοις πράγμασι ένα ιστορικό και συνάμα πολιτικό γεγονός που "ένωσε" τότε  όλες τις τάξεις της σερραϊκης κοινωνίας κάτω από το λάβαρο του "Λέοντα της Αμφίπολης".Δεν μιλάμε πλέον για ΠΑΕ στην οποία λόγο έχουν μόνο οι μετοχοι , όσο κιαν σκούζουν κάτι ΤζιντζιδοΚαδήδες και "Γιοβανάκοι" σχολιαστές ότι οι φίλαθλοι είναι οι πρωταγωνιστές ενώ είναι απλοί θεατές ,"πελάτες" θα έλεγε κανείς εαν ήθελε να ακριβολογήσει.

Επειδή Βασιλάκη μου, ουδείς μπορεί να διασφαλίσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο την αγωνιστική πορεία καμιάς ομαδος ας αφήσουμε την παπαρολογία και ας μιλήσουμε για την ουσία επί της οποίας είστε υποχρεωμένοι να λογοδοτήσετε στους Σερραίους. 

Και ρωτάω Βασιλάκη , σύμφωνα με τα όσα δήλωσες στην πρόσφατη συνεντεξή σου και φυσικά ως νομικός γνωρίζει πολύ καλά την έννοια και την βαρύτητα των λέξεων που χρησιμοποίησες :
  • Mίλησες "για υποψήφιο αγοραστή" άρα διενεργήσατε μια οικονομική συναλλαγή, καθόσον δεν μπορεί να αγοράσει κάτι κανείς, "αέρα πατέρα"    
  • Ποιο ήταν το αντικείμενο "της αγοράς" αυτής;
  • Ποιο ήταν το τίμημα της οικονομικής συναλλαγής σας με τον Καραθανάση;
  • Με ποια διαδικασία εξασφαλίσατε την αξιολόγηση της φερεγγυότητας του υποψήφιου αγοραστή
  • Πως "διασφαλίστηκε" ο Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ότι δεν θα ζημιωθεί και δεν θα χρεωθεί από τον υποψήφιο αγοραστή ; (Εαν βρήκες νομική πατέντα να σε προτείνουμε "για Πρύτανη" στην Νομική Κομοτηνής) 
  • Ποιες εγγυήσεις παρείχατε εσείς "στον επενδυτή- αγοραστή" εξ Ιβήρων και ποίες αντίστοιχα παρείχε αυτός στον Μ.Γ.Σ.;
  • Ποιό είναι το βιογραφικό του εξ Ιβήρων "επενδυτή - αγορατή" που σας ανάγκασε "ομόφωνα" να συμφωνήσετε στην επιλογή του και την  να ανακοινώσετε πανηγυρίζοντες ; 
  • Ποιο είναι το "επενδυτικό πλάνο" και η πρόταση  Καραθανάση , την οποία ζητήσατε και σας υπέβαλε εγγράφως;    
 Λοιπόν αναμένουμε δημοσίως τις απαντήσεις σας και την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του Μ.Γ.Σ. με ανοικτές τις πόρτες σε όλους τους Σερραίους, όπως παραδοσιακά γινόταν στον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ και από τον μεντορά σας, τον αείμνηστο Πρόεδρο Γιώργο Οικονόμου , στην αίθουσα του ιστορικού ΟΕΡΦΕΑ ΣΕΡΡΩΝ.


5 σχόλια:

  1. Όλοι έχουμε εμπιστοσύνη στα πρόσωπα του Ερασιτέχνη. Είναι αυτοί που κράτησαν ζωντανά τα υπόλοιπα αθλήματα του Πανσερραϊκού, με μηδενικούς πόρους.
    Όσο κι αν θέλουν κάποιοι να σπείρουν νέες έριδες. Κάποιοι που πέρασαν από τον ποδοσφαιρικό Πανσερραϊκό σε μαύρες σελίδες της ιστορίας του και έφυγαν χωρίς να προσφέρουν τίποτα, παρά μόνο ιντερνετική χολή.
    Η αξιοπιστία και η βαρύτητα του λόγου αυτών των ιντερνετικών κυρίων αγγίζει το 0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΑΚΧΕ , ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ , ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η΄ ΣΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θελατε Μεγκλα ε; Δεν θελατε Σερραίο επιχεισηματία ε; Θελατε πάλι λαμογιοπαρέες ;Για λίγο καιρό θα υπάρξει μια αισιοδοξία και μετά θα φανεί η αλήθεια και η γύμνια . Κατακαημενα Σέρρας . Σ έφαγαν οι απχρηστοι , ανεπάγγελτοι ποντικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΕΓΚΛΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΚΑΝΜΕ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ "ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ" (ΚΑΫΜΕΝΕ ΖΗΣΗ, ΤΖΑΜΠΑ ΕΚΤΕΘΗΚΕΣ), ΤΩΡΑ ΑΣ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΝΑΤΣΕΣ.

      ΠΕΡΟΥΚΑΣ - ΛΑΖΑΡΟΣ - ΜΠΙΤΖΙΔΗΣ - ΝΤΙΝΕΦ - ΚΑΜΗΛΑΛΗΣ - ΚΑΠΛΑΝΙΔΗΣ - ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ - ΒΑΒΑΛΗΣ - ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ) - ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ - ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ - ΣΤΑΥΛΑΣ - ΣΙΔΕΡΗΣ - ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ - ΜΓΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

      ΗΡΘΕ ΠΛΕΟΝ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ, Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ

      Διαγραφή
  4. Ξερει το ΚΚΕ απο αγοραπωλησιες ρε Ιακχε..
    Και τον 902 ξεπουλησε, στον Πανσερραικο θα κολλούσε?
    Γνωστή η φράση αριστερός αλλα με δεξια τσεπη. Βλεπε και τοπικα κοκκκινολαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ