Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

O NΥΜΦΙΟΣ ΗΛΘΕ ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ


VAMOS LOS SAPSALISTAS !!!


               
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   

Το  Δ.Σ.  του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός μετά από έλεγχο όλων των προτάσεων αποφάσισε ομόφωνα να αποδεχτεί την πρόταση του Σερραίου Χρήστου Καραθανάση, που πληροί όλα τα κριτήρια της προκήρυξής μας, για την ανάληψη και διαχείριση του τμήματος ποδοσφαίρου του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού.

Το Δ.Σ εύχεται ολόψυχα στο κ. Καραθανάση καλή επιτυχία και να ξαναδούμε τον Πανσερραϊκό σύντομα να πρωταγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος.

Για τον στόχο αυτόν αγωνισθήκαμε και αγωνιζόμαστε όλοι μαζί ενωμένοι έχοντας επίγνωση ότι ο Πανσερραϊκός είναι η ομάδα με την οποία μεγαλώσαμε και που  εκπροσωπεί όλη την πόλη και τον νομό μας .


Το Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ.  Πανσερραϊκού

Y.Γ.  Από  το Δελτίο κρατάω το τελευταίο , ότι "αγωνιστήκατε έχοντες επίγνωση" ... και έχουμε να πούμε πολλά λίαν συντόμως 

6 σχόλια:

  1. Τελικά είχε δεν είχε ο Ντίνεφ έβαλε στο χέρι την ομάαδα και μάλιστα χωρίς χρέη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΚΡΙΚΟ ΤΟΝ ΚΑΜΗΛΑΛΗ, ΑΥΤΟ ΟΜ,ΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΄ΠΕΡΑΣΕΙ

      Διαγραφή
  2. Μπα, ο Καμηλαλης δεν εχει σχεση . Ο βουλγαρος τους επιασε στον υπνο με αχυρανθρωπο και μαλιστα υπαλληλο του . Η επιτροπη γνωριζει ή δεν γνωριζει οτι οφερομενος αγοραστης ειναι υπαλληλος του καζινο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΙΤΑΞΕ ΦΙΛΕ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ "ΟΙ ΛΑΔΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ" ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΙΝΕΦ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΎΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο "ΓΙΟΒΑΝΑΚΟΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ. ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΠ[ΕΣΔΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ "ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ" ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ. ΕΝ ΟΨΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΙΩΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΌΛΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ.

      ΤΟΤΕ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΚΑΜΗΛΑΛΉΣ , ΕΝΑΣ DECORATER ΙΤΑΛΟΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ , ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ DINEF. ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΗΝ TOUZON ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΣΤΟ FINIX ΚΑΖΙΝΟ.

      ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΝΑ "ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ , ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΑΣΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ "Ο ΓΙΟΒΑΝΑΚΟΣ" ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΜΑΔΟΣ ΑΠΟ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΥΣ.

      ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΠΟΙ ΕΜΦΑΝΗΣΔΑΝ ΤΟΝ ΡΩΣΟ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΠΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ( ΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΑΠΙΟΔΟΠΠΟΥΛΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ Π[ΡΟΚΎΨΕΙ Ο XRHSTOS KARATHANASIS ΑΠΟ ΤΑ ΙΒΗΡΑ ΚΑΤΟΧΟΣ FERRARI και ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ "ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑΧΗΛΙΑ" , ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΜΠΑΤΖΕΤ 1.000.000 .... ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ, ΓΙΑ ΛΕΒΑ , ΓΙΑ ΓΡΟΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ ΑΚΟΜΗ , ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΜΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΩΣ.

      ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ


      Διαγραφή
  3. Λοιπον ΟΚ . Σε καθε περίπτωση όμως η επιτροπή αξιολόγησης θα πρέπει να πει αν είναι αλήθεια ή οχι οτι ο αγοραστής είναι υπάλληλος του καζίνο και αν το γνωρίζουν ή όχι . Επισης να μας πουν αν εκαναν έλεγχο ουσίας στην οικονομική επιφάνεια των αγοραστών .Έλεγχο ουσίας και νόμιμης προέλευσης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .γιαυτό το πήγαινες ολο ομογενείς κ ομογενείς φαλάκρα
    για βουργαρους παικτες τ τοπικού(?)... γιατί σλαβογενες
    καταρο κριταρ είσαι τελικά!..οσο για το σόι το αλλο απο χρόνια
    επι ζίφκοφ ακόμη με ποδιές τραπεζόνονταν ταδερφια...
    ο νοών νοήτω ,γεμάτο ειναι τα Σέρρας με απόψεις τύπου..
    γιατι βε αμα εχει λεφτα ο βούργαρος/σκοπιανός/αλβανός (αδερφός ναναι)ναρθει να επενδύσει
    "πλουτίζουμε εκτός κ ευεργετούμε την Ελλάδα"ελεγαν οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ...
    στην εισοδο τ Α Νεκροταφείου εχει αγαλματα τ Ρακιτζη και διπλα στον ορφεα στο παρκάκι
    στήλη μαρμάρινη ας διαβαστεί...εδω γίναν επενδυτές οι "αγοράζω χρυσά δόντια"και πουλώ ηρωίνη ρωσσοβοργαρ κ δινω δουλεια σε παποράκια κ μιζα σε μπατσόνια(ποσες 10ετιες εχετε νακουσετε πιαστηκε κυκλωμα διακινησης ...μονο κατι γυφτακια κλπ)
    χρόνια πολλά και απ το πεζοδρόμιο
    και ντίρτον ντίρτον σε λέω ....χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ