Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

O ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, "TO ΝΕΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ", ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ "ΙΜΑΡΕΤ" ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ

"ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ , ΝΑΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ;" 




Δεν πρόλαβα να γράψω το Σάβατο 13:41 ότι "ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ, ΠΑΡΩΝ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ" και τα παπαγαλάκια της ΤΣΣΚΑ - ΜΓΣ "χτύπησαν" στο serresgoal.gr  23:58 με φωτό του "Αντύπα" από την προετοιμασία της Ορεινής και με περισπούδαστη συνέντευξη αλλά με ανυπόστατες ιδιότητες !!!

 Βγάλαν αναγκαστικά από το "λαγούμι του"  τον επενδυτή, τραύλισε μερικές αρλούμπες  και αποδείχθηκε περίτρανα ότι το κακόγουστο αστείο με την αξιολόγηση  μιας δήθεν αξιόπιστης και εγγυημένης πρότασης για την λειτουργία της ομάδος στην Γ' Εθνική είναι μετά πάσης βεβαιότητος μια ατέλειωτη φαιδρότητα.

"Θέλει τον Πανσερραϊκο ψηλά" μας είπε , "Πολύ ψηλά" ... εντάξει δεν αντιλέγω "περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα" που έλεγε και η θεία μου η Ελπινίκη και δεν κακίζω τον "Αντύπα", από χωριό είναι, άβγαλτος στον χώρο, "τόσο ξέρει, τόσο λέει" ο άνθρωπος 

Το ζήτημα είναι πως τον παρουσιάζουν τα λαμόγια  και τον εκθέτουνε τον κακομοίρη ...


Κατ' αρχήν, ας μας πούνε, "που είναι Πρόεδρος ο "Αντύπας" και σε ποιόν ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ" ;  Στην ΠΑΕ αποκλείεται διότι  τα ίδια λαμόγια φρόντισαν να την εξαφανίσουν , στον Μ.Γ.Σ. Πρόεδρος είναι ο δικηγόρος , εκτός και αν το deal προβλέπει  να παριστάνει πλέον τον Πρόεδρο ο Χατζημιχαηλίδης  και να γίνει "η γλάστρα" που θα ποτίζει ο "Αντύπας". Μια εκδοχή απίθανη για το ήθος του Βασιλάκη, αλλά όπως μου έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη " Ιακχε , αγόρι μου, να θυμάσαι πως για όλους και όλα  πάντοτε υπάρχει η πρώτη φορά"

'Αρα μιλάμε "για κυμβαλον αλλαλάζον"  το  οποίο βάφτισαν  ως  Πρόεδρο τα γνωστά λαμόγια , προκειμένου να παραμυθιάζουν το αφελές "πόπολο", αφού ο ΜΓΣ έχει ήδη εκλεγμένο ΠΡΟΕΔΡΟ και Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο για να συμμετάσχει ο "Αντύπας" θα πρέπει να λήξει η θητεία του  υφιστάμενου και να διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Εκτός κι αν παραιτηθούν ομαδικώς τα σημερινα μέλη του Δ.Σ. και οι αναπληρωματικοί αυτών για να προκυρηχθούν εκλογές, κάτι που δεν ακούστηκε προς το παρόν ούτε σαν σκέψη.


Άρα "Πρόεδρος γιόκ" επί του παρόντος  ο "Αντύπας"  , ο οποίος όμως επιμένει να επιδεικνύει συμπεριφορά λαμόγιου , αφού μέχρι τώρα εμφανίζεται "αορίστως ως Πρόεδρος του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ" !!! , χωρίς να έχει διαψεύσει το δημοσίευμα  αλλά και να χωρίς να ξεκαθαρίζει την όποια σχέση του με τον Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ.

Υπό τις συνθήκες αυτές πως μπορεί να είναι αυτό το ευτράπελο "το νέο αφεντικό του Πανσερραϊκού", όπως τον εμφανίζει το εν λόγω δημοσίευμα και αυτό να το αποδέχεται;  Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός  είναι μαζικός και αποτελεί κοινωνικό αγαθό που διαχειρίζονται κατά το δοκούν οι κοινωνίες των διαφόρων συλλόγων δια αιρετών εκπροσώπων τους. Αφεντικά έχουν τα σκυλιά , τα "σκυλάδικα" και τα καζίνο ...

"Ες αύριον η συνέχεια" ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ