Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑΞΙΤΖΗ ...

ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΟΥ ... ΚΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ



Του Γιώργου Καρακίτσου (geo.kara@hotmail.com) 

Σήμερα λοιπόν ήρθε η ώρα να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. Ξέρω ότι σε πολλούς δεν θα αρέσει η σκέψη μου, για αυτό σας προειδοποιώ από τώρα. Φυσικά, ίσως να κάνω λάθος και η σκέψη μου να είναι και αυτή λάθος. Αλλά όλοι δικαιούμαστε να κάνουμε λάθη!

Ξεκινάμε λοιπόν... Πέρυσι στην Πάρο έγινε ένα φρικτό έγκλημα, προηγήθηκε μια ληστεία σε τράπεζα και όπως οι ληστές έβγαιναν από αυτή συνάντησαν έναν ταξιτζή τον οποίο και σκότωσαν. Ο ληστής - δολοφόνος λίγες μέρες πριν είχε δηλώσει σε πασίγνωστο αριστερό site και είχε ευχηθεί να γίνει κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.

Με λίγα λόγια; Είχε παραδεχτεί τις πολιτικές του απόψεις. Δεν τον κατηγορώ για αυτό. Είναι δικαίωμα του καθενός να ψηφίζει και να πιστεύει ότι θέλει. Αλλά όπως καταλαβαίνουμε όλοι από αυτά του τα λόγια ήταν ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από λίγες μέρες ΚΑΙ κάνει μια ληστεία αλλά ΚΑΙ δολοφονεί έναν αθώο άνθρωπο -που ήμαστε 100% σίγουροι ότι δεν είχε προκαλέσει με τις πολιτικές του πεποιθήσεις- αλλά τότε όλοι μίλησαν για έναν ληστή, για έναν δολοφόνο. Κανένας όμως δεν αναφέρθηκε και πουθενά δεν έγινε τόσος μεγάλος "ντόρος" για τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Πότε δεν είπαν "ΣΥΡΙΖαίος σκότωσε ταξιτζή" ή "Συμμορία ΣΥΡΙΖαίων ενεπλάκει σε δολοφονία".

Δεν θα πω αν έκαναν καλά ή όχι που δεν είπαν τίποτα, αλλά θα πω πως τα ΜΜΕ ότι δεν τους αρέσει ή ότι δεν τους συμφέρει ξέρουν να το βγάζουν από τη "μέση" πολύ καλά. Επίσης, όλοι θυμόμαστε τον Κορκονέα. Πόσοι από εσάς θυμούνται ότι ήταν μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.;

Δεν θα μπω στην διαδικασία να συγκρίνω τα μέλη του κάθε κόμματος. Ούτε είμαι εγώ που θα δικάσω και θα πω αν τα μέλη της ΧΑ είναι περισσότερο εγκληματίες από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα είναι πως κάθε δολοφόνος έχει μια κομματική ταυτότητα. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι τα μέλη της ΧΑ ίσως να είναι πιο επιρρεπή σε αυτά τα θέματα. Όμως πολλές φορές βλέπουμε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν 10 φορές χειρότερα εγκλήματα και τότε κανείς δεν αναφέρεται στην κομματική ταυτότητα του δράστη. Θα σας θυμίσω το αίσχος της Marfin με 3 θύματα και 1 έγκυο γυναίκα. Επίσης θα σας θυμίσω την δολοφονία του Μανώλη Καντάρη.

Πήρα το ρίσκο και έγραψα την γνώμη μου και ελπίζω να καταλάβετε τον συλλογισμό μου και να μην νομίζετε ότι πήρα το μέρος της ΧΑ, απλά βλέπω τα πράγματα σφαιρικά.

www.triklopodia.gr

19 σχόλια:

  1. Ωραια αυταπου λες...σου διαφευγει ομως κατι...ο καθε εγκληματιας εχει μια κομματικη ταυτοτητα.είτε την εκφραζει είτε οχι...το εγκλημα στην παρο είχε πολιτικη χρειά;ΟΧΙ. ηταν ενας κοινος ληστης και εγκληματιας που καποιος τον εμποδισε και τον σκοτωσε...το εγκλημα στο Κερατσινι ηταν απλα μια διαμαχη που πανω στον καυγα καποιος ξεφυγε και εβγαλε μαχαιρι;ΟΧΙ.ηταν ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ!ΗΤΑΝ ΦΟΝΟΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ!!απο ποιους??ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!τους ειδαμε λιγες μερες πριν να ακονιζουν τις ξιφολογχες τους!!!!και ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας!!τερμα ποια με τις δικαιολογιες των ψηφοφορων της χρυσης αυγης!!!ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΜΠΡΑΒΟΙ, ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ , ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ!!!!!!! αυτοι δεν ελεγχονται!!!για αυτο βρισκονται εκει που βρισκονται!!!αφηστε λοιπον την προπαγανδα και ανοιχτε τα ματια σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ .
    ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .
    ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ . ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ . ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ
    ΙΑΚΧΕ
    ΤΕΤΟΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ
    ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΣΥΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΦΟΝΙΑ
    ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΝΤΑΣ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ καλόόό
      θα το ρετουιτάρω
      χαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχαχα , χαχαχαχα ... ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΚΥΡΙΖΙΑ ΕΙΣΤΕ ; ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ,

      ΡΕ ΧΑΫΒΑΝΙΑ ... ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΑΜΑΣΗΤΑ ΤΑ ΚΟΥΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ, ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ (ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΡΑΜΙ, ΔΗΛΑΔΗ) ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ...

      ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ .... χαχαχαχαχα, Ο ΣΤΥΓΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ χαχαχαχα

      ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ " 17 ΝΟΕΜΒΡΗ " ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. πες μας εσυ ρε ιακχε την αληθεια που εισαι κ εξυπνος....αντε δν πιστευουμε τα μμε ουτε τα ματια μας....πες μας εσυ την αληθεια...!!!

      Διαγραφή
  4. ΙΑΚΧΕ ΚΟΛΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ , ΔΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ. ΣΤΟ 3% ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΑΖΙαρικη φιλοσοφία σε όλο της το μεγαλείο μέσα από την παραπάνω ανάρτηση...

    Άλλο πράγμα η πολιτική ταυτότητα ενός ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ εγκληματία και..
    άλλο πράγμα η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

    Άλλο η βούρτσα κι άλλο η π...τσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ SKAI ΚΑΙ MEGA , ΑΠΟ ΤΕΡΜΟΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ , ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΑΤΟΥΣ , ΠΡΩΤΟΣΑΛΤΕ , ΜΠΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΡΛΟΤΑΤΙΑΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ... ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΖ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΟΥ , ΑΠΟ ΤΟ 1949 Ο ΣΥΜΜΟΡΙΙΟΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

      Διαγραφή
    2. MEGA - SKAI ? 5 ΩΡΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΒΓΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ! ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ?

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΆ ΤΟΥΣ... Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΜΔΑ ΚΑΙ Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ... ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΑΝ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ

      Διαγραφή
    4. Λοιπόν, να κοπεί το καλαμπούρι. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι «ακροδεξιά οργάνωση», «ναζιστικό μόρφωμα», «φασιστικό κόμμα» όπως την αποκαλούν οι πολιτικοί και τα Μέσα Ενημέρωσης.

      Είναι μια συμμορία ( και πληρωμένων;) δολοφόνων, ένας εσμός από μπράβους της νύχτας, κοινωνικά αποβράσματα, μορφωτικά και αισθητικά περιτρίμματα, κομπλεξικούς, καθ’ έξιν παραβατικούς και κατ’ επάγγελμα δολιοφθορείς της δημοκρατικής ομαλότητας.

      Και σαν τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται.

      Μπορεί να την ίδρυσαν κάποιοι ακροδεξιοί εθνικιστές, χουντικά κατάλοιπα και ιδεοληπτικοί αντικομμουνιστές που είχαν, αποδεδειγμένα και με ντοκουμέντα, και έμμισθη σχέση με την ΚΥΠ, τώρα όμως έχει μεταλλαχθεί σε «Γιακούζα».

      Και σαν τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται.

      Δεν είναι, όπως θέλει να προβάλλεται, αντισυστημική δύναμη, είναι καθεστωτική τραμπουκαρία, της οποίας ο ρόλος, διαγενομένου του χρόνου θα αποκαλύπτεται ότι δεν είναι άλλος παρά αυτός της λοξής φάλαγγας του συστήματος. Μαύρες χήρες και φαλαγγίτες της Νέας Τάξης είναι.

      Και σαν τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται.

      Δεν είναι «μόδα» να είσαι Χρυσή Αυγή, όπως ορισμένοι, ιδίως από το χώρο της κίτρινης, αλλά και της χαζοχαρούμενης και ηλίθιας δημοσιογραφίας, το παρουσιάζουν. Είναι παρακμή και ξεφτίλα. Μόνον κάποιος που είναι ψυχάκιας, γκάου ή τζάνκι μπορεί να έχει σαν πρότυπο τύπους όπως ο Καιάδας, ο Μιχαλολιάκος, ο Κασιδιάρης και ο Καραϊσκάκης.

      Και σαν τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται.

      Δεν είναι τα καλόπαιδα της Χρυσής Αυγής οι σταυροφόροι κατά των μεταναστών, είναι οι μισθοφόροι του φόβου και της τυφλής βίας. Δεν είναι οι υπερασπιστές της «ανήμπορης γριούλας» και του «ανυπεράσπιστου συνταξιούχου», όπως τους εμφανίζει ο μύθος που οι ίδιοι έχουν αριστοτεχνικά φιλοτεχνήσει και τον οποίον αρκετοί (αδαείς ή για άλλους λόγους, που δεν είναι του παρόντος άρθρου, κάποιοι) αναπαράγουν. Είναι ιδιοτελείς μαχαιροβγάλτες και σεκιουριτάδες σκοτεινών συμφερόντων.

      Και σαν τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται.

      Διαγραφή
    5. “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άκρο”
      1. Δίκη της 17 Νοέμβρη

      - Ζωή Κωνσταντοπούλου: Συνήγορος υπεράσπισης Γιάννη Σερίφη (αθωώθηκε)

      -Βένιος Αγγελόπουλος: Ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του καταδικασμένου με ισόβια κάθειρξη, Αλέξανδρου Γιωτόπουλου. Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, στην κατάθεσή του επιχείρησε να αποσυνδέσει τον Γιωτόπουλο από το ρόλο του αρχηγού της οργάνωσης, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε στο εδώλιο να κάθεται ο ίδιος καθώς ο «Γιωτόπουλος είναι άλλος ένας εγώ». Δήλωσε επίσης πως: «Πριν από εννέα χρόνια είχα πάει μάρτυρας υπεράσπισης του Αλέκου Γιωτόπουλου στη δίκη της 17 Νοέμβρη. Αυτό μου υπαγόρευσε η συνείδησή μου και το αίσθημά μου περί δικαιοσύνης. Δηλώνω ότι δεν έχω μετανιώσει στο παραμικρό για τη στάση μου αυτή.»

      -Δημήτρης Στρατούλης: Κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Γιάννη Σερίφη, που απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι ο τελευταίος ήταν για χρόνια «συνήθης ύποπτος» και στόχος των διωκτικών αρχών.

      -Νίκος Μανιός: Ήταν και αυτός μάρτυρας υπεράσπισης του Γιάννη Σερίφη, τον οποίο χαρακτήρισε «ιδεολόγο εργάτη επαναστάτη» και μίλησε για κατασκευασμένες κατηγορίες.

      -Χριστόφορος Παπαδόπουλος Ήταν στους μάρτυρες υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη (εκτίει ισόβια κάθειρξη) αλλά η κατάθεσή του διεκόπη πριν καν αρχίσει, με τον ίδιο να λέει ότι ήρθε να υπερασπιστεί την παραβίαση του κράτους δικαίου, και τον εισαγγελέα να τον ρωτά αν το κόμμα του τον είχε στείλει ως εκπρόσωπό του.

      -Παναγιώτης Λάμπρου Επίσης μάρτυρας υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη, στο Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο, όπου είπε ότι τον ήξερε από το αριστερό κίνημα, τονίζοντας ότι δεν μπορούσε να καταθέσει αν είχε ή όχι ο κατηγορούμενος σχέση με τις τρομοκρατικές ενέργειες της 17 Νοέμβρη, αλλά μεταφέρει την εικόνα που «υπάρχει έξω. Ότι η εμπλοκή του έχει σχέση με την προσπάθεια εμπλοκής του Γιάννη Σερίφη».

      Διαγραφή
    6. “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άκρο”
      2. Κουκουλοφόροι, Δεκεμβριανά, αναρχικός χώρος

      Η Εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» εξέδωσε το 2009 ημερολόγιο αφιερωμένο στα Δεκεμβριανά και τους κουκουλοφόρους. Στην ιστοσελίδα της «Αυγής», την ίδια περίοδο, είχαν δημοσιευθεί και τα αντικάλαντα του 2008. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά: ”Ω έλατο, ω έλατο τι ωραία που αρπάζεις, θα σε κάψω μια βραδιά, κι ας έχει μπάτσους στα κλαδιά

      - Επίσης, στον αναρχικό χώρο έχει δηλώσει ότι αυτοπροσδιορίζεται ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.

      Διαγραφή
    7. “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άκρο”
      3. Προτροπή σε βία

      - Ιφικράτης Αμυράς «Να κάνουμε αντάρτικο πόλεων»!

      Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιφικράτης Αμυράς, σε τηλεοπτική εκπομπή του (στην οποία έχει φιλοξενήσει και τον Αλ. Τσίπρα), καλεί σε αντάρτικο πόλεων, με αυτοοργάνωση των πολιτών σε ομάδες που θα κάνουν σαμποτάζ και ένοπλο αγώνα.



      - Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης: «όσοι έχουν υπογράψει τα μνημόνια πρέπει να παρακαλάτε να περάσετε από ειδικό δικαστήριο. Αυτό σας εύχομαι και εγώ προσωπικά, παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη. Καλή σας τύχη».

      - Πάνος Σκουρλέτης (Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ): Αντικείμενα καθημερινής χρήσης που υπάρχουν στο σπίτι του καθενός οι αντιασφυξιογόνες μάσκες, τα ξύλινα κοντάρια και τα εκατοντάδες άδεια μπουκάλια, όπως αυτά που βρέθηκαν από την Αστυνομία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας!

      - Δημοσθένης Παπαδάτος- Αναγνωστόπουλος (Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ): «απαιτείται βία στο δρόμο προς το σοσιαλισμό»



      - Ο αναρχικός Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλος στην Βουλή: «Ραντεβού στα γουναράδικα»

      - Υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Καραγιάννης στο Facebook: «Ο Αύγουστος να είναι γλυκός όπως το τραγούδι….και μη ξεχνάτε… αυτό τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία…»

      (Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Φάκου)

      Διαγραφή
    8. “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άκρο”
      4. Πολιτική κάλυψη σε τρομοκράτες, κουκουλοφόρους

      - Βελβεντό, Πάνος Σκουρλέτης (για το πόρισμα της αστυνομικής έρευνας) «η αλληλεγγύη των σωμάτων ασφάλειας μεταξύ τους είναι επίσης γνωστή» και συνεπώς «οφείλουμε να είμαστε καχύποπτοι και να κρατάμε μικρό καλάθι».

      - Marfin. Σκουρλέτης: «Ίσως από υπηρεσίες της ασφάλειας οι δολοφόνοι της Marfin»

      - Ιερισσός (Σκουριές) Πολιτική κάλυψη από ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ

      - Βίλα Αμαλίας, Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Χολιγουντιανής έμπνευσης, σχέδια της ΕΛΑΣ. Το κράτος επιλέγει να ασχοληθεί μονάχα για να σπείρει τον τρόμο και τον εκφοβισμό.

      Διαγραφή
    9. “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άκρο”
      5. Συγκρίσεις της κυβέρνησης με χούντα

      «Η Χούντα το έκανε καλύτερα».
      Ζωή Κωνσταντοπούλου Ιούλιος 2013

      «Αυτή την στιγμή στην χώρα έχουμε κοινοβουλευτική χούντα. Απ΄εδώ και πέρα το λόγο έχει ο λαός».
      Στάθης Παναγούλης Ιούλιος 2013

      «Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί βάρβαρες αντιδημοκρατικές, αντισυνταγματικές και παράνομες μεθόδους κοινοβουλευτικής χούντας».
      Δημήτρης Στρατούλης Ιανουάριος 2013

      «Επιβάλλετε στη χώρα αδίστακτη μνημονιακή χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα και καταθέτετε στη βουλή ένα νομοσχέδιο τέρας και σφαγείο».
      Παναγιώτης Λαφαζάνης Νοέμβριος 2012

      «Διακυβέρνηση της χώρας με τις χουντικής έμπνευσης, πράξεις νομοθετικού περιεχομένου επί παντός επιστητού».
      Νίκος Βούτσης Δεκέμβριος 2012

      «Το πραγματικό δίλημμα είναι μνημόνιο ή δημοκρατία».
      Σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ, Ιούλιος 2013

      «Ως ένα κράτος έκτακτης ανάγκης που σέβεται τον εαυτό του έτσι και η τρικομματική χούντα έκανε επέμβαση στην δημόσια τηλεόραση…»
      «Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε ή εμείς ή αυτοί. Όλοι στο ραδιομέγαρο, χούντα είναι θα την ρίξουμε!!!»
      Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, Ιούνιος 2013

      Διαγραφή
  6. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ: "Οι χρυσαυγίτες θέλουν εμφύλιο των φτωχών, γιατί είναι τσιράκια των αφεντικών"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://2.bp.blogspot.com/-sxV8N8ru024/UiYgAGhgVmI/AAAAAAAABaI/52UhjDKJ5Ts/s640/1234992_564931336907043_483601272_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ