Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ " ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΟΤΑ " ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ



ΡΕ ΜΗΝΑ ... ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝ' Ο ΓΙΑΛΟΣ ή ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ ;


Ο  εικονιζόμενος είναι εκπρόσωπος των "εργαζομένων" στους ΟΤΑ Θεσσαλονίκης, δηλαδή σε ένα χώρο όπου πανελληνίως στοιβάζονται ή μαλλον λιμνάζουν  χιλιάδες ανεπάγγελτοι αργόμισθοι η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων  είχε ως μοναδικό προσόν διορισμού την ιδιότητα "του κομματόσκυλου" ή του "Πασοκάνθρωπου" , μια κάστα ανθρώπων που ευφυώς και κυριολεκτών ο Θόδωρος Παγκαλος αποκάλεσε "κοπρίτες".

 Ο εικονιζόμενος λοιπόν εμφανίστηκε καταγγέλλων τα μνημόνια και υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα "των δήθεν εργαζόμενων" στους ΟΤΑ , μας είπε με θράσος ... "εγώ είχα μισθό 1600 ευρώ και τώρα παίρνω 900 ευρώ"!!!

Μάλιστα κύριοι "οι κοπρίτες" ακόμη παίρνουν ένα χιλιάρικο στο χέρι ενώ στον ιδιωτικό τομέα υπάρχουν 2.000.000 άνεργοι, νέοι που εργάζονται σε τρετράωρα - λάστιχο με 180 ευρώ τον μήνα , νεοι επιστήμονες με 4ετη πανεπιστημιακή φοίτηση και μισθό 490 ευρώ μικτά που οδηγούνται μοιραία στην μετανάστευση  ... 

Αυτή είναι σήμερα κυρία μου , η Ελλάδα του "Πράσινου Ήλιου" , η Ελλάδα της μεταπολίτευσης και μην μασάτε αυτή την καραμέλα "οτι η κυβέρνηση στρέφει την μια κοινωνική ομάδα κατά της άλλης στη λογική του διαίρει και βασίλευε"    

Μην τρώτε κουτόχορτο, αυτή η λογική που έντονα προωθείται τελευταία  είναι μια αλητήρια προπαγάνδα των "κοπριτών" για να διατηρήσουν τα προνόμιά τους με την συμπαράσταση των "θυμάτων" τους, των εργαζόμενων, αυτοαπασχολούμενων  και επιχειρηματιών του ιδιωτικού τομέα  

Δεν μπορεί να δείχνεις αλληλεγγύη στον "κοπρίτη" που σου δημιούργησε το σημερινό σου πρόβλημα ... εκτός κι αν είσαι ηλίθιος ή μαζόχα    

2 σχόλια:

  1. Γιατί ρε μπαγλαμά δεν βάζεις και τις φωτογραφίες του Καραϊσκάκη και του Παναγιώταρου για να δούμε και τις φάτσες των γνήσιων Ελλήνων , των Ελλήνων εθνικιστών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ? ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ !

    Υ.Γ. ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΒΓΙΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ