Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΤΣΣΚΑ - ΜΓΣ ...


"ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ" ... ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ κ. ΘΕΑΝΩ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ



Νέα ονόματα "ξεφύτρωσαν" τώρα μετά το φιάσκο με τον "Αντυπα" που μοίραζε στο μιλητό τραπεζικές εγγυητικές και επιταγές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του www.metropolis972.gr.  Πρόκεται για γνωστά ονόματα  Σερραίων επιχειρηματιών που κάνουν μια ομάδα, και ευαγγελίζονται ότι θα βοηθήσουν οργανωτικά  και οικονομικά το ξεκίμημα του νέου  Πανσερραϊκού από την Γ' Εθνική. Πρόκειται για τα "γνωστά υπολείματα του Περούκα", που εχουν δοκιμασθεί και συνέβαλαν καθοριστικά στην διάλυση της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, όπως οι Δημήτρης Καμήλαλης, Παναγιώτης Χαλκίδης, Νίκος Ιλανίδης, ο γνωστός  Γιώργος Πασχάλης, που άρπαξε την ευκαιρία να "εκδικηθεί" τον Χρήστο Μέγκλα για το άδειαμα στο ζήτημα της ΑΜΚ του Φορέα Λαϊλιά , κάποιος Κοράκης και ο όψιμος Συριζαίος, ο δικηγόρος του "Αντύπα" ο Αλέκος  Χατζηδημητρίου.

Ζήση, "το ξαναζεσταμένο φαϊ , είναι πάντα άνοστο" έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

2 σχόλια:

  1. Ερώτηση προς τον κ. Πασχάλη, εαν αγοράσω ταμειακή κα ηλεκτρικό λεμονοστίφτη θα έχω δωρεάν από την διακοσμήτριοα του την διακόσμθιση του μπάνιου μου ( Παλιός Επιμελητηριακός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ