Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ...



Στο σπίτι του 51χρονου Γραμματέα της Τ.Ο. Σερρών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Σιδηρόκαστρο βρέθηκε οπλισμός.
 Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι, στο Σιδηρόκαστρο Σερρών ο Νικήτας Σιώης, πρώην βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, φωτοβολίδων και πυροτεχνικών αθυρμάτων. Να σημειωθεί πως ο κ. Σιώης είναι και μετακλητός υπάλληλος της Βουλής των Ελλήνων.

4 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΥΡΕΡ. ΕΤΣΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΣ ΥΠΝΟΣ? ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΔΕ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ.ΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΕΒΛΕΠΕ?Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΥΠΝΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ?ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΙΘΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκπρόσωπος τύπου τώρα που αποφυλακίστηκε ο Κασιδιάρης θα αναλάβει ξανά ή θα παραμείνει ο Αρτέμης ή ? Έχεις καμιά πληροφορία ιακχε ?
    Απ΄ότι έχω ακούσει μέχρι τώρα ο Αρτέμης δεν είναι πουθενά μπλεγμένος , ενώ για τον Κασιδιάρη δεν ξέρουμε τι θα μας προκύψει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγα το πραγμα ειχε μια καραμπινα οπως ολοι στο χωριο και κροτιδες ! εγκλημαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καραμπινες εχουμε λυμενες και αδειες επισης εχουμε και οπλοφοριας και κνηγιου οσο για τις κροτιδες.. ναι βρε σε καθε σπιτι και απο πεντε εξι!! τι να σου πω.. τεσπα.. ποσο βλακας μορει να ειναι αυτος που παρεδωσε την βουλευτικη του εδρα στον γκομενο γι μια θεσουλα στην βουλη.. και ναταν και μονιμη ποιοσ σκαει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ