Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΣΚΟΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ "ΠΟΥΣΤΡΟΔΗΜΑΡΧΟ" Ο ΤΖΙΤΖΙ !!!

 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, όταν ο πρώτος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την πρόσκληση βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τον περιφερειάρχη στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

 «Είναι απαράδεκτη η στάση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δεν ξέρω αν διορθώνεται τώρα. Θα το σκεφτώ πολύ αν θα πάω στην ίδια εξέδρα με αυτούς τους κυρίους» είχε αναφέρει νωρίτερα ο κ. Μπουτάρης, με αφορμή την πρόσκληση της Χρυσής Αυγής στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. 

Η τοποθέτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης προκάλεσε την αντίδραση του κ. Τζιτζικώστα ο οποίος με ανακοίνωσή του αναφέρει: «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε καμία περίπτωση δεν δέχεται μαθήματα δημοκρατίας από τον κύριο Μπουτάρη, ο οποίος πρόσφατα δέχτηκε χορηγία από τη "Χρυσή Αυγή" για την περιβαλλοντική οργάνωση "Αρκτούρος" και αναγκάστηκε να την επιστρέψει μόνο όταν έγινε αποδέκτης της κατακραυγής της κοινής γνώμης και των συμπολιτών μας». 

 Ο περιφερειάρχης συνεχίζει κατηγορώντας τον κ. Μπουτάρη ότι «προσπαθεί να κλέψει λίγα λεπτά δημοσιότητας», εκμεταλλευόμενος την εθνική επέτειο και του προσάπτει ότι «επιλέγει να αγνοήσει τους νόμους του κράτους και τον ισχύοντα νόμο της Πολιτείας για την παρέλαση ο οποίος ορίζει ρητά ότι καλούνται όλοι οι βουλευτές όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, όπως επιδεικτικά έχει επιλέξει να αγνοεί εδώ και τέσσερα χρόνια τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης». 

Ακόμη ο κ. Τζιτζικώστας σχολιάζει πως το εάν θα παραβρεθεί ή όχι στην παρέλαση ο κ. Μπουτάρης αφορά μόνο τον ίδιο και θα κριθεί για αυτή του την απόφαση από τους πολίτες. 

Μάλιστα αφήνει και υπονοούμενα για τη διοργάνωση του Gay Pride στο δήμο Θεσσαλονίκης λέγοντας: «Άλλωστε, δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη η επιλογή του, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι προτιμά άλλου είδους παρελάσεις, τις οποίες υποστηρίζει με ιδιαίτερο ζήλο».

3 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=aMlWRHVz9ig&feature=share

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕ- ΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ"
    Ο ΤΖΙΤΖΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΙΕΥΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΟΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΙΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΤΗΣ ΙΔΕΕΣ,
    ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΘΑ ΚΟΛΟΥΣΕ?
    ΡΕ ΚΟΥΝΑΒΙ ΙΑΚΧΕ, ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΛΑΪΛΙΑ, ΣΚΟΝΗ ΣΕ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ.
    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ, Η ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ,
    ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΟ ΝΑΖΙΣΤΗΣ, ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
    http://3.bp.blogspot.com/-vy-ozz5rM3s/Umui-JPwZyI/AAAAAAAChV0/ts5yTQ5SfP8/s1600/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AEggggggrr.JPG

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ