Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ

                                                  Το προσυπογράφω ...

14 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ. ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΘΗΝΩΝ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί προσυπογράφεις ρε Γιαννάκη, που κατήντησες ρόμπα ξεκούμπωτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρυσαυγίτικα ρουσφέτια και «μαχαιριές» μεταξύ γνωστών και φίλων

    05.10.2013 11:43 Σχόλια
    -A+A
    Στις περισσότερες πόλεις τις Ελλάδας οι τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής βρίσκονταν στο περιθώριο τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές του 2012 όταν και το ακροδεξιό κόμμα μπήκε στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

    Αντίστοιχη κατάσταση επικρατούσε και στην πόλη των Σερρών όπου, μετά τις εκλογές, σημειώθηκαν σημαντικές ανακατατάξεις, αλλά και ορισμένες «σκοτεινές» υποθέσεις.

    Οπως αναφέρει η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» μια μηνυτήρια αναφορά ενός διαγραμμένου «δόκιμου μέλους» έρχεται να ταράξει τα νερά.

    Ο Ιωάννης Σεδαρίδης έχει υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά οκτώ στελεχών της οργάνωσης, ανάμεσά τους και ο βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

    Στη μηνυτήρια αναφορά του κάνει λόγο για άρνηση της τοπικής οργάνωσης να πληρώσει τα χρωστούμενα σε επαγγελματίες της περιοχής, συνοδευόμενη με αντίστοιχε απειλές.

    Αναφέρει ακόμη ότι και ο λογαριασμός της ΔΕΗ ήταν στο όνομά του, τον οποίο τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης αρνούνται να πληρώσουν παρά το γεγονός ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε δηλώσει ότι τα λειτουργικά έξοδα θα πληρώνονται από την κρατική χρηματοδότηση.

    Επιπλέον, την περιοχή απασχολεί και η σκιώδης παραίτηση του πρώην βουλευτή της οργάνωσης Νικήτα Σιώη, τη θέση του οποίου κατέλαβε ο υποψήφιος γαμπρός του αρχηγού, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Σιώης παραιτήθηκε επισήμως λόγο «φόρου εργασίας», ωστόσο, ψίθυροι αναφέρουν ότι εξωθήθηκε για να πάρει τη θέση του ο σύντροφος της Ουρανίας Μιχαλολιάκου, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

    Μάλιστα ο Σιώης δεν πρέπει να αισθάνεται παραπονεμένος, καθώς μετέπειτα διορίστηκε έμμισθος υπάλληλος της Βουλής, ενώ, όπως ισχυρίζεται ο Σεδαρίδης, έχει στην κατοχή του και χρησιμοποιεί το Ι.Χ. Αυτοκίνητο της Βουλής που χορηγήθηκε στον βουλευτή Σερρών του κόμματος.



    Πηγή: Χρυσαυγίτικα ρουσφέτια και «μαχαιριές» μεταξύ γνωστών και φίλων | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/124835#ixzz2gq638Wqo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου προσυπογράφεις τις αμπελοφιλοσοφίες που ανεβάζει η απόφοιτη Λυκείου, κοινώς αγράμματη, κατάλαβα τί κενός είσαι και σύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΖΑΨΤΕ ΤΗΝ ΡΕ. ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ. ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ; ΞΕΧΝΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΧΑΛΚΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΥΝΑΒΙ ΙΑΚΧΕ
    ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΑΙΘΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ,
    ΣΩΣΤΗ Ή ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ.
    ΚΑΤΙ ΓΟΜΑΡΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ,
    ΚΑΤΙ ΛΥΡΑΤΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ
    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΛΑΣΑΝ ΜΕΝΤΕΣ,
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΔΑΚΙΑ,
    ΤΑ ΑΠΟΠΟΙΕΙΘΗΚΑΝ ΟΛΑ,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ
    - ΑΛΛΟ ΠΡΕΣΒΕΒΑΝ
    - ΑΛΛΗ ΗΤΑΝ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ
    - ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ
    - ΜΟΝΟ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ
    - ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ
    - ΜΟΝΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ -
    ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΤΛΕΡ
    ΡΕ ΠΟΡΔΑΛΑΔΕΣ
    ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ,
    ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ, ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ.
    ΟΥΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ.
    ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΕΣ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΥΜΑΣΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΗ ΠΑΡΑΤΗΣΕ Ο ΠΕΝΣΙΟΝΕΡ ΤΟ ΡΙΞΕ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ...ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ....ΑΝΤΕ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΠ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΣΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΤΡΑΒΕΣΤΙ (Η ΣΤΑΡ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΤΕ ΧΩΡΙΑΤΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ναβαλη όταν περπετάς έξω στον πεζόδρομο χαμήλωσε λίγο τη μύτη σου κοπέλα μου στο δίκτυο των σερρών παρουσιάζεις μια εκπομπή δεν είσαι στο μέγκα..χαλαρώστε λίγο,μου γίνατε και φίρμες, το όνομα σας δεν ξέρετε να γράφετε, παίρνετε 100 ευρώ το μήνα και αν τα πάρετε και το παίζετε βεντέτες,χαλαρώστε πήραν τα μυαλά σας αέρα και μας αηδιάζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντισυστημική και αντιοικογενειοκρατική φούλ η Χ.Α. Στίς Σέρρες δεν πληρωνουν το ρεύμα,η Ζαρούλια δεν ειναι συζυγος του Μιχαλολιά,η κόρη Ουρανία δεν ειναι κόρη,ο βουλευτης Αρτέμης δεν είναι αρραβωνιάρης της Ουρανίας. Γι'αυτό αναπληρώνουν τον Μιχαλολιά τωρα που μπήκε φυλακή.Κατακαημένοι απλοί και αγαθοί χρυσαυγίτες ψεκασμενα λόγια σας ταιζει η οικογένεια και οι κολλητοί τους για να περνούν καλά αυτοί.Ο Μιχαλολιάς κοιμόταν πολύ και δεν άκουσε το τηλέφωνο.Ο Ηλίας ευτυχώς είχε τον πατέρα του να τον ξυπνήσει μην περιμενουν πολυ οι αστυνομικοί που πήγαν να τον συλλάβουν.Ευγενής και τυπικός όπως πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Λία Μαυρίδου: η star των Σερρών!
    Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος που δηλώνει πιστή στο πολιτικό ρεπορτάζ
    Το πρώτο πράγµα που σου έρχεται στο µυαλό όταν βλέπεις τη Λία Μαυρίδου είναι ότι θα μπορούσε άνετα να υποστηρίξει ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Με εμφάνιση που σε …
    κρατάει και εκφραστικότητα έχει όλο το…πακέτο. Κι όµως παρά τα φαινόμενα , η δημοσιογράφος, ασχολείται εδώ και 11 χρόνια µε το πολιτικό ρεπορτάζ, αποδεικνύοντας πως μια ωραία γυναίκα, μπορεί να μην αρκείται στην εμφάνιση της , αλλά να δουλεύει σκληρά και να πετυχαίνει. Μιλώντας η Λία Μαυρίδου στο Secret , τόνισε πως η ζωή της ξεκίνησε με άλλα όνειρα και αλλού την… έβγαλε:

    «Ξεκίνησα έχοντας ως όνειρο το θέατρο. Πέρασα στη ∆ραµατική Σχολή µε εξετάσεις από το υπουργείο Πολιτισµού, αλλά τελικά µε κέρδισε η δηµοσιογραφία. Τα τελευταία έξι χρόνια παρουσιάζω το µεσηµέρι πολιτική εκποµπή και το τελευταίο ένα χρόνο την εκπομπή “Ανοιχτή Γραµµή” στο ΔΙΚΤΥΟ. Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και όσο το ρεπορτάζ τρέχει, τρέχω και εγώ. Εχω καλύψει όλα τα ρεπορτάζ που αφορούν το πολιτικό κοµµάτι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όλα τα µεγάλα γεγονότα της πολιτικής επικαιρότητας στην Αθήνα», δηλώνει η ίδια. Γεννηµένη στις όμορφες Σέρρες, στην ηλικία των 18 ετών έφυγε και πήγε στην Αθήνα, όπου και έµεινε για 10 χρόνια. 28 χρόνων επέστρεψε στις Σέρρες για προσωπικούς λόγους και από εκεί και έπειτα η πορεία της στο πολιτικό ρεπορτάζ ξεκίνησε και το ταξίδει συνεχίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία, αφού στις Σέρρες, είναι κάτι παραπάνω από αγαπητή.

    «Η αρχή στο κανάλι έγινε έπειτα από πρόταση της τότε διευθύντριας του ∆ίκτυο Τηλεόραση, Φωτεινής Αραµπατζή. Παρόλο που εκείνη την περίοδο είχα προτάσεις από τηλεοπτικούς σταθµούς των Αθηνών, επέλεξα να µείνω στις Σέρρες, γιατί, εκτός των άλλων, είχα πλέον δηµιουργήσει τη δική µου οικογένεια», αναφέρει η Λία Μαυρίδου. Παντρεµένη µε δύο παιδιά, δεν έχει χάσει την επαφή της µε την Αθήνα, µιας και διατηρεί συνεργασία µε τηλεοπτικούς σταθµούς της πρωτεύουσας ως απεσταλµένη. Οσον αφορά τις συναδέλφους της, θαυµάζει τη Μαρία Χούκλη και την Ελλη Στάη, καθώς όπως λένε στις Σέρρες, η εμφάνιση της και τα εκφραστικά της μάτια θυμίζουν την σιδηρά κυρία της ενημέρωσης…. parapolitika ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ Η ΦΑΡΔΟ.....ΛΗ? ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟ? ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ Η ΞΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΗΤΗΣ? ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ Ο ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ? ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ? ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΔΕ? ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΨΙΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΚΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΑΝΝΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΤΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΚΥΡΙΕΣ" ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ , ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΛΟΓΟ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ. ΚΡΙΜΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΑΔΑ ΤΟΥΣ; ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ; ΛΙΑ - ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ; ΣΚΕΒΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑς ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΙΟΥ. ΌΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕΤΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΗΥΚΩΝΕΤΑΙ Η ΜΥΤΗ. ΓΙΟΥΧΟΥΟΥΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΝΑΒΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΘΕΣ?
    ΤΟ ΘΕΣ?
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ