Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΣΤ' ΕΠΙΣΤΟΛΗ ...

       "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ"
.


Οι μάρτυρες υπεράσπισης της 17Ν

«Αυτά είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – που σήμερα βρίσκονται στην Διοικούσα Επιτροπή του – και ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της 17 Ν. 

Είναι ο καθηγητής Βένιος Αγγελόπουλος, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο γιατρός Νίκος Μανιός, ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος και ο Παναγιώτης Λάμπρου. Έτσι, για να μην ξεχνάμε ποιος χώρος αγάπησε την τρομοκρατία και την είχε μονοπώλιο τόσα χρόνια.

9 σχόλια:

  1. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ !

    ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΣΑΜΑΡΑ !
    ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΜΝΗΜΟΝΙΑ !

    ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ
    ΛΑΟΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ !

    SYRIZA PANTU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ζω σε μια χώρα που ο Λάκης Γαβαλάς θεωρείται πιο επικίνδυνος από τον Κασιδιάρη και τον Παναγιώταρο δεν το περίμενα .
    Όλα τ΄άλλα είναι να λέμε και καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα .
    Σαλαμέμπορας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟ 1453 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ , ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .
    ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ( ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ) ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .

    ΒΥΡΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΥΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ατάκα της χρονιάς από τον μπαμπά του αντικαθεστωτικού ληστή
      Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, «ΣΚΑΪ Τώρα» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βούτσης, ρωτήθηκε γιατί το κόμμα του δεν ξεκολλάει στις δημοσκοπήσεις παρά τη χούντα που μας κυβερνάει... Η απάντησή του επική, ξεπερνάει σε φαντασία και τον Πόλεμο των Άστρων:

      «Δεν απαντάνε οι πολίτες (οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ) στις τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις γιατί έχουν κομμένο το τηλέφωνο και ψάχνουν για δουλειά. Γι’ αυτό δεν φαίνεται ότι ανεβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ».

      Αυτοί είναι στα πρόθυρα της Κυβέρνησης Έλληνες;

      Διαγραφή
    2. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μάρτυρες υπεράσπισης της΄΄ 17 Νοέμβρη΄΄!!!!
      Η Δημιουργία Ξανά με ανακοίνωση της εξαπολύει δριμεία επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ κατονομάζοντας στελέχη που ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στη 17 Ν
      Το κόμμα γράφει συγκεκριμένα: «Αυτά είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – που σήμερα βρίσκονται στην Διοικούσα Επιτροπή του – και ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της 17 Ν. Είναι ο καθηγητής Βένιος Αγγελόπουλος, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο γιατρός Νίκος Μανιός, ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος και ο Παναγιώτης Λάμπρου. Έτσι, για να μην ξεχνάμε ποιος χώρος αγάπησε την τρομοκρατία και την είχε μονοπώλιο τόσα χρόνια. Επειδή όμως ήταν… επικερδής ενασχόληση απέκτησε ανταγωνιστή, τη ΧΑ. Τελικά μόνο η παρανομία λειτουργεί ως ελεύθερη οικονομία στη χώρα μας.»
      PINOKIO

      Διαγραφή
  4. Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pinokio κόψε τις σαχλαμάρες και κοίτα να μαζέψεις κανένα ψήφο για τον Γκότση και την Ξινή γιατί δεν τους βλέπω πολύ καλά τελευταία .
    pinokio πολύ ΣΥΡΙΖΑ ακούω και στις Σέρρες ! εσύ δεν ακούς ?

    Αντώνη πες αλεύρι ...
    ο Κώστας σε γυρεύει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι η λογική του ελ-ληνα (ή του μαλάκα αν προτιμάτε) που πάντοτε μας εντυπωσίαζε: "Έτρεχα με το αυτοκίνητο γιατί έτρεχε και ο άλλος".
    Σας θυμίζει τίποτα; Για γυρίστε πίσω, το 2007. Ο βουλευτής της ΝΔ, Μαγγίνας αποκαλύπτεται ότι διαθέτει βίλα, την οποία για να μην την δηλώσει στην εφορία ως κατοικια, την είχε δηλώσει ως... αναψυκτήριο:
    (http://www.protothema.gr/greece/article/900/prostimo-165000-eyro-ston-v-maggina-gia-to-anapsykthrio/)
    Πόσοι θυμούνται πως είχε δικαιολογηθεί τότε;
    "Έκανα ότι κάνει και ο μέσος έλληνας"
    Σας θυμίζει τίποτα;
    Αυτά είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - που σήμερα βρίσκονται στην Διοικούσα Επιτροπή του - και ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της 17 Ν. Είναι ο καθηγητής Βένιος Αγγελόπουλος, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο γιατρός Νίκος Μανιός, ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος και ο Παναγιώτης Λάμπρου. Έτσι, για να μην ξεχνάμε ποιος χώρος αγάπησε την τρομοκρατία και την είχε μονοπώλιο τόσα χρόνια. Επειδή όμως ήταν... επικερδής ενασχόληση απέκτησε ανταγωνιστή, τη ΧΑ. Τελικά μόνο η παρανομία λειτουργεί ως ελεύθερη οικονομία στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ