Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Η ΛΙΑ ΣΤΑΗ ...

   ΤΕΟNDOR , ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΑΙ ... Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ Σ' ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ !!!



Μιλώντας η Λία Μαυρίδου στο Secret , τόνισε πως η ζωή της ξεκίνησε με άλλα όνειρα και αλλού την… έβγαλε:

«Ξεκίνησα έχοντας ως όνειρο το θέατρο. Πέρασα στη ∆ραµατική Σχολή µε εξετάσεις από το υπουργείο Πολιτισµού, αλλά τελικά µε κέρδισε η δηµοσιογραφία. Τα τελευταία έξι χρόνια παρουσιάζω το µεσηµέρι πολιτική εκποµπή ... και το τελευταίο ένα χρόνο την εκπομπή “Ανοιχτή Γραµµή” στο ΔΙΚΤΥΟ. Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και όσο το ρεπορτάζ τρέχει, τρέχω και εγώ. Εχω καλύψει όλα τα ρεπορτάζ που αφορούν το πολιτικό κοµµάτι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όλα τα µεγάλα γεγονότα της πολιτικής ...

Κουβέντα όμως για το TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ , του "ΠολίτηΤΕΟΝDOR" που της έδωσε το βήμα για να καταξιωθεί και την κουμπαριά για να "κλειδώσει" η θέση ...

Ίσως να υπήρχε "απογορευτικό" από την Ξυνή , αλλά σε κάθε περίπτωση η ιστορία κανενός δεν μπορεί να διαγραφεί,  μένει απλά η αγνωμοσύνη ... 

6 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΩΝΑΡΑ?
    ΑΥΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
    ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ?
    ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΑΣ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ?
    ΕΧΩ ΚΑΛΥΨΕΙ ΛΕΕΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΜΑΥΡΙΔΟΥ.
    ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλασική περίπτωση καραβλαχάρας που αφου δεν τα κατάφερε στην Αθήνα ούτε και με τον γνωστό τρόπο, γύρισε στο "χωριό" να το παίξει μεγάλη και τρανή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΙΤΑ ΠΙΑ ΜΙΛΗΣΕ. Η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΛΕΕΙ. ΠΕΡΑΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ. ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΩΡΗ ΨΩΝΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ Ή ΤΟΥ ΜΑΝΕΚΕΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ; ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ; ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΤΑ ΒΛΈΠΟΥΜΕ. Ο ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ. ΠΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΛΙΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ. ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ. ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΟΝΤΟΡ. ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΤΗΝ ΚΟΥΤΡΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΙΝΟΥ, ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ. ΛΙΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ. ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΣΟΥ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΣΗ...ΟΧΙ ΟΧΙ ΕΡΩΤΙΚΗ Η ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ. ΑΛΩΣΤΕ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΙΛ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ.
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θοδωράκι ζεις την αχαριστία απο την κουμπαρούλα σου; Περίμενες κάτι διαφορετικό από το φιδάκι που τόσα χρόνια ζέσταινες στο κόρφο σου; Ξαφνικά εγινε μεγαλοδημοσιογράφος και ξέχασε τα σόου απ΄ όπου ξεκίνησε. Αλλά με τη απληρωσιά της στο Ντοροκάναλο, βάστα μη σου γυρίσει πίσω. Πόσο να αντεξει και η μανουλα της για την ταϊζει. Αχ βρε Λιάκι, η κοντή μνήμη δεν εχει ποδάρια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ