Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΣΙΩΗ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ

ΜΕΓΚΛΑ, ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Το θράσος τους έχει ξεπεράσει καθε όριο !!! Μια ομαδούλα 10 νοματαίων με θολοκουλτουριάρικες  αριστερόστροφες πολιτικές πεποιθήσεις, που παριστάνουν τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου των Σερρών , χρησιμοποιούν χωρίς ντροπή την σφραγίδα του αρχαιότερου επαγγελματικού σωματείου της πόλης μας για να προπαγανδίζουν πολιτικές αθλιότητες στα sosial media.

Η δραστηριότητα αυτή που παραμπέμπει σε λειτουργία "πολιτικής γιάφκας" , είναι σαφώς αντίθετη με τους καταστατικούς σκοπούς του Εμπορικού Συλλόγου, o οποίος συνεχίζει να στέγαζεται δωρεάν εντός του Επιμελητηρίου στον πρώτο όροφο του κτηρίου.

Επι πλέον τα σημερινά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του  Συλλόγου δεν είναι καν έμποροι αλλά απλοί επαγγελνατίες άσχετοι με την εμπορική δραστηριότητα ( όπως  ενοικίαση DVD,  καφετζής του "ΦΟΥΑΓΕ", δύο συνταξιούχοι - ένας ραφτης και ένας έμπορος,  ένας ιδιωτικός υπάλληλος), δηλαδή υπάρχει σοβαρό θέμα παραβίασης του Καταστατικού του οργάνου.

Μέγκλα , ως πότε ο επιχειρηματικός κόσμος των Σερρών  "θα πληρώνει"  τις αθλιότητες αυτών των κυρίων ; Καιρός είναι κάποιος  επιτέλους "να τους μαζέψει" ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ