Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΑΘΩΟΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ



ΠΟΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΝΟΕΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ; 
 


 THN EKANE THN KΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ

 ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ

Παρά το γεγονός  ότι ή πρωτόδικη απόφαση ήταν καταδικαστική (συκοφαντική δυσφήμηση) για τον Δήμαρχο Νέας Ζίχνης, ο πρώην Νομάρχης δέχθηκε την δήλωση του κατηγορουμένου ότι "τον σέβεται και τον υπολήπτεται ως πολιτική προσωπικότητα" γεγονός που οδήγησε το Εφετείο σε έκδοση  αθώωτικής απόφασης για τον Ανδρέα Δαϊρετζή.   Όμως στο σερραϊστάν το κανάλι του "Πολίτη THEONDOR" με την Νάντια Δερέμπεη μετέδωσε ότι ο Δαϊρετζής αθωώθηκε επειδή "ζήτησε συγνώμη από τον Φωτιάδη" γεγονός που εξόργισε τον πρώτο και αντέδρασε με τηλεφωνική παρεμβαση στο Δελτίο του Σταθμού διαψεύδοντας οργισμένος  το γεγονός.

Ας θυμηθούμε μερικές από τις ατάκες του Ανδρέα που δεν εξηγούν την άτακτη και περίεργη  υποχώρηση  του Καραμήτρου στο Εφετείο γιαυτό και η άκαρπη προσπάθεια του ΤΗΛΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ να εμφανίσει επικοινωνιακά "δικαιωμένο"  τον πρώην Νομάρχη.
 

Ο λόγος είναι απλός. Ο πρώην Νομάρχης είναι αρκετά  έξυπνος για να αποφύγει την εκδίκαση της υπόθεσης προκειμένου να μην πέσει στην λούμπα να χρεωθεί μια πιθανά αθωωτική  Εφετειακή απόφαση για τον Ανδρέα Δαϊρετζή, που θα τον έβαζε σε σοβαρές περιπέτειες διότι ήδη έχει  προσφατα μια δικαστική ήττα στο ενεργητικό του από την έκδοση μιας απορριπτικής απόφασης σε μια αγωγή του, με την οποία διεκδικούσε καταχρηστικά ένα σοβαρό χρηματικό ποσό από πρώην συνεργάτη του ...

6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ ,ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ

      Διαγραφή
  2. Είναι αθώωση;Μα ο Φωτιάδης φαίνεται οτι δέχτηκε τη δήλωση του κατηγορούμενου που έπαιρνε πίσω αυτά που τον κατηγορούσε . Ετσι απέσυρε τη μήνυση και σταμάτησε η δίωξη.Γιαυτό πανηγυρίζεις Ίακχε;Γιατί δέ λές την πραγματικότητα. Ποιανού λόγια έγιναν καπνός; Πές κι ένα καλό λόγο για το Φωτιάδη.Σας έχει αποδείξει ότι οι συκοφαντίες δεν ισχύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΩΣΗ. ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ.

      ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΔΙΚΕΙΣ ΦΙΛΕ , ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ.

      Διαγραφή
  3. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ, ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ.
    Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ "ΝΕΟΝΤΑΒΑΤΖΗΣ" ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
    Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙ ΖΗΤΗΣΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΤΑΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΠΟΙΝΗ 12 ΜΗΝΩΝ,
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.
    ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΚΟΤΟΥΛΑ ΛΕΙΡΑΤΗ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ,
    ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΥ ΒΡΥΧΑΤΕ.
    ΕΣΥ ΚΟΥΝΑΒΙ ΙΑΚΧΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΔΟΜΑΔΙΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ, ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΟΥΤΑΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ