Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΟΙ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 


Παρά τις αδικαιολόγητες διαμαρτυρίες των συνδικαλιστάδων ο Δήμος Σερρών επιμένει στις κατασχέσεις στους τραπεζικούς λογανισμούς των επαγγελματιών που χρονίως χρωστάνε τους δημοτικούς φόρους. Το αίτημα των εικονιζομένων κυρίων για διαγραφή των τόκων και των προσαυξήσεων είναι πρόκληση για τους νομοταγείς συναδέλφους τους που πληρώναν κανονικά τους δημοτικούς φόρους και επιβράβευση των μπαταχτσήδων. 

Οταν χρωστάς από δημοτικούς φόρους 80.000 και 140.000 ευρώ δεν δικαιούσαι να ομιλείς, όσοι κι είναι οι τόκοι και οι προσαυξήσεις και εδώ τίθεται θέμα ποινικών ευθυνών των αιρετών για τα αδικήματα της απιστίας και της παραβασης καθήκοντος των αιρετών ( από την εποχή Βλαχου, Σωτηριάδη ίσως και προηγούμενων)  και των υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου που ανέχονταν το μπαταχτσιλίκι των "εξυπνάκηδων".

Επίσης μεγαλο ζήτημα τίθεται και για τις ευθύνες που προκύπτουν σε περιπτώσεις που έχουν ήδη παραγραφεί από την απραξία αυτή οι αξιώσεις του Δήμου.   

1 σχόλιο:

  1. Επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας, προς το Δήμαρχο Σερρών, κο Πέτρο Αγγελίδη, με θέμα: “Κατασχέσεις, Ρύθμιση Οφειλών προς τους Δήμους και Χρέη του Δήμου προς την αγορά”.
    "...Όσον αφορά τα 3.400.000 € χρέη του Δήμου προς την αγορά, σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο, της έλλειψης ρευστότητας και της μη κίνησης της πραγματικής οικονομίας, θεωρούμε ότι πρέπει άμεσα να εξοφλήσετε, όπως οφείλετε, τους επαγγελματίες, αφού προβείτε σε δανεισμό με υποθήκη μέρους της τεράστιας ακίνητης περιουσίας του Δήμου. Τα 3,4 εκατ. ευρώ θα δώσουν ανάσα ανακούφισης στην αγορά για να μπορέσει να ορθοποδήσει και ο Δήμος θα δείξει ότι στηρίζει πραγματικά τους δημότες, την οικονομία του τόπου και τους επαγγελματίες, οι οποίοι με τη σειρά τους θα μπορέσουν να ανταποκριθούν και στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο Δήμο..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ