Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΝΑΤΟΣ Ο ΛΑΓΩΟΣ ...

 ... ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΣΤΟ ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟ !!!



Έντρομο το πολιτικό σύστημα από την τραγική αποτυχία της αλητείας να αναχαιτίσει την χειμάρώδη και συνεχή ανοδο των ποσοστών της Χρυσης Αυγής, "ξεθαψε" από τα αζήτητα τον γραφικό Γιώργο Καρατζαφέρη , τον οποίο έντεχνα παρουσιάζει "ως ανερχόμενη πατριωτική δύναμη" προκειμένου να ξεγελάσει και να εγκλωβίσει τους εν δυνάμει ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

Τον περιφέρουν στα τηλεοπτικά καναλια , εθνικά και τοπικά, όπως ο γύφτος την αρκούδα στα πανηγύρια,  να εκφωνεί πολικομπουρδολογίες και γιαλαντζι πατριωτικές κορώνες. Ο δωσίλογος αυλικός του Μητσοτάκη , που κυβέρνησε την χώρα μαζί με τον Παπαδήμο και τον Βενιζέλο, ως το δεκανίκι των τοκογλύφων  εμφανίστηκε και στο δικό μας ντοροκάναλο και προκάλεσε τον γέλωτα στους σερραίους τηλεθεατές, τους οποίους επειχήρησε με φανφαρολογίες να εξαπατήσει.

" Ο πεθαμένος δεν κλάνει" , όπως έλεγε η θεία μου η Επλινίκη και ο γραφικός Καρατζαφέρης και το συνοθύλευμα του ΛΑΟΣ θα παραμείνουν στα αζήτητα της πολιτικής ...



"

3 σχόλια:

  1. Μετά τη μεγάλη πίεση της κοινοβουλευτικής ομαδας του ΠΑΣΟΚ βελτιώθηκε σημαντικά το νομοσχέδιο για τη φορολογία των ακινήτων . Έχουμε μεγάλη ελάφρυνση της φορολογίας των αγροτών .
    Επίσης αποδείχθηκε τις τελευταίες μέρες πόσο σωστός ήταν ο φόρος αυτός όταν τον έβαλε ο τότε Υπουργός Οικονομικών και νυν Αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως κύριος Βενιζέλος .
    Οι εξελίξεις τις τελευταίες μέρες αποτελούν μια απάντηση στην τότε λαϊκίστικη αριστερή και δεξιά αντιπολίτευση ( Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ ) που αντιδρούσαν με σφοδρότητα στον σοφό αυτόν φόρο .
    Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να αποτελεί τον βασικό παράγοντα πολιτικής σταθερότητας της χώρας .

    porky

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΙΑΚΧΕ .
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ , ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ , ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ( ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ - ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΣ ) ΚΟΣΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΖΟΡΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΗΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΑΛΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ .
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ