Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΤΑ ΓΙΑΣΕΜΙΑ ...


ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ...
.

Σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου προχωρούν οι ανά την Ελλάδα Συνεταιριστικές Τράπεζες και η σχετική διαφήμηση "παίζει" συνεχώς σε όλα τα τηλεοπτικά καναλια πανελλήνιας και τοπικής εμβέλειας.

Ετσι εξηγείται η βουβαμάτα των "βαρώνων" των τοπικών καναλιών για την δική μας Συνεταιριστική Τραπεζα η οποία έχει 18 πρώην και νυν μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου υπόδικούς για το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος με ζημία 803.000 ευρώ για την Τράπεζα και τους σερραίους "συνεταίρους" μέλη της.

Θυμίζω ότι μεταξύ αυτών και ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ , Μενέλαος Βλάχμπεης για τον οποίο η βουλή ψήφισε την άρση της βουλευτικής του ασυλίας





o iakxos: ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΤΑ ΓΙΑΣΕΜΙΑ ...: ή  ΚΟΤΕΣ ΛΕΙΡΑΤΕΣ Οι "βαρώνοι" των σερραϊκών ΜΜΕ, οι παντογώστες επίδοξοι salvatore di popolo, που "διαμορφών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ