Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΤΗΕ GREEK DRAMA ...


   ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ....


3 σχόλια:

  1. Ίακχε ο τιτανοτεράστιος ο Λεοντερίδης είναι υπέρ των αγροτών και κατά για το χαράτσι στα αγροτεμάχια. Αυτή είναι είδηση μεγατόνων και ευτυχώς πολύ μεγάλη παρηγοριά για τους αγρότες μας.
    Τώρα δυο πράγματα θα πρέπει να συμβαίνουν. Ή δεν το ξέρει ο ίδιος ότι έχει αυτή την θέση, ή κάνει αντιπολιτευση(λέμε τώρα.......) στην Κυβέρνηση. Να μας περνάει για μαλάκες παίζει λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως «επιβεβλημένο καθήκον των συντεταγμένων αρχών της πολιτείας», με στόχο «την προστασία του δημοσίου συμφέροντος» χαρακτηρίζει ο ΠΑΣΟΚ την αστυνομική επέμβαση που έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης για την εκκένωση του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ.

    Σε ανακοίνωσή της, η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για «παράνομη κατάληψη» της ΕΡΤ, η οποία «στρέφεται εναντίον των εργαζομένων», καθώς αυτοί, ενώ «έχουν αξιολογηθεί αξιοκρατικά δεν μπορούν να πιάσουν δουλειά». Παράλληλα, συνεχίζει το ΠΑΣΟΚ, η κατάληψη εμποδίζει την «αναβάθμισης της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, κατά την προετοιμασία της Ελλάδας για την της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις αρχές του 2014.

    «Κανείς σήμερα δεν μπορεί στο όνομα του λαϊκισμού και του τυχοδιωκτισμού να σταματήσει την αναβάθμιση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης», τονίζει το ΠΑΣΟΚ, συμπληρώνοντας πω «οι μόνοι που αντιδρούν είναι αυτοί που μετέτρεψαν την ΕΡΤ σε παραμάγαζο για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών».

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επέμβαση της αστυνομίας στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ τα ξημερώματα, παρουσία εισαγγελέα, έγινε για την «εφαρμογή του νόμου και την αποκατάσταση της ομαλότητας», όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

    Προσέθεσε πως η ΕΡΤ βρισκόταν «υπό παράνομη κατάληψη» που έπρεπε να «τερματιστεί», καθώς προκαλούσε «σημαντική ζημία» στο ελληνικό Δημόσιο, ενόψει και της ελληνικής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Απαντώντας στις επικρίσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνουν λόγο για πραξικοπηματική ενέργεια ο κ. Κεδίκογλου, απάντησε πως «ορισμένοι είχαν επενδύσει πολιτικά στο να δημιουργηθεί μία εικόνα ταραχής» στην ΕΡΤ, προσθέτοντας όμως πως αυτό δεν θα το πετύχουν. Απέδωσε μάλιστα την ώρα έναρξης της επιχείρησης, στις 4:20 το πρωί, σε αυτή την πολιτική σκοπιμότητα.

    Ερωτηθείς για το ποια στελέχη της κυβέρνησης είχαν γνώση της επιχείρησης, ο κ. κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε πως γνώση είχαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ