Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΠΑΛΙ !!!

 ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ... χαχαχαχαχαχα
 ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ; ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΑΙ!!!


Μετά το «ναι» της Θεοδώρας Τζάκρη στην πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ την βουλευτή Πέλλας.

Ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης ανακοίνωσε ότι με επιστολή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε γνωστό ότι η κ. Τζάκρη τίθεται εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Κατόπιν της διαγραφής της κ. Τζάκρη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, η δύναμη του κόμματος είναι 27 από 28 βουλευτές και η κυβερνητική πλειοψηφία μειώνεται από 155 σε 154 βουλευτές. Πλέον, οι ανεξάρτητοι βουλευτές είναι 12.


Προ ημερών, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κ. Τζάκρη είχε εκφράσει η διαφωνία της για τον ενιαίο φόρο ακινήτων «έτσι όπως υποβάλλεται, επί της αρχής». Αναφερόμενη δε στις εξελίξεις στο θέμα της ΕΡΤ είπε ότι «η χώρα μας κυβερνάται από e-mail της Τρόικας».

 

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι με την απόσυρση της εμπιστοσύνης της κ. Τζάκρη ανοίγει η «Κερκόπορτα» για την κυβέρνηση, εν όψει της επόμενης ψηφοφορίας για τον ενιαίο φόρο ακινήτων. 
Newsroom ΔΟΛ

2 σχόλια:

  1. ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA MOY ZHΣΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!! ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΙΑ ......ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ