Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

"ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ" ΤΟΥ MOUSTAFA ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ


ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ 



Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ


Καυστική ήταν η Λία Μαυρίδου στο προχθεσινό δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ που κατακεραύνωσε τον τραγικό Πέτρο Αγγελίδη και προσωρινώς πλέον Δήμαρχο Σερραίων καταγγέλοντας τις αλχημίες και τις παράνομες μεθοδεύσεις του,  προκειμένου να συγκαλύψει το " ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΒΕΤΕ GATE" στην ασφαλτόστρωση της πίστας του αυτοκινητοδρομίου Σερρών.

Όπως ακούσατε αγαπητοί μου  το κονδύλιο για την αποκατασταση και νεα ασφαλτόστρωση της πίστας του αυτοκινητοδρομίου είχε ήδη εξασφαλιστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή του Γ. Βλάχου , το οποίο "εξαφανίστηκε" από τις άστοχες και ύποπτες επιλογές των Μoustafaδων στο θέμα της δημοπράτησης του έργου.

Τώρα για να συγκαλύψει τις αναμφισβήτητες ευθύνες της εργολάβου εταιρείας "ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΒΕΤΕ", της δημοτικής αρχής , του Δ.Σ. της Αυτοκινητοδρόμιο ΑΕ, των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου και βασικά του ιδίου, ο κακόμοιρος ο Moustafa μας ανακοίνωσε χωρίς ντροπή ότι σκοπεύει "να κάνει πλιάστικο" 650.000 ευρώ από χρήματα της κρατικής επιχορήγησης προς τον Δήμο Σερρών, την περίφημη ΣΑΤΑ 2013-2014, που προορίζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για έργα υποδομής στον Δήμο Σερρών !!!

 Πετράκη, μέμνησο ότι υπάρχουν και εισαγγελείς σ' αυτή την πόλη

5 σχόλια:

  1. ΚΑΥΤΗ ΝΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι καυτή ρε φίλε. Ανεξέλεγτη πυρκαγιά είναι η γυναίκα

      Διαγραφή
  2. Σερραίοι υπομονή μέχρι τον Μάϊο του 2014 . Ο Ηλίας Γκότσης Δήμαρχος . Δεν θα χαριστεί σε κανέναν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έχουν να πουν τώρα όλοι αυτοί που με τις επιλογές τους έδωσαν 6 στους 7 δήμους του νομού στο ΠΑΣΟΚ ?

    Ποτέ ξανά ΠΑΣΟΚ στον Δήμο και στον νομό
    το ρίχνουμε Ηλία Γκότση δαγκωτό !!!!!!!!!!!!!

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η "ενημέρωση" των Σερραίων
    Ανύπαρκτη επικοινωνιακά η δημοτική αρχή του Πέτρου Αγγελίδη χωρίς να γίνεται καμία διαχείριση στο τι λέγεται και τι βγαίνει έξω στον κόσμο. Τα δημοτικά συμβούλια έρμαια στα παπαγαλάκια να βγάζουν αυτό που γουστάρουν και να κάνουν πρώτο θέμα τα σκουντήματα στου δημάρχου στον πρόεδρο. Και η ενημέρωση των Σερραίων για τα δημοτικά θέματα καμιά, αφού τα.... ανύπαρκτα δελτία τύπου δεν τα βλέπεις πουθενά, ενώ τα θέματα μεγάλης σημασίας τα βαφτίζουν ανύπαρκτα.
    Η juroPro αλωνίζει στα δημοτικά και ψάχνει την τρίχα για να κάνει θέμα ενώ η γραμμή του καναλιού για να ρίξει τον Αγγελίδη είναι δεδομένη. Η "ατμοσιδερόστρα" δεν ξέρει να κάνει αυτοδιαχείριση του λόγου της και συνεχώς πέφτει σε φάουλ, τα έκανε παλιά η νυν "σωτήρας" του κοινοβουλίου αλλά ήξερε να κρατάει τα προσχήματα στο ακουστικό.
    Ο Καμπούρης την ίσιωσε σήμερα αλλά.... μπααα δεν παίρνει χαμπάρι νομίζει οτι η Σταη με την Τρέμη είναι "μπουρέκια' δίπλα της, ποιος βέβαια να την σταματήσει ποιος;

    Ετσι δήμαρχε συνέχισε να τους δίνεις διαφημιστικά μπας και σε πούνε ...καλημέρα !!!

    Αναγνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ