Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕΓΚΛΑ , ΤΟ' ΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ;

"ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ" ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, "Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ" 




Ακουσες Χρηστάρα, τι είπε ο γαλάζιων οικογενειακών καταβολών και νυν Συριζαιλάγνος δικηγόρος ; ( οικογένειας της αυλής του Πορφυρογέννητου μάλιστα )

Ως επιστήμων διαμαρτύρεται για λογαριασμό "του Εμπορικού Συλλόγου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών" προς την Δημοτική Αρχή.

Δηλαδή ο επιχειρηματίας δεν παραστάθηκε με δικηγόρο ενώπιον της "Επιτροπής Ποιότητας Ζωής" ... θα μου πείτε τι να τον κάνει αφού είχε πλαϊ του τον Καπετάνιο, τον Σώτο, τον Γούνα , τον Άγγελο και τα άλλα παιδιά (Ψευτοθόδωρο, Πασχάλη και Σια)
το χωρίο ναμ
Τώρα Χρηστάρα ετοιμάσου να δεχθείς το αίτημα των ΚοτσαμπαΚεχαγιάδων να τους επιχορηγήσει το Επιμελητήριο με ένα χιλιάρκο "για την δράση τους" ... τόσο είναι η ταρίφα του Συριζαίου.

Και αποχώρησε εκνευρισμένος ο δικηγόρος ... "έκοψε ο αγάς την πούτσ@ του και μετά ρωτούσε στο χωριό να μαθεί τι λένε γιαυτόν " έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη 

΄'Ομως  γιατί την "κοπάνησε" ο δικηγόρος μεσούσης της διαδικασίας; Είναι επαγγελματική συμπεριφορά ενος "επιστήμονα" αυτή;

Μην μπερδευόμαστε με τα πίτουρα, διότι "επιστήμονες" ειχε και ο Ολυμπιακός του Σαλιαρέλη στο Καραϊσκάκη

Τα πραγματα είναι απλά  ... η υπόθεση είναι χαμένη απο χέρι, ο Moustafa με τον Γρηγοριάδη εν δυνάμει κατηγορούμενοι γιαυτό και η Επιτροπή "έσφαξε" με το βαμβάκι τον επιχειρηματία 

Ανέβαλαν την εκτέλεση για ένα μήνα ... η εισήγηση της Υπηρεσίας είναι "ανάκληση μη νομίμως εκδοθείσας άδειας"

1 σχόλιο:

  1. ΙΑΚΧΕ ΒΟΗΘΑ ΛΙΓΟ . ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ . Ή Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ Ή ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ