Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ...

"ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ" 
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤEONDOR ΓΙΑ "THN ΠΑΡΑΓΚΑ" ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΣΕΡΡΩΝ 
 

Κόλαφος  ήταν ο ΠΟΛΙΤΗΣ  ΤΕONDOR στην εκπομπή του ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ κατά των διοικούντων την Ε.Α.ΣΕΡΡΩΝ και την ιδιότυπη δυνατεία ΑΝΕΣΙΑΔΗ που έχει εγκατασταθεί  στον μεγαλύτερο και ιστορικότερο αργοτικό Οργανισμό σε όλη την Ελλάδα. και καθορίζει τις τύχες αυτού εδώ και μια εικοσαετία.

Είπε πολλά ευθαρσώς ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΕΟNDOR, κατήγγειλλε και πολιτικά πρόσωπα , μίλησε για διαπλοκή , για ξέπλυμα μαύρου χρήματος , για υπεξαιρέσεις με πλαστά και εικονικά τιμολόγια , για φοροδιαφυγή , για απάτη  , για οικογενειοκρατία  για σύσταση και συμμορία ( όπως ακριβώς και στην Συνεταιριστική Τράπεζα) , ενώ έβαλε στο κάδρο και τον "αντ΄αυτού", τον γνωστό τρόφιμο και "ιδιαίτερο καθοδηγητή" πολλών πολιτικών γραφείων των  Σερραίων βουλευτών της γαλάζιας παράταξης, που τώρα φιλοδοξεί να παίξει ρόλο στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας από αλλο μετερίζι.

Ο iakxos παρακολουθεί με ενδιάφερον την υπόθεση ... και ελπίζει ότι δεν θα "ξεφουσκώσει" ο Καναλάρχης ΠΟΛΙΤΗΣ, όπως συνέβη με το "ΛΙΑΝΑΚΗΣ GATE" και "την ληστεία" πλουτοπαραγωγικών πόρων (γεωθερμία)  του Δήμου Σιντικής


2 σχόλια:

  1. ΚΟΤΑ, ΤΟ ΣΑΚΚΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΩΝΙΣΕΣ . Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ, ΨΗΛΟΣ ΗΤΑΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΑΚΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΒΕΡΕΛ; Ε ΚΑΛΑ , ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ; Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ; (ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ