Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΡΓΥΡΗ ΡΟΖΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ


 Η ελληνική δικαιοσύνη με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Σερρών απέρριψε την αγωγή του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών με την οποία ζητούσαν την καταβολή χρηματικής αποζημίωσης προφανώς άνω των 120.000 ευρώ για δήθεν αθέμιτο ανταγωνισμό από τον πετυχημένο επιχειρηματία του κλάδου και συναδελφό τους Αργύρη Ρόζη

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι αυτοί που πρωτοστάτησαν σε αυτήν την αθλιότητα σε βαρος της υγιούς επιχειρματικότητας είναι δύο πολιτικά προσωπα,  ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Μασλαρινός ως πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών και ο 48ωρος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, ο εκπορθητής του JUMBO,  ο βιβλιοπώλης  κ. Φωτίου.

Ο κ. Ρόζης δημόσια από το ΔΙΚΤΥΟ χαρακτήρισε ως "ανίκανο Πρόεδρο" τον Θανάση Μασλαρινό διότι χρησιμοποίησε τα χρήματα του Συλλόγου για τις δικαστικές δαπάνες εναντίον ενός συναδέλφου και μέλους του Συλλόγου αυτού.

Για την ιστορία πρέπει να αναφέρουμε ότι ο κ. Ρόζης αρχικά απευθύνθηκε στην Σερραϊκή Αγορά, τον κ. Φωτίου  και τους συναδέλφους του για την προμήθεια των βιβλίων αλλά η ακαμψία τους στην διαπραγμάτευση της τιμής  τον ανάγκασε να βρει αλλού προμηθευτές  για νε δεχθεί τελικά τις καταγγελίες των Σερραίων

1 σχόλιο:

  1. ΑΡΓΥΡΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΡΕΣ ; ΤΙΣ ΞΟΔΕΨΕΣ ΟΛΕΣ Η EΜEIΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΜΠΟΣΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ