Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΦΥΛΗ

ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ ...
 ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ !!!


Σύμφωνα με την την υπ' αριθμό 1016787/1299-25-0016 Υπουργική Απόφαση του κ. Υπουργού Οικονομικών δυνάμει του άρθρου 106 παρ. 4 του ν. 2362/1995 "Περί Δημοσίου Λογιστικού Ελέγχου Δαπανών του Κράτους και άλες διατάξεις" πέντε Επιμελητήρια ανα την Ελλάδα έχουν την δυνατότητα να αναθέτουν την είσπραξη των εσόδων τους στις Δ.Ο.Υ.

Από τον Ιούνιο του 2013 ο Μέγκλας ξεκίνησε τις διαδικασίες και το Επιμελητηριο Σερρών πλέον  είναι το έκτο στην Ελλάδα που εντάχθηκε στην ανωτέρω διαδικασία με Υπουργική Απόφαση  γιαυτό και έθεσε το θέμα προς ενημερωση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Συνεπώς δεν υήρχε καν ζήτημα ψηφοφορίας !!!

Η παπαρολογία περί κατασχέσεων των τραπεζικών λογαριασμών των μελών του ΕΒΕΣ για οφειλόμενες συνδρομές που οργίαζε τις τελευταίες μερες στοα ΜΜΕ και το διαδίκτυο ήταν απλά μια σπέκουλα  που ανέπτυξαν "της μιας δραχμής τα μπρόκολα" ή και κάποιοι ανόητοι που δεν γνωρίζουν την ελληνική και δεν κατάλαβαν αυτό που διάβασαν όπως αποδείχθηκε από τις τοποθετήσεις των μελών του ΔΣ.

Εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτηση Μπαλίτη  ο οποίος στην τοποθέτησή του επικαλέστηκε την γνωστή ρήση της θείας μου της Ελπινίκης " από λάδι μπόλικο αλλά τηγανίτες τίποτε ..."

Σε ότι αφορά την ¨"ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ" τα αστροπελέκια της ακόμη περιμένουν την ψηφοφορία στην αίθουσα Γ. Χρίστίδης και θα σας ενημερώσουν άμεσα .... για το αποτέλεσμά της

1 σχόλιο:

  1. Η κατάσταση είναι τραγική. Το θεμα το καταλαβε μέχρι και ο Αβερελ και οι ΔΟΒΗΤΕΣ κοιμώντουσαν όρθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ