Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ ...

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΣΕΡΡΑΪΣΤΑΝ


Βίοι παράλληλοι αν και εκ διαμέτρου αντιθετοι . Δύδκολοι καιροί για Προέδρους Και οι δύο εχουν εμπλοκή με την δικαιοσύνη. Ο ένας Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ καταδικάστηκε για υπεξαίρεση 1.300 ευρώ με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με αναστολή , ο  άλλος Πρόεδρος Τράπεζας παραπέμπεται να δικαστεί κατηγορούμενος για απιστία σε βαθμό κακουργήματος μαζί με άλλους 15  για ζημία της Τράπεζας 803.000 ευρώ.

Για τους 16 κατηγορουμένους της Συνεταιριστικής Τράπεζας "δεν άνοιξε ρουθούνι" , δεν μαθατε τίποτε, δόυλεψε κα΄λά το σύστημα των τοπικών ΜΜΕ αφού η αυξηση του συνεταιριστικού κεφαλαίου έφερε "άνοιξη" στα ταμεία τους. Για τον άλλον "τον φτωχοδιάβολο" που ανοήτως άφησε την δίκη να εξελιχθεί "βούηξαν" όλα τα τσοντοκάναλα και ορθώς κατά την αποψή μου, όμως υπήρξαν και υπερβολές τύπου Τσέπελα. Μίλησε  ο κάθε πικραμένος για την ανοησία του Δήμου  και την εμμονή του να μην παραιτηθεί ενώ για τους "Τραπεζίτες της οκάς"  ... άκρα του τάφου σιωπή, πέντε μέλη  του Διοικητικού Συμβουλίου, ο ένας και βουλευτής   υπόδικοι αλλά λέξη για παραίτηση 

Σερραϊκή κατάπτωση η ξεφτίλα των "βαρώνων" της σερραϊκής ενημέρωσης


1 σχόλιο:

  1. Πληροφορίες αναφέρουν οτι για να πετυχουν την αυξηση έψαχναν δανειο απο αλλες μεγάλες τράπεζες. Τι εγινε προεδρε ολοι φαγατε φαγατε αντι να στηρηξετε την τοπική οικονομια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ