Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ω ΚΑΙΡOI , Ω ΗΘΗ !!!

"ΕΓΡΑΨΑΝ" ΚΑΙ ΠΑΛΙ , ΤΑ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ "ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΦΥΛΗΣ" 


" Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χοϋϊ " έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη.  Αυτή είναι ή λογική που έχουν οι γνωστές κολομπίνες της ΝΟΔΕ και τα άλλα μπρόκολα της ντεμοσιογραφίας που διαχειρίζονται το blog  της "Μεγάλης τον Τσάτσων Φυλής". Ετσι έμαθαν να σκέφτονται.

Εγκαλoύν την Δημοτική Αρχή  των Moustafaδων ...  "τον άφησαν μόνο του" ,  γράφουν χωρίς ντροπή. Ποιόν ; Τον Πρόεδρο, που καταδικάστηκε για υπεξαίρεση 1.300 ευρώ όπως με διόρθωσε αναγνώστης του blog.

" Καμία δήλωση ηθικής στήριξης έστω (!!!) του κ. Δήμου για μια υπόθεση που έχει ασκηθεί έφεση ..." 

Ηθική στήριξη σε ένα εν δυνάμει λαμόγιο; Μπορεί ο κ. Δήμου να διατηρεί το τεκμήριο της αθωότητος αλλά ο νόμος απαιτεί την έκπτωσή του και μόνο με την πρωτόδικη απόφαση. Εγώ να πρότεινα να τον "τιμήσουν"  αύριο Κυριακή που θάχει και μπούγιο στο Παγοδρόμιο της "Πολιτείας των Ευχών"

 " ...  για μια υπόθεση που αφορά επαγγελματικές του δραστηριότητες και όχι τα καθήκοντά του ως δημοτικός σύμβουλος "

Θαυμάστε λογική ουρακουτάγκων !!! Δηλαδή κάποιος μπορεί να είναι λαμόγιο στην επαγγελμαστική του δραστηριότητα διαχειριζόμενος μικρομεσαία ποσά αλλά να "είναι λευκή περιστερά" όταν ως αιρετός διαχειρίζεται εκατομμύρια ευρώ δημόσιας περιουσίας ;

"Ω καιροί , ώ  ήθη" θα αναφωνούσε τώρα ο θείος Βρασίδας

2 σχόλια:

  1. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ

    Ο θείος του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και μέχρι πρότινος νούμερο 2 στο καθεστώς, εκτελέστηκε χθες, λίγη ώρα μετά την καταδίκη του σε θάνατο από έκτακτο στρατοδικείο.

    Ο πανίσχυρος Σονγκ Ταέκ που βοήθησε τον σημερινό ηγέτη να ανέλθει στην εξουσία εκτελέστηκε, καθώς αποδείχθηκε «προδότης». Όπως μεταδίδεται από το ειδησεογραφικό πρακτορείο που ελέγχεται από τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Γιανγκ Σονγκ-Ταέκ ήθελε να ανατρέψει την κυβέρνηση.

    Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι οδηγήθηκε στο εκτελεστικό απόσπασμα η πρώην σύντροφος του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, επειδή φέρεται να έχει συμμετάσχει σε ταινία πορνογραφικού περιεχομένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΗΚΕ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ?
    Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ "ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΦΥΛΗΣ"
    ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΛΟ ΤΣΟΝΤΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ...
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η «Psychourania psycho killer»,
    δηλαδή “Ψυχουρανία, ψυχοπαθής δολοφόνος“.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ