Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΚΑΝΑΚΗ : ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ !!!

6 ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, 180 ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000 ΕΥΡΩ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ 


 "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ"  ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ...

Ο Ανδρέας Ανδρέου, ο Γιωργος Γεωργούλας , ο Γιάννης Βλάχος , ο Ζήσης Μητλιάγκας, ο Γιάννης Μωϋσιοάδης και ο Πέτρος Αγγελίδης είναι οι έξι Δήμαρχοι και 180 Δημοτικοί Σύμβουλοι της περίόδου 1975-2012 που καλούνται από από τον Εισαγγελέα να εξηγήσουν για ποιόν λόγο ανέχθηκαν την παραβίαση της Διαθήκης Κανάκη από τον νόμιμο διαχειριστή του κληδοτήματος , την Εθική Τράπεζα δια των εκλάσοτε διευθυντών της στα Σέρρας.

Η ζημία του Δήμου ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ τα οποία θα καταλογιστούν στους υπευθύνους από την παρούσα Δημοτική Αρχή 

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι κανένας κατα Πάγκαλον "κοπρίτης" εκ των υπαλλήλων και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου δεν διώκεται για παραβαση καθήκοντος και απιστία περί την υπηρεσία

7 σχόλια:

  1. Το σύστημα ΠΑΣΟΚ που ελέγχει τον Δήμο Σερρών τελειώνει τον Μάϊο του 2014 με την εκλογή του Ηλία Γκότση . Με τον Ηλία Γκότση Δήμαρχο τίποτα δεν θα κουκουλωθεί .
    Ο Ηλίας Γκότσης δεν θα χαριστεί σε τίποτα και σε κανέναν .

    Ποτέ ξανά ΠΑΣΟΚ στον Δήμο και στον νομό
    το ρίχνουμε Ηλία Γκότση δαγκωτό !!!!!!!!!!!!!!!

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α παγαινε βλαξ τετχιες μερες

      Διαγραφή
    2. Όποιος δεν έχει επιχειρήματα καταφεύγει στις βρισιές .
      Είναι γνωστή αυτή η τακτική , αλλά είμαι περίεργος τι θα λένε αυτοί που βρίζουν σήμερα όταν εκλεγεί ο Ηλίας Δήμαρχος .
      Μήπως θα κάνουν αυτό που μόνο ξέρουν , να γλείφουν ?

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ , ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΟΥ ,Ε ΤΟΝ ΓΚΟΤΣΗ. ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΤΥΠΑΚΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΟΛΚΛΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ , ΟΜΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ .... ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ MONOPOLY

      Διαγραφή
    4. εμετρήθη και εβρέθει ελλιποβαρύς
      βεβαια λαγνε σωστός ο γουορχολικός γκεμπελισμός σου
      αν κ ο κόσμος απεμπόλησε το εκλογικό του 45αρι
      χάριν τ κώλου του κ της καλοπέρασης του

      ΘΑΛΑΤΤΑ στα Σέρρας
      υπομουνόϊ σερραίοι ,ετς λάγνε?

      Διαγραφή
  2. Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ . ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπερφουσκωμένη υπόθεση χαρακτηριστική της έλλειψης πολιτικής και διαχειριστικής βούλησης των κληροδοτημάτων.Μιά άλλη ευκαιρία για ένα πιγκ-πόγκ των δημοτικών αρχόντων του παρόντος και παρελθόντος μέσα στην αρένα των δημοτικών εκλογών.Με τίς άσφαιρες αντιπαραθέσεις περνά ο καιρός ,ο Δήμος και η Περιφερειακή Ενότητα συνεχίζουν να είναι κάτω απο το μέσο πανελλαδικό όρο. Διαμαρτυρόμαστε για την υστέρηση που καλά κρατεί.Ο λαός των Σερρών θα χαίρεται, θα ψηφίζει,θα επιβραβεύει με νοοτροπία διαπλοκής(για το γνωστό μου, για το ένα δίμηνο,για μιά απευθείας ανάθεση έργου,για μιά εξυπηρέτηση "περάστε απο το γραφείο"ασήμαντη και προσωπική); Με τέτοιες νοοτροπίες συμμετέχουμε όλοι μας σε αυτή.Οι δημοτικοί άρχοντες δεν εκλέγονται μόνοι τους.Τους εκλέγει ο κυρίαρχος σερραικός λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ