Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ "ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ - ΝΙΑΟΥ" ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ...

O NOTHΣ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΕΛΛΗΣ   ΝΙΑΟΥΡΙΖΟΥΝ ... 



Καλά πόσο "Αστροπελέκια" μπορεί να ελίναι αυτοί οι απίθανοι τύποι του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Λαϊλια , που θέλουν και να αναπτύξουν το βουνό. 

Κατέθεσαν αγωγή αποζημίωσης 800.000 ευρώ ( την οποία περιόρισαν στις 20.000 ευρώ όταν τους ζητήθηκε να καταβάλουν 6.000 ευρώ για δικαστικό ένσημο) κατά του Ορειβατικού Συλλόγου Σερρών για διαφυγόντα κέρδη μιας Ανώνυμης Εταιρείας η οποία είχε από ιδρύσεως μόνο ζημιογόνες χρήσεις !!!  

Τώρα οι τύποι αυτοί παρανόμως "τρέχουν" μια αυξηση μετοχικού κεφαλαίου και θα κληθούν να πληρώσουν την δικαστική δαπάνη των 15.000 ευρώ  που επιδίκασε το δικαστήριο υπέρ του Ορειβατικού λόγω απόρριψης της αγωγής τους, με χρήματα του Δήμου Σερρών , του Επιμελητηρίου και άλλων ΟΤΑ που είναι μέτοχοι της εταιρείας τους.


6 σχόλια:

  1. ΡΕ ΚΥΡ ΑΝΤΩΝΗ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΑΜΠΟΝΗΡΟ" ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΚΟΥΝΟΖΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ; ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΟΜΩΣ "ΕΒΑΛΕ ΓΥΑΛΙΑ" ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΥΣ ;

    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ , ΤΙΠΟΤΕ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλο ο παμπονηρος και αλλο ο κουτοπονηρος. Αλλωστε οπως λενε η ιστορια επαναλαμβανεται συχνα ως φαρσα . Εδω εχουμε γελοιοτητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιωργακη θα πληρωσεις τις 15.000 χιλιαδες ρωταω ΕΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ονειρα βλεπετε εκει στον ΕΟΣ . Οι ανθρωποι δεν εχουν ουτε τις βενζινες να βαλουν για να ανεβουν στον Λαιλια και σεις θελετε να πληρωθειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ Ο ΜΕΓΚΛΑΣ ... Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΚΑΣΕ ΤΑ 8.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ
      ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ , Ο ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΚΑΛΆΘΑΣ

      Διαγραφή
  5. Στον ΕΟΣ παρακαλανε να γινει η αυξηση, να αποκτησει ο φορεας περουσια και να την δεσμευσουν και μετα να πεσουν γελια μεχρις δακρυων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ