Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΑΚΟΜΗ

"OI KOΠΡΙΤΕΣ" ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΥΔΙΚΑΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ 

 

Καταλάβατε τώρα "αγαπητοί μου Σερραίοι" πόσο δίκαιο είχε ο Θόδωρος Πάγκαλος , όταν τους έλεγε "μαζί τα φάγαμε; " 

Όλοι αυτοί οι κατα Πάγκαλον κοπρίτες , υπάλληλοι του Δημοσίου, παρά τα τρία χρόνια παρατεταμένης λιτότητας, στην Ελλάδα των 2.000.000 ανέργων και των 3.500 αυτοκτονιών για οικονονικούς λόγους , συνεχίζουν να παραμένουν γαντζωμένοι στα κόμματα , τα οποία τους ανέδειξαν και τους ταϊζουν σε βαρος της ελληνικής κοινωνίας που πένεται.

Και συνεχίζουν διότι ακόμη και σήμερα είναι βολεμένοι. Αυτούς δεν τόλμησε να τους αγγίξει το σαθρό πολιτικό μας σύστημα διότι απλούστατα είναι όλοι τους παιδιά του, είναι "οι κοπρίτες" όπως εύστοχα τους αποκέλεσε ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Ακομη και σήμερα μετά τις μειώσεις , οι μισθοί τους δεν έπεσαν κατω από 1.500 - 1.300 ευρώ στην χειρότερη περιπτωση (φανταστείτε ποσα έπαιρναν πριν όταν υπέστησαν μειώσεις 30%). Επομένως δύο "κοπρίτες" όπως είναι συνήθως οι οικογένειες των δημοσίων υπαλλήλων (χωρίς να τους απειλεί η ανεργεία) εισπράττουν 3.000 ευρώ τον μήνα ...

Καταλάβατε τώρα γιατί η ελληνική κοινωνία δεν αντιδρά ακόμη , δεν "ραντίζουν κανένα" όπως κάποιοι παπαγαλίζουν, απλά υπάρχουν ακόμη βολεμένοι "κοπρίτες" που δεν τους αγγίζει η κρίση έντονα και συνεχίζουν να στηρίζουν το σύστημα μήπως και έρθουν και γιαυτούς τα χειρότερα και αδιάψευστος μάρτυρας είναι τα αποτελέσματα των προσφατών εκλόγών της ΑΔΕΔΥ


15 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγχώρια και ξένα συμφέροντα πολεμάνε το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά τον πρόεδρό του Βαγγέλη Βενιζέλο και επιδιώκουν να φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία .
      porky

      Διαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ , ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ !!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ . ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗ ΦΕΡΟΥΜΕ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Η ήττα που θα υποστούν τα κυβερνητικά κόμματα στις εκλογές όποτε και να γίνουν ( όσο αργότερα γίνουν , τόσο χειρότερα γι΄ αυτούς ) θα είναι συντριπτική . Και τα δυο μαζί δεν θα συγκεντρώσουν 20% . Στις λαϊκές περιοχές η Ν.Δ. θα είναι τρίτο κόμμα . Οι μόνες κοινωνικές ομάδες που θα τους ψηφίσουν θα είναι :
    1. ορισμένοι βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι που με τα ρουσφέτια επιβιώνουν , άλλοι γιατί πήραν ''έγκαιρα'' μετατάξεις και την γλύτωσαν , άλλοι γιατί πήραν ευνοϊκές αποσπάσεις , άλλοι που ενώ βγήκαν σε διαθεσιμότητα τους ξαναπροσέλαβαν σε θέση που τους βόλευε .
    2. ορισμένοι συνταξιούχοι ( πολύ λιγότεροι από το 2012 γιατί πλέον τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους δεν θα τους αφήσουν )
    3. ορισμένοι αγρότες γιατί δεν θα καταλάβουν τα σκληρά μέτρα που πήραν γι΄αυτούς , μια και θα καλεσθούν να πληρώσουν το καλοκαίρι το 2015( δηλαδή μετά τις βουλευτικές εκλογές ) .

    Στις κατηγορίες ελεύθερων επαγγελματιών , ιδιωτικών υπαλλήλων , ανέργων , η Ν.Δ. θα πάρει μονοψήφια ποσοστά , το δε ΠΑΣΟΚ θα είναι ανύπαρκτο .
    Στις ίδιες κατηγορίες ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει κοντά στο 50% .

    Όμως είναι τόσο επικίνδυνοι που δεν τους ενδιαφέρει τι θα παραδώσουν .
    Έχει διαμορφωθεί μεταξύ τους η ακραία άποψη που λέει : ''όσο περισσότερο καταστραμμένη παραδώσουμε τη χώρα , τόσο λιγότερο θα μείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία''

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επανασυνδέσεις ''Ο ΑΝΤΩΝΗΣ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι μόνο μπορεί να εξηγηθεί που στη Συγγρού έχουν να πληρώσουν ΔΕΗ απο τον Δεκέμβριο του 2012 και έχουν ακόμη ρεύμα !!!

      Διαγραφή
  8. Γιατί δεν δημοσίευσες το χθεσινό σχόλιό μου για τον Αρβανιτόπουλο και για τον κλόουν της πολιτικής μας ζωής ?
    Ήταν καθαρό πολιτικό σχόλιο και δεν είχε καμιά υβριστική αναφορά . Γιατί κάνεις επιλογές ιακχε ποια σχόλια θα δημοσιεύεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΘΑ ΚΛΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΈΙΣ. ΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ .
      Ο ΙΑΚΧΟΣ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

      Διαγραφή
  9. Ιακχε συγνώμη για το σχόλιό μου ( 1.41 ) γιατί σε παρεξήγησα . Όταν υπάρχει καλή διάθεση λύνονται και οι παρεξηγήσεις .
    Αυτό που έγραψα χθες ( ούτε εγώ το κράτησα ) αλλά με λίγα λόγια θα το ξαναγράψω .
    Έλεγα λοιπόν πως αυτοί που βολευόνταν τόσα χρόνια , βολεύονται και στην εποχή του μνημονίου . Αυτοί που τόσα χρόνια ( οι ΠΑΣΟΚΟΔΕΞΙΟΙ πολιτικοί ) μας κυβερνούσαν και συνεχίζουν να μας κυβερνάνε , έκαναν τις ρουσφετολογικές προσλήψεις με τα ίδια κριτήρια βγάζουν τώρα κόσμο σε διαθεσιμότητα ή τους απολύσουν .Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί ο Αρβανιτόπουλος . Βγάζει το 37% και 38% στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΕΜΠ αντίστοιχα των υπαλλήλων σε διαθεσιμότητα , ενώ στην ΠΑΝΤΕΙΟ που ήταν καθηγητής κανέναν ( !!!!!!! ) και επίσης κανέναν στο Πανεπιστήμιο ΠΕΙΡΑΙΩΣ που ανήκει στην εκλογική του περιφέρεια !!!!!!!!
    Με το ίδιο κριτήριο που έκαναν προσλήψεις με τα ίδιο κριτήριο κάνουν και τις απολύσεις . Ποιό είναι αυτό το κριτήριο ? Βολεύουμε τους δικούς μας για να επιβιώσουμε εκλογικά .

    κουίζ : με ποιον φαρμοβιομήχανο συνέφαγε το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης και μάλιστα στο σπίτι του ο κλόουν της πολιτικής μας ζωής ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ