Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

"ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ" Ο ΑΔΩΝΙΣ

 Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΜΑΓΚΑ" ΤΟΝ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟ ΔΑΝΟ


ΤΟ DOBERMAN ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ

"Αν υπάρξουν απολύσεις γιατρών στον ΕΟΠΥΥ, σας παρακαλώ αυτό δεν θέλω να το χρεωθεί η τρόικα, δεν θέλω να μου παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν για τα αυτονόητα. Οι αποφάσεις είναι δικές μου" δήλωσε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.
Αναφερόμενος στις επικείμενες απολύσεις των γιατρών του ΕΟΠΥΥ, είπε ότι πρώτα θα μετρηθούν οι ανάγκες του νέου οργανισμού.

"Η χώρα μας πάσχει από έλλειμμα συνεννόησης", τόνισε, όταν κλήθηκε να σχολιάσει δηλώσεις εκπροσώπων των γιατρών, ότι κατά τις συναντήσεις τους είχε δεσμευτεί ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις γιατρών από τον ΕΟΠΥΥ.

Υποστήριξε ότι το στοίχημα που είχε βάλει για τις απολύσεις αφορούσε στα νοσοκομεία, ενώ η μεταρρύθμιση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας είναι άλλο θέμα, διευκρίνισε ωστόσο ότι στην παρούσα φάση δεν ισχύει ότι θα απολυθούν 1.370 γιατροί.

Στην περίπτωση που αποφασισθεί ότι οι γιατροί είναι περισσότεροι απ΄ όσους χρειάζεται ο νέος ΕΟΠΥΥ, θα γίνουν απολύσεις, με βάση την αξιολόγησή τους.
Ο ίδιος επισήμανε ότι η κυβερνητική απόφαση είναι να μετατραπεί ο ΕΟΠΥΥ σε "αγοραστή υπηρεσιών υγείας" από το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και να σταματήσει να είναι "πάροχος".
Αναφορικά με τις φωτογραφίες με τα ράντζα στο "Ευαγγελισμό", υπογράμμισε ότι "τα ράντζα δυστυχώς υπήρχαν και υπάρχουν και η εξάλειψή τους είναι ο στόχος μας".
Παράλληλα, διαπίστωσε ότι υπάρχουν "πολιτικά παιχνίδια" πίσω από όσους διακινούν τις φωτογραφίες.

19 σχόλια:

  1. Έτσι μπράβο Σαμαρά ! ! !
    Με εκπροσώπους της κυβέρνησης της Ν.Δ. τον ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ - ΜΠΕΝΙ - ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟ - ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ , θα την πας. σε ποσοστά ΠΑΣΟΚ ! ! !
    Συνέχισε έτσι Σαμαρά ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωστάκης και Κωστάκης

    Γράφει το Παρατηρητήριο
    του Lykavitos.gr

    Γόνοι τέλος. Έρχονται οι φλούφληδες!

    Ραβανί σοροπιαστό σε βαθμό που να κολλάει το δάχτυλο σου στη σελίδα Κυριακάτικης εφημερίδας παρουσιάζει το ντουέτο Κωστάκη Μπακογιάννη και Κωστάκη Καραμανλή του Β’.

    Ο ένας θα κατέβει, λέει, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και πήρε χρίσμα από τον Σαμαρά που μάλλον έτσι πιστεύει ότι θα σταματήσει να του τα σπάει η Ντόρα.

    Ο άλλος θα υπηρετήσει λέει, την παράταξη στις Σέρρες.

    Ο ένας εκπροσωπεί μια φαμίλια που δεν ξέρει πώς να ζει χωρίς πολιτική.

    Ο άλλος σπρώχνεται να πολιτευτεί για να μη χάσει η φαμίλια του ως σήμα κατατεθέν ένα από τα καλύτερα επώνυμα της ελληνικής πολιτικής.

    Κατά τα άλλα, μην κουράζεστε όπως δεν κουράστηκαν ποτέ και αυτοί. Εκτός από φλούφληδες είναι και βλάκες.

    Αλλά όταν η φλουφλίτσα Όλγα αλλάζει τα ένα μαύρο ταγέρ μετά το άλλο, στραβώνει όλους όσους περνούν κρίση μέσης ηλικίας με το ντεκολτέ της και ετοιμάζεται να μεταπηδήσει από το Υπουργείο Τουρισμού στο Δήμο.

    Τι να σου πουν οι δύο Κωστάκηδες ; Στην άκρη να μείνουν;

    O ξανθός Κωστάκης είναι το είδος που απορροφά το οξυγόνο από το σαλόνι. Ο καστανόξανθος Κωστάκης είναι το είδος του βλάκα που, ενώ είναι σώγαμπρος και φιλόδοξος, πάει και μπλέκει στο χειρότερο είδος ροζ ιστορίας της καλής Αθηναϊκής κοινωνίας.

    Κωστάκης και Κωστάκης ετοιμάζονται να μπουν στη ζωή μας το 2014, ενώ προθερμαίνεται ήδη η δημοσιογραφική κλίκα που θα αναλάβει να τους ξεσκονίσει.

    http://lykavitos.gr/archives/73773

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ , ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ , ΑΥΤΟΣ Ο ΓΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγχώρια και ξένα συμφέροντα κάνουν πόλεμο στο ΠΑΣΟΚ και προσωπικά στον Βαγγέλη Βενιζέλο και επιδιώκουν να φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία .
    porky

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!!
    ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΙΑΚΧΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16 Δεκεμβρίου 2013 - 9:28 π.μ.

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΗΚΕ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ?
    Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ "ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΦΥΛΗΣ"
    ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΛΟ ΤΣΟΝΤΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ...
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η «Psychourania psycho killer»,
    δηλαδή “Ψυχουρανία, ψυχοπαθής δολοφόνος“.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παυλε κοψε την μαλακια μπορει να κανει μπρατσα αλλα χαλαει τον εγκεφαλο

      Διαγραφή
  7. Κάντε τον Τσουκαλά υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τον Σταθάκη υπουργό Οικονομίας
    Αυτές τις ημέρες στην Κουμουνδούρου, αν είχαν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν τον βουλευτή Δημήτρη Τσουκαλά, με τον ηγέτη της Θύρας 7 του Ολυμπιακού, Τάκη Τσουκαλά που φώναζε σε όλους τους βάζελους «άντε γεια», θα το έκαναν.

    Λιγότερο πονοκέφαλο θα είχαν αν έβαζαν στο ψηφοδέλτιό τους τον απόλυτο γαύρο, παρά τον κ. Τσουκαλά με το ένα εκατομμύριο ευρώ από αποζημίωση.

    Στον ΣΥΡΙΖΑ έχει πέσει πανικός μετά τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες διότι για πρώτη φορά «αριστεροί» βουλευτές μπαίνουν στο μικροσκόπιο των μέσων ενημέρωσης. Ο κ. Τσουκαλάς έδωσε τις δικές του απαντήσεις, ωστόσο, οι εντυπώσεις που έμειναν σίγουρα δεν ήταν και οι καλύτερες για το κόμμα της εργατιάς που θα σώσει την Ελλάδα από τους κεφαλαιοκράτες.

    Εκτός από τον κ. Τσουκαλά, ουκ ολίγα περιουσιακά στοιχεία έχουν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος (με χαρτοφυλάκιο που πλησιάζει τις 500.000 ευρώ επενδυμένο κυρίως σε funds όπως η JP MORGAN, ή η BLACK ROCK) και ο Γιώργος Σταθάκης, που διαθέτει επίσης χαρτοφυλάκιο 426.000 ευρώ, με επενδύσεις σε μεγάλα funds.

    Δεν είναι κακό να κάνεις επενδύσεις όπου σου γουστάρει και να βγάζεις χρήματα. «Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιοι». Το κακό είναι να το παίζεις εργατοπατέρας και προστάτης των φτωχών και των αδικημένων και να έχεις μια περιουσία που κάποιοι δεν θα την δουν σε πέντε ζωές. Είναι νόμιμο αλλά δεν είναι ηθικό βρε αδερφέ. Ούτε είναι ηθικό να βρίζεις από το πρωί ως το βράδυ τα ξένα funds που τρώνε τις σάρκες της Ελλάδας και ταυτόχρονα να δίνει εντολές αγοράς μετοχών των ίδιων funds.

    Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να καυχάται γιατί έχει έτοιμα στελέχη να αναλάβουν βασικά χαρτοφυλάκια. Κύριε Τσίπρα, κάντε τον Τσουκαλά υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Με τέτοια αποζημίωση που πήρε σημαίνει ότι έπιασε κορόιδο την ξένη τράπεζα. Επομένως, μπορεί να οδηγήσει και εκατομμύρια ασφαλισμένους στη… Γη της Επαγγελίας.

    Κύριε Τσίπρα, κάντε και τους Τσακαλώτο και Σταθάκη τσάρους της οικονομίας. Με τόσες μετοχές στα «αρπακτικά» των αγορών θα είμαστε σίγουροι για τις αξιολογήσεις που θα κάνουν για την ελληνική οικονομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι πλούσιοι κατατάσσονται σε πέντε κατηγορίες:

    1. Αυτοί που κληρονόμησαν περιουσία.
    2. Αυτοί που από τύχη απέκτησαν περιουσία (εδώ εντάσσονται και οι προικοθήρες).
    3. Αυτοί που παρανόμως απέκτησαν περιουσία (ληστές, μιζολήπτες, μιζοδότες, φοροκλέπτες κλπ).
    4. Αυτοί που πλούτισαν από τον υπερβολικό παρασιτισμό.
    5. Αυτοί που πλούτισαν επειδή προσέφεραν πολλά στην κοινωνία (προϊόντα ή χρήσιμες υπηρεσίες).

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα (προς αποφυγήν παρεξηγήσεων):
    Εάν ένας παράσχει υπηρεσίες σε κάποιον μεγαλοεπιχειρηματία, για το πως αυτός θα κάνει μια μεγάλη κομπίνα, και πάρει αμοιβή μερικά εκατομμύρια για τις υπηρεσίες αυτές, ΔΕΝ ανήκει στην πέμπτη κατηγορία. Ανήκει στην τρίτη ή στην τέταρτη.

    Ο κάθε πολιτικός που απέκτησε από την “εργασία” του πάρα πολλά χρήματα στο παρελθόν, πρέπει να απαντά στα εξής απλά ερωτήματα:
    Τι υπηρεσίες παρείχε;
    Τι παρήχθη από τις υπηρεσίες τους;
    Τι έκανε που δεν έκανε κάποιος άλλος; Ένας άλλος που εργαζόταν στην ίδια επιχείρηση, που είχε τα ίδια προσόντα, αλλά δεν μπόρεσε να αποκτήσει τα εκατομμύρια που “απέκτησε” αυτός.

    Πόσοι από τους εκατομμυριούχους πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ ανήκουν στην πέμπτη κατηγορία;;;
    Υπάρχει, έστω και ένα, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που να έχει συμβάλλει δημιουργικά, ώστε να παραχθεί κάτι;
    Είναι δυνατόν αυτοί που στο παρελθόν ζούσαν παρασιτώντας και δεν έχουν παραγάγει απολύτως τίποτα, να στήσουν αξιόλογους παραγωγικούς μηχανισμούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ , ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .

      ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

      Διαγραφή
  9. Έχει κανείς αμφιβολία γιατί οι πρώην πασόκοι κι όλοι άλλοι νεοέλληνες δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε (με το πρόσχημα πάντα της προστασίας των δικαιωμάτων του αδύνατου);

    Είναι δυανατόν, απολύτως άεργοι συνδικαλιστές να αφήσουν ποτέ το “σπορ” που τους δίνει τόσα πολλά…;

    Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ (καλά αυτό μπορεί και να παίζεται) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ, ΕΤΣΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ;

    AVANTI POPOLO, τραγουγήστε όλοι μαζί με τον Αλέξη!!! Και μην σας νοίαζει, αν μας βγάλει από το ευρώ, ο σύντροφος Σταθάκης κι ο σύντροφος Τσακαλώτος θα πουν στη JP Morgan να μην κερδοσκοπήσει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ .

      ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

      Διαγραφή
  10. ΠΙΝΟΚΙΟ ΓΕΜΗΣΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ DOBERMAN ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ?
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ ΜΕ ΛΥΡΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 7.44 - 7.46 - 7.47 λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πουστρικοτερος του πουσταρέως το ντομπερμαν . Καποτε ηταν και κατα της ανεγερσης του τζαμιου , τωρα βλεπω να βαζει και τον θεμελιο λιθο.

    Γιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://www.youtube.com/watch?v=qau408-PrL8 Ο "ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ" ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ