Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

MONH ΛΥΣΗ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ

ΛΑΜΠΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ MOUSTAFAΔΩΝ 


"Αγαπητοί μου Σερραίοι" τα στρατόπεδα στις εκτάσεις των οποίων΄θέλει ο Moustafa να αναπτύξει οικοδομική δραστηριότητα υπερ του Στρατού και κάποιων επιτήδειων με δαπάνες του Σερραίου Δημότη, θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια ιδανική λύση για την στέγαση απόρων και άστεγων συμπολιτών μας, ενώ η διαμορφωση των χωρών δεν απαιτεί υπερογκα ποσά. 

Διότι "Αγαπητοί μου Σερραίοι" μην τρώτε το παραμύθι της παραχώρησης την οποία θα κληθείτε να πληρώσετε χρυσάφι , σημασία έχει να χρησιμοποιεί ο Δήμος τα Στρατόπέδα και οχι να τα παρει στην ιδιοκτησία του για  να αποτελέσουν τελικά λάφυρο στα χέρια των επόμενων "Oστρογότθων" που ελέω Καλλικράτη θα καταλάβουν την Δημοτική Αρχήτο 2014

4 σχόλια:

  1. ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ Ο ΒΙΤΜΑ ; ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ (ΛΑΚΗΣ Ο ΤΑΡΙΦΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αίμα, τιμή, μανταλάκια στο σκοινί.
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/549621_743947602299200_906313837_n.jpg

    Στα νέα ευρήματα που αλίευσε η εισαγγελική έρευνα από τους υπολογιστές των υπόδικων χρυσαυγιτών βουλευτών, εντύπωση προκάλεσε και μια φωτογραφία κάποιου ντυμένου με στολή της Κου Κλουξ Κλαν που χαιρετάει ναζιστικά μπροστά από το λάβαρο της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή, δια του κ. Κασιδιάρη και του κ. Παναγιώταρου, ξεδιάλυναν αξιόπιστα την όλη παρεξήγηση, λέγοντας πως επρόκειτο για αποκριάτικο πάρτι…
    Την ίδια ακριβώς εξήγηση είχαν δώσει και για τις φωτογραφίες του προφυλακισμένου Χρήστου Παππά, ντυμένου με τη στολή των SS, που είχαν βρεθεί σε προηγούμενη φουρνιά εισαγγελικών ευρημάτων. Ότι δηλαδή επρόκειτο και πάλι για παρεξήγηση, διότι ο Χρήστος Παππάς είχε απλώς ντυθεί έτσι για τις απόκριες.

    Οπότε, σύμφωνα με τα λεγόμενα των χρυσαυγιτών, μπορούμε να βγάλουμε το ασφαλές συμπέρασμα ότι κάθε φορά που διακρίνουμε κάτι ναζιστικό σε χρυσαυγίτη, είτε αυτό έχει να κάνει με στολές SS και Κου Κλουξ Κλαν είτε με τατουάζ αγκυλωτών σταυρών και «Sieg Heil», να ξέρουμε ότι απλά έχουμε να κάνουμε με καρναβάλια.

    ΥΓ «Πρέπει να προφυλάσσουμε το συμφέρον και την ύ­παρξη της κίνησης με κάθε μέσον. Με υποκρισία, απάτη, ψέμα και ότι άλλο. Γιατί έχοντας να κάνουμε με βρωμερούς και δόλιους ε­χθρούς τότε κάθε μέσον είναι ηθικό.» (Από το εγχειρίδιο «Ζητήματα Τακτικής»» της Χρυσής Αυγής.)
    http://unfollow.com.gr/wp-content/uploads/2013/12/1488418_566756516737688_627035822_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑΣ.
    ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ.
    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ
    1.ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
    .Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΝΙΚΟΣ ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΕΝΕΞΕΩΝ. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΟΠΩΣ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ.
    Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ.ΥΣΤΕΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΙ.
    Ο ΤΡΙΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΤΗ ΣΗΙΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΩΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ.ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ Η ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.
    ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.
    2.Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ.
    3.ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ.
    ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΗΚΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΜΑΛΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΔΕΜΛΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ.
    Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΕΚΑΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΕΥΣΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΛΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ. ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ...
    Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΜΕ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ.
    4.ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΙΩΝΕΚΤΗΜΑ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΊΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΚΟΛΑ...
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΩΝΑ ΝΕΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΗΞΗ ΟΠΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΝΟΥ,ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΓΚΟΣ,ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΝΟΥ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΔΕΜΛΗΣ,ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΝΤΗΣ,ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΛΙΑΡΑΣ,ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΟΛΥΧΡΩΝΗΣ,ΙΣΑΑΚ ΡΙΖΟΣ,ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ.
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.
    ΡΟΥΚΕΤΟΛΟΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ