Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

OI ΔΟΒΗΤΕΣ ... ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ


ΑΔΙΚΗ H ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΑΣ "ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΦΥΛΗΣ" ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ TEONDOR 
.



Ανοηταίνοντες "ΔΟΒΗΤΕΣ" και λοιπές κολομπίνες της ΝΟΔΕ, " γελάει καλύτερα,όποιος γελάει τελευταίος" έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

3 σχόλια:

  1. Η γιαγιά μου έλεγε: "Κλάνουν οι πεθαμένοι;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δεκάλογος του συνετού Συριζαίου
    Μετά το δεκάλογο του συνεπούς αριστερού –που δεν θέλει να πασοκοποιηθεί από τους πασόκους αλλά μόνος του- και θέλοντας να συνεισφέρουμε στο γόνιμο διάλογο που αναπτύσσεται στην προοπτική της εξουσίας, θα μιλήσουμε όχι για τον συνεπή, αλλά για τον συνετό υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ:

    1. Χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα ήμασταν ακόμη στο 3% και θα συζητούσαμε για τις επιλογές του 1968 και του 1989, για προβοκάτορες, πράκτορες, παραγωγικές σχέσεις και επαναστάσεις του καναπέ.

    2. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ρήτορας, δεν συνεγείρει τα πλήθη, δεν έχει «ειδικό πολιτικό βάρος» φέρνει όμως ψήφους και άρα είναι ο καταλληλότερος. Αν σταματήσει και τα ταξίδια «τύπου Τέξας» θα γίνει ιδανικός.

    3. Δεν λέμε πια «συνιστώσα», αλλά συνισταμένη. «Ρεύματα» δε, υπάρχουν μόνο στα ποτάμια και στην τέχνη.

    4. Τα σφυροδρέπανα μπορούν να κρυφτούν στις ντουλάπες. Διώχνουν τους νοικοκυραίους και αποτελούν σημείο τριβής με το ΚΚΕ.

    5. Ο Περισσός είναι μόνο ένα προάστιο των Αθηνών. Τελεία.

    6. Συμβιβασμοί θα γίνουν όσοι χρειαστούν. Αρκεί να μην είναι πρόωροι και μη ενδεδυμένοι με «αριστερό» μανδύα.

    7. Η εξουσία είναι γένους θηλυκού. Άρα απρόβλεπτη. Και εμείς ως «μπακούρια» δεν πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε «λιγούρια».

    8. Χτυπάμε τον αδύναμο κρίκο της Κυβέρνησης (το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου) όπου τον βρούμε μπόσικο: στο Κοινοβούλιο, στα ΜΜΕ, στα φόρουμ, στα κοινωνικά δίκτυα, στα υποβρύχια.

    9. Τους ΑΝΕΛ τους προσέχουμε σαν την πεθερά μας. Αναγκαίο κακό. Προτείνεται η πλατφόρμα της αποδοχής εβδομαδιαίου ψεκασμού, ως βάση για την προγραμματική σύγκλιση.

    10. Η ΔΗΜΑΡ είναι σαν κάποια που έφυγε, πήγε με τον εχθρό μας αλλά ποτέ δεν μας ξέχασε. Δεν θέλουμε να την εξοντώσουμε, μόνο να τη δούμε γονατιστή να εκλιπαρεί για μία -ακόμη- ”τζούρα” εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δεκάλογος του Συνεπούς ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ
    Δεν ξέρουμε αν ο… αριστερός δημοσιογράφος της Αυγής, Θανάσης Καρτερός, έχει πολύ χιούμορ, σίγουρα, όμως, το κείμενο που έγραψε θα προκαλέσει και γέλια και οίκτο και ότι άλλο θες για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ιδίως, για το ποιοι είναι εκείνοι που θέλουν να μας κυβερνήσουν.

    Ο κ. Καρτερός λοιπόν γαλουχημένος στις καλύτερες παραδόσεις του λενινισμού και του ΚΚΕ έγραψε τον Δεκάλογο του Συνεπούς Αριστερού, κάτι σαν το.. Ευαγγέλιο του Συριζαίου. Ούτε ο …Στάλιν να ήταν.Κι έχει πολύ πλάκα να τον διαβάσετε.

    «Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ προσεγγίζει γοργά προς την κυβερνητική εξουσία, καλό θα ήταν να υπάρξει κάποιου είδους κώδικας δεοντολογίας του Συνεπούς Αριστερού. Διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να εξελιχθεί το κόμμα σε ΠΑΣΟΚ, πράγμα που ήδη επισημαίνουν και προεξοφλούν όχι μόνο το ΚΚΕ, αλλά και άλλοι Συνεπείς στις παρυφές και εντός ΣΥΡΙΖΑ. Ως συμβολή στον σχετικό προβληματισμό διατυπώνεται, με κάθε επαναστατική επιφύλαξη, αριστερή σεμνότητα και πολιτική σοβαρότητα, ο παρακάτω Δεκάλογος του Συνεπούς Αριστερού.

    Ο Συνεπής Αριστερός:

    1. Καταδικάζει τον πασόκο απ’ όπου κι αν προέρχεται, ιδιαίτερα αν απέρχεται από ‘κεί που ήταν και προσέρχεται εκεί που είμαστε. Θεωρεί όμως ευπρόσδεκτο τον απλό υπό μετακίνηση πασόκο, χωρίς τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε ακόμα 3%.

    2. Γνωρίζει τον κίνδυνο της διολίσθησης στον συμβιβασμό και ως εκ τούτου υπολήπτεται μόνο τους Συνεπείς Αριστερούς -ασφαλές κριτήριο είναι το αν συμφωνούν μαζί του.

    3. Έχει πάντα ανοιχτά και πάντα άγρυπνα τα μάτια της ψυχής του και ανοιχτό μέτωπο επίσης προς τους ασυνεπείς, καθώς είναι πεπεισμένος ότι είναι ευάλωτοι ανά πάσα στιγμή στη συνδιαλλαγή με τον ταξικό εχθρό.

    4. Δίνει τη μάχη ώστε τα κάθε είδους ψηφοδέλτια του κόμματος να αποτελούνται από Συνεπείς -κατά σειρά συνέπειας.

    5. Ειδικά για τις δημοτικές εκλογές, φροντίζει να μπουν φραγμοί στη συμμετοχή ασυνεπών. Στα ψηφοδέλτια έχουν θέση μόνο όσοι έχουν σωστή θέση για το ευρώ, για την Ε.Ε., για το ΝΑΤΟ και για τον χαρακτήρα της επανάστασης.

    6. Ελέγχει την ηγεσία όταν παρεκκλίνει εν ονόματι σκοπιμοτήτων από τον σωστό δρόμο και κατευθύνεται προς το Τέξας ή άλλους προορισμούς.

    7. Φροντίζει συνεχώς και αδιαλείπτως να κρατάει ζωντανή τη συνείδηση των αριστερών με σχόλια και αναρτήσεις, κριτικές και παρατηρήσεις, που αναφέρονται στο ήθος του καθενός, στη διαδρομή και στην ιστορία του -πράγματα δηλαδή που μόνο ένας Συνεπής μπορεί να κρίνει.

    8. Δεν φείδεται χαρακτηρισμών, με επώνυμο ή ψευδώνυμο, αν πρόκειται να πλήξει την ασυνέπεια.

    9. Διακηρύσσει ότι η ΔΗΜ.ΑΡ., οι ΑΝ.ΕΛΛ. (οι πασόκοι περιλαμβάνονται στο 1) αποτελούν μια πολιτικά επικίνδυνη λοιμώδη νόσο.

    10. Στους κακοήθεις που τον χαρακτηρίζουν ματιασμένο αριστερό απαντά ότι είναι το μάτι της αριστεράς.

    Εκτός αρίθμησης: Ο Δεκάλογος έχει το τίμημά του. Όποιος τον τηρεί είναι συνεχώς θυμωμένος με ανάξιους συντρόφους του…»

    http://www.avgi.gr/article/1406686/o-dekalogos-tou-sunepous-aristerou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ