Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

"ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ" vs "ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ"

ΘΑΝΑΣΗ, ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ ...

 

" ... Η ΧΑΜΗΛΟΤΑΒΑΝΙΑ" ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ

Με την Ξυνή στη Βουλή να τρέχει για τα βοσκοτόπια , τον αρχηγό τον εθελοντών "να βοσκάει" στην Βουλγαρία και τα Αραμπατζακια σου, οι ΚοτσαμπαΚεχαγιάδες να τρέχουν πίσω από τον ΜOUSTAFA (βλέπεις τι κάνουν οι κατασχέσεις) και  οι "αντίπαλοι" σου (αυτούς που έριξες δηλαδή πχ Κουμπαρούδης, Μωραϊτης) να πρωτοστατούν σε κόβω "κομμάτι" στριμωγμένο 


5 σχόλια:

  1. Πιονγκγιάνγκ,, Βόρεια Κορέα
    Με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαιώθηκε η καθαίρεση του Γιανγκ Σονγκ Ταέκ, του πανίσχυρου θείου του ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.
    Ο Γιανγκ Σονγκ Ταέκ -μέντορας του νεαρού ηγέτη της χώρας- απομακρύνθηκε ως «ιδεολογικά άρρωστος, επιρρεπής σε όργια και καταχρήσεις».
    Στη σχετική ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων αναφέρεται ότι η ομάδα αξιωματούχων υπό τον Γιανγκ Σονγκ Ταέκ «έκανε εγκλήματα κατά του κόμματος, υπονομεύοντας την ενότητά του».
    Κατηγορείται επίσης για εγκλήματα κατά του Κράτους και του λαού, ανυπακοή στον έναν και μοναδικό ηγέτη, αλλά και για όργια, οικονομική διαφθορά και άλλα σκάνδαλα.
    Όσο για τον μέλλον του, είναι πλέον άγνωστο. Σημειώνεται, πάντως, ότι ο ίδιος είχε εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο και το διάστημα 2003-2006, όταν ακόμα στην ηγεσία της χώρας βρισκόταν ο πατέρας του νυν προέδρου, Κιμ Γιονγκ Ιλ.
    Ο Γιανγκ Σονγκ Ταέκ είναι παντρεμένος με την αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ιλ και θεωρείται ο καθοδηγητής του νεαρού ηγέτη της Βορείου Κορέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ , ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ .
      Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ .

      ΒΥΡΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΥΠΟΥ

      Διαγραφή
  2. σακη εγώ προτείνω ελέω πρικοπών αυτά τα χριστούγεννα να κάνεις εσύ το ρούντολφ το ελαφάκι άλλωστε όσοι ξέρουμε τη πονεμένη σου ιστορία με τη βουλγάρα Τσέσνα μπορούν να διακρίνουν πα΄νω απο τη γυαλιστερή σου φαλάκρα τα κερατάκια σου.αη βασίλη προτείνα να ντύσεις τη Νάβαλη έχει ίδιο σωματότυπο άλλωστε και το ελκυθρο της να το σέρνουν τα πιο πιστά σου σκυλιά. ο Σώτος και ο Πάυλος ο Βασιλειάδης δηλ.Ξοτικά έχεις πολλά απο την Μαυρίδου και την Άννυ(η ασχήμια τους είναι απερίγραπτη) μέχρι τον Καπετάνιο και τον Τζαβέα θα κονταροχτυπηθούν για το ποιός θα βγεί MR Ή MIS ΦΡΙΚΙΟ.Ετσι το δέντρο της απάτης θα χει νόημα..
    Βασίλης Αγ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ?
    ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥΚΙ ΤΟΥ ΜΕΣΙΤΑ ΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
    ΚΑΘΕ ΠΑΝΥΓΙΡΤΖΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΤΟ ΕΣΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ.....Ο ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΙΔΕΣ ΑΠΟΡΡΗΜΑΤΩΝ...ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ???????
    ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΛΗ ΠΑΛΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ....ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ.
    ΜΟΥΣΤΑΦΟΠΑΡΕΑ..ΚΑΙ ΓΛΕΙΩΔΕΣΤΑΤΕ ΜΕΣΙΤΑΚΟ....ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ....
    ΕΡΧΕΤΕ Ο..............................ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΗΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ.
    ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
    ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ
    ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΕ ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ