Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΡΑΒΩΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΥΝΗ

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ Η ΜΑΝΤΑΜ ... 


Η Βουλή καλείται να αποφασίσει για την άρση ή μη της ασυλίας της βουλευτού Σερρών Φωτεινής Αραμπατζή. Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε στη Βουλή αίτημα για άρση ή μη της ασυλίας της κυρίας Αραμπατζή, καθώς σε βάρος της εκκρεμεί ποινική δίωξη για εκπρόθεσμη καταβολή αποδοχών, κατ΄ εξακολούθηση. 

Σε περίπτωση, που η Βουλή αποφασίσει την άρση της ασυλίας, τότε στη συνέχεια θα ασκηθεί σε βάρος της βουλευτού ποινική δίωξη για εκπρόθεσμη καταβολή αποδοχών, κατ΄ εξακολούθηση. 

Σε αντίθετη περίπτωση -αν δεν αποφασιστεί, δηλαδή, η άρση της ασυλίας- η ποινική δίωξη δεν μπορεί να ασκηθεί. Σύμφωνα με τη δικογραφία η κυρία Αραμπατζή αντιμετωπίζει την αξιόποινη πράξη της μη εμπρόθεσμης καταβολής αποδοχών εργασιακών σχέσεων, ύψους 19.490 ευρώ, κατ΄ εξακολούθηση, κατά τη διετία 2009-2011. 

Η βουλευτής ενεπλάκη στην υπόθεση αυτή μετά από μηνύσεις δύο εργαζομένων κατά των νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας «Σερραΐκά ΜΜΕ – Τηλεοπτικός Σταθμός Δίκτυο». 

- See more at: http://arouraios.gr

2 σχόλια:

  1. ΒΑΓΓΕΛΗ ''ΕΓΡΑΨΕΣ''.....ΠΑΛΙ!!!!
    Εντύπωση προκαλεί η απευθείας ανάθεση του Βαγγέλη Καλαθά σε εταιρεία με έδρα τον Βόλο για την κατασκευή και μετάδοση ενός ραδιοφωνικού σποτ αξίας 5000€!!!! Αν και στο νομό Σερρών υπάρχουν....αρκετά ραδιόφωνα ο δήμαρχος Εμμ. Παπά προτίμησε εταιρία με έδρα τον Βόλο!!! Δείτε εδώ το σχετικό έγγραφο

    http://serraia.blogspot.gr/

    ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ?

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ- Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ

    ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΛΙΑΣ ΣΤΑΗ ΚΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΠΟΛΙΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΙΟΓΛΟΥ!!!

    ΜΙΚΡΟΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΘΑΡΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΗΡΘΕ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗ.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κα Αραμπατζή έχει τη πρόθεση να εξοφλήσει τα οφειλόμενα αλλα και η ιδια όπως και λοιποί συνέλληνες έχει αποκλειστεί σε αδιέξοδα με την κατάρρευση του real estate και αδυνατεί να εκποιήσει το πολυτελές διαμέρισμα με τις 5 τουαλέτες που διαθέτει στη Θέρμη, το οοποίο αγόρασε με την αμέριστη βοήθεια της κουμπάρας της, αναγκαζόμενη να αποσιωπά τα νεοδημοκρατικά αισθήματά της. Αντωνάκης Σαμαράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ