Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΗΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝΕ ...

13 σχόλια:

  1. Η πρώτη σφαίρα στα χρυσαυγουλα μαλακα ιακχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ . ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ .

      Διαγραφή
  2. Βρε σαχλοκουδουνο δεν κατάλαβες ότι έχει βάλει εσένα στο κάδρο ;διεφθαρμένα ΜΜΕ λεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαννάκη πρόσεχε, γιατί σε βλέπω "παράπλευρη απώλεια"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι δολοφόνος μην το ξεχνάμε αυτό . Μέχρι και ο Γιωτόπουλος έστειλε επιστολή που λέει όλη η ιστορία είναι στημένη απο την ΕΥΠ .
    Ο λόγος ? Τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμύδια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΞΗΡΟ . Ο ΥΠ΄ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ? 6 ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΔΟΣΑΝ ΣΕ 18 ΜΗΝΕΣ .
    ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ 2014 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε εναντίον κυβερνώντων και τρομοκρατών, αναφερθείς τόσο στο θέμα της εγχώριας τρομοκρατίας, όσο και στα περί «αθεΐας» του κ. Τσίπρα, ο υπεύθυνος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Τσουκαλάς, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή “Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη.

    «Ο Γιωτόπουλος λέει πράγματα που κάποια στιγμή από όλων το μυαλό πέρασαν»

    Ο τομεάρχης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κληθείς να τοποθετηθεί επί του θέματος της τρομοκρατίας και της επιστολής Γιωτόπουλου, δήλωσε: “Ο Γιωτόπουλος λέει πράγματα που κάποια στιγμή από όλων το μυαλό πέρασαν. Τέλος πάντων, εγώ δεν μπαίνω σε αυτές τις λογικές και δεν μπορούμε εδώ πέρα να λειτουργούμε μονάχα με τις συνωμοσίες… Είναι γεγονός ότι κάποιοι μας παρακολουθούν, το έχει παραδεχθεί και ο πρόεδρος Ομπάμα… Δεν είναι εκεί το θέμα” και αναφερθείς στον Χριστόδουλο Ξηρό, τόνισε:

    “Το θέμα είναι ότι αυτά που είπε ο Ξηρός, οι τρομοκρατικές ενέργειες οι οποίες έχουν γίνει κατά καιρούς ή εξακολουθούν να γίνονται, δεν έχουν καμία σχέση με το λαϊκό μαζικό κίνημα. Αυτό που εμείς πρεσβεύουμε, αυτό που εμείς θέλουμε είναι να ξεχυθεί ο λαός στους δρόμους, να υπάρξει λαϊκό μαζικό κίνημα ανατροπής αυτής της πολιτικής. Γιατί τέτοιου είδους δράσεις, όπως εκτελέσεις, δολοφονίες ή τρομοκρατικές ενέργειες, είναι βούτυρο στο ψωμί της ακροδεξιάς κυβέρνησης που έχουμε αυτή τη στιγμή, η οποία προσπαθεί να αποπροσανατολήσει τον κόσμο…

    Αυτοί είναι τρομοκράτες. Η τρομοκρατία η μεγάλη εκπορεύεται από την κυβέρνηση…

    “Εμείς λέμε στους Ξηρούς να κάτσουνε στα αυγά τους”

    Εμείς λέμε και στους Ξηρούς και στους επίδοξους Ξηρούς να κάτσουνε στα αυγά τους, να μην αποπροσανατολίζουν τον κόσμο, να μην μπαίνουν εμπόδιο στην πορεία του λαού. Ο λαός έχει μια πορεία ανατροπής αυτής της κατάστασης. Και οι διάφοροι Ξηροί, με αυτά τα οποία κάνουνε, είναι αναχώματα στην πορεία του λαού, του λαϊκού, μαζικού κινήματος”.

    “Είναι σκοταδιστές, ιεροεξεταστές, άνθρωποι του μεσαίωνα, αθεόφοβοι και θεομπαίχτες”
    Κληθείς να σχολιάσει τα περί «αθεΐας»του κ. Τσίπρα, ο κ. Τσουκαλάς σχολίασε χαρακτηρίζοντας τους κυβερνώντες: “Είναι σκοταδιστές, είναι ιεροεξεταστές, είναι άνθρωποι του μεσαίωνα, σαν τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση δεν έχει καμιά επαφή με την πραγματικότητα και με αυτές τις παγαποντιές, αν είναι ένθεος ή άθεος ο Α ή ο Β, εμείς τους λέμε ότι είναι αθεόφοβοι και θεομπαίχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η εκπρόσωπος της ΝΔ Άννα Ασημακοπουλου δήλωσε ότι δεν απασχολεί το κυβερνών κόμμα αν ο κ. Τσίπρας είναι άθεος αλλά ποια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τη φορολόγηση όσων «δηλώνουν» Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

    ΕΡΩΤΗΣΗ : Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΩΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ?
    ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ Ή ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ