Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

"ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΘΟΔΩΡΕ" ;

ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΈΡΙΞΕ Ο ΜΗΛΙΔΗΣ




Πού το είδες αυτό γραμμένο ρε Θόδωρα επειδή ορίστηκε προσωρτινός  ανάδοχος , ότι δεν γίνεται τίποτε ; 

Τι ηττοπάθεια είναι αυτή; "Νερό στον μύλο του Μoustafa κουβαλάς όταν λες τέτοιες μ@λακίες" θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη και δεν έχει άδικο φυσικά ο κτηνίατρος όταν μιλάει για ασχετοσύνη ...

Σύνελθε γιατρεεε ...

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί που μέχρι σήμερα ασχοληθήκανε με τα κοινά από βουλευτές μέχρι δήμαρχοι, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι , σώσανε εμάς ή τους εαυτούς τους; Η απάντηση είναι βέβαια ότι σώσανε τους εαυτούς τους. Γίνανε, αν δεν ήταν κομματόσκυλα, κάνανε τον μπάτλερ είτε στα κόμματα ,είτε σε βουλευτές και αλωνίζανε για χρόνια στον δημόσιο βίο, με θεσπισμένη μάλιστα την ατιμωρησία, κάναμε όργια. Πρώτοι και καλύτεροι οι βουλευτές.Παίρνανε λεφτά από το κράτος και τα μοιράζανε στις εκλογικές τους περιφέρειες σε συλλόγους πολιτιστικούς εκκλησίες συνεταιρισμούς ποδοσφαιρικές ομάδες κ.α χωρίς κανένα έλεγχο για το πόσα παίρνανε και πόσα δίνανε. Βάζανε τις γυναίκες και τα παιδιά τους υπαλλήλους στη βουλή, ή τις αποσπούσανε στα πολιτικά τους γραφεία, αν ήταν ήδη δημόσιοι υπάλληλοι, τους διορίζανε επιστημονικούς συνεργάτες, βέβαια σε άλλους κολλητούς τους βουλευτές για να μην δίνουνε στόχο στους μαλάκες ψηφοφόρους τους. Και η κοινωνία των Σερρών είναι πολύ μικρή και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, όλοι δε γνωρίζουν για ποιους χτυπά η καμπάνα. Μέχρι και σπίτι κάποιος βουλευτής έκτισε με πρόθεση παράνομα μέχρι που τον πήρανε χαμπάρι και αναγκάστηκε εκ των υστέρων να το νομιμοποιήσει. Οι δε δήμαρχοι κάνανε ΤΑ ΟΡΓΙΑ με κρατικά πάντα λεφτά με έργα στους δήμους τους, όπου σχεδόν πάντα βασίλευε η παρανομία και η ασυδοσία. Και για να μην λένε ότι δεν τα κάνανε όλοι αυτά όποιος έχει αρχίδια ας πάει στην εφορία και να προκαλέσει για εξονυχιστικό έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων και τραπεζικών λογαριασμών του ιδίου και της οικογενείας του (παιδιών, συζύγου γονιών). Χώρια που οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν έχουν δουλέψει εδώ και 20 και πλέον χρόνια στις υπηρεσίες τους και μάλιστα και μέχρι πρότινος παίρνανε και διπλούς μισθούς. Μπορώ δε να γράφω σελίδες και σελίδες με τα κατορθώματα όλων αυτών των λαμόγιων.
    ΣΩΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ
    Αυτό βέβαια είναι ανέφικτο να το κάνουν οι ίδιοι. Έτσι θα πρέπει να τσακιστούν να μας απαλλάξουν από τις παρουσίες τους.
    Αντί όμως να γίνει αυτό αυτοί επαληθεύοντας τη παροιμία « τα γουρούνια και αν τα κόψεις την μουσούδα αυτά πάλι θα σκάψουν το έδαφος» , συνεχίζουν την ίδια τακτική.
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα που εξοργίζει είναι ο Καρυπίδης αυτός ο απίθανος τύπος ο αποτυχημένος μαθηματικός που αφού έσωσε τον εαυτό του όλα αυτά τα χρόνια τώρα κατέχοντας δημόσια αξιώματα, αυτή η ρόμπα ξεκούμπωτη που αν είχε έστω λίγη τσίπα με τα πισωγυρίσματα των μέτρων του μνημονίου που έκανε τον επαναστάτη μη ψηφίζοντάς τα και μετά για να ξαναγυρίσει στην ΜΗ Δημοκρατία κατά τον Άγγλο ευρωβουλευτή , πήγε και τα ψήφισε όλα όπως και ο έτερος ο άφωνος ο Λεονταρίδης, θέλει τώρα να σώσει και τον γιό του διαρρέοντας πληροφορίες που αναπαράγουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι θα κατέβει στις δημοτικέ εκλογές υποψήφιος δήμαρχος Βισαλτίας. Άντε στο διάολο ρε ξεφτιλισμένες πολιτικές πόρνες . Δεν καταλάβατε τίποτα ακόμη ρε μαλάκες. Δεν ακούτε την οργή την βουή που πλησιάζει και θα σας γαμήσει όλους. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ