Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ "ΙΑΚΧΟ" ...

   ... ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΑ !!!
 

  o iakxos: ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑΝΑΣΗ ;: Ο ΜΗΔΕΝ ΜΕΤΕΧΩΝ ΟΥΚ ΑΠΡΑΓΜΩΝ ΑΛΛ' ΑΡΧΕΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΨΗΦΙΖΩΝ  Ρε Θανάση, βάλθηκες να μας τρελάνεις ;  Για να καταλάβω ...

 "Πονηρός ο βλάχος" που έλεγε και η θςεία μου η Ελπινίκη. Ο επίδοξος υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης ή και  Δήμαρχος Βισαλτίας ( ο κύριος , "όπου κάτσει η μπίλια")  αποσκοπούσε στο να εκθέσει τον Μωϋσιάδη (αυτό το πέτυχε) αλλά αδέξιος και ατάλαντος ών , έπεσε στην φάκα και ο ίδιος "αδειαζοντας" παράλληλα τον Τζιτζικώστα και τα υπόλοιπα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.


Ενώ ο Μασλαρινός γνώριζε από τις δημοσιεύσεις του blog iakxos την παρανομία που διαπράττεται, ενώ παραστάθηκε στην συνεδρίαση αποσιώπησε από τους υπόλοιπους δέκα συναδέλφους του το γεγονός ότι η εταιρεία "ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑ ΑΕ" υποχρεωτικά θα διαλυόταν σύμφωνα με το άρθρο 265 του ν. 3462/2006 (Περί Δήμων και Κοινοτήτων) , δεν μετείχε καθόλου στην συζήτηση και μάλιστα στο τέλος ψήφισε (;;;) και αρνητικά (!!!) 

Και ιδού τα αποτελέσματα :
   

Βέβαια το τραγελαφικό είναι ότι όλα αυτά τα μπουρσούκια , οι αιρετοί της Οικονομικής Επιτροπής ψήφισαν την 23-12-2013 για να συμμετεχει η Περιφερεια στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑ η οποία είχε λήξει την 16-12-2013 !!!

Tα χρήματα εκταμιεύθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων 24-12-2013 παράνομα και τώρα θα κληθεί το ΔΣ της εταιρείας "ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑ ΑΕ" (Νυχτοπάτης, Πεχλιβανίδης, Πασχάλης και τάλλα παιδιά) να τα ειστρέψει ως αχρεωστήτως καταβληθέντα όμως οι αιρετοί που έλαβαν αυτή την απόφαση θα λογοδοτήσουν αφού διέπραξαν τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της απιστίας. 

Βέβαια ο δικός μας Θανάσης νομίζει ότι με την τακτική που ακολούθησε απαλλάσσεται των ευθυνών ... όμως ο ερίφης έφερε στο εαυτό του σε δυσχερέστερη θέση διότι έκανε την γκάφα να συμμετέχει στην συνεδρίαση και να αποκρύψει τα πραγματικά γεγονότα που σαφώς γνώριζε.

Όμως το δικό μας δράμα ως κυβερνώμενων πολιτών βρίσκεται αλλού ... Βρίσκεται στην κατάντια (;) την ανοησία (;) , στην διαπλοκή (;) , την ασχετοσύνη (;)  των ανύπαρκτων και επικίνδυνων ανθρώπων που διαχειρίζονται τις τύχες μας με αυτή την γελειότητα του Καλλικρατικού νόμου.

Είναι δυνατόν δέκα νοματαίοι να αποφασίζουν να χορηγήσουν 51.398 ευρώ σε μία Ανώνυμη Εταιρεία, όταν ο άμεσα αρμόδιος και κατα τόπον υπεύυνος σιωπά και ψηφίζει αρνητικά ;

Η πρόεδρος τουλάχιστον κ. Αηδονά "δεν μπήκε στον πειρασσμό" να ρωτήσει το αυτονόητο : " ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥ , ΓΙΑΤΙ ; "

7 σχόλια:

  1. ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟ. ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΑ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ, Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΛΑΨΙΑΡΙΚΟ ΣΤΥΛ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΔΕΙΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο ομπαμα διαβάζει ιακχο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κλασικός κολαούζος ο θανασάκης. Οτι πρέπει για να κρατάει την τσάντα του Τζιτζικώστα. Αλλα για αντιπεριφερειάρχης...ΔΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΑΚΧΕ, ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙ ΤΟΥ ΕΣΥΡΡΕ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ , ΡΕΖΙΛΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωχου μωρε Ίακχε με τους ανεπάγγελτους και τους ακάματους που θέλουν να αποκτήσουν και αξιώματα.
    Κάτι σαν τον Μπαρμπα-Μάρκο άλλα σε πιο φλώρικο μου βγάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ. ΕΚΛΕΙΣΕ ΧΡΥΣΑΦΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ