Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ή ΑΠΟΔΟΜΗΘΗΚΕ ;

AΠΑΘΕΙΣ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΝ 
 


Ο Βασίλης Κατιρτζόγλου αποδόμησε πλήρως ( κατά το blog "ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΦΥΛΗΣ") τα επιχειρήματα του Πέτρου Αγγελίδη για το εργοστάσιο των Σκουπιδιών  σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Θωματίκο.
Για το κόστος για το εργοστάσιο των  Σκουπιδιών: Το κόστος  των Σκουπιδιών  είπε ότι θα είναι από 80-100 ευρώ ο τόννος  ενώ σήμερα πληρώνουμε 20 . Για τα πρόστιμα: Και στην περίπτωση που μας επιβληθούν πρόστιμα (αν και έχουμε άδεια ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμάτων και δεν θα πρέπει ) είπε ότι κόστος θα φτάσει το ΄΄μάξιμουμ΄΄ 80 ευρώ ακόμη και αν δεν κάνουμε τίποτε απολύτως(διαλογή και ανακύκλωση). Για το εργοστάσιο των Σκουπιδιών: Είπε ότι εντατικοποιώντας την διαλογή στην πηγή    χρειαζόμαστε ένα κατά πολύ μικρότερο εργοστάσιο , το οποίο θα έχει πολύ μικρότερο κόστος  και το οποίο θα πρέπει να το διαχειρίζονται οι Δήμοι. Για την Σύμβαση: Είπε ότι  έχει ζητηθεί πάρα πολλές φορές να δοθεί .Δεν τους έχει δοθεί και ότι από την στιγμή που δεν έχει υπογραφεί τίποτε δεν είναι οριστικό. Για το ποιος πρέπει να αποφασίσει: Ένα   τόσο σοβαρό θέμα είπε  πρέπει να έρθει το στα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων και αυτά να αποφασίσουν .

 'Εφεδρε Αξιωμαικέ , δικηγόρος είσαι ... αντί λια λογίδρια στα τσοντοκάναλα των γονδολιέρηδων, θελω ν' ακούσω από σένα  ρεαλιστικές και εφικτές λύσεις , όχι αόριστες διαπιστώσεις προς αγραν εντυπώσεων ...

Πες μας πώς θα σταματήσουμε  έξι (6) λαμόγια Βλαχοδήμαρχους  έναν "χρεωκοπημενο" Ανιπεριφερειάρχη και τον "Πηλιο Γούση" που εχουν γράψει στα παπάρια τους εναν ολόκληρο νομό 

3 σχόλια:

  1. Όλοι είναι ανόητοι κι εσύ ο μοναδικός έξυπνος, ικανός και παντογνώστης? Αν είναι έτσι καλώς τους κρίνεις...... Αλλά γιατί κρύβεσαι βρε? Ο Λαός εσένα αναζητά να τον σώσεις!!! ΕΜΦΑΝΗΣΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΨΙΜΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΕΙΠΑΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΕΣΥ ΒΡΕ ΚΟΥΝΑΒΟΕΙΔΕΣ ΙΑΚΧΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ
    1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ
    2. ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    3. ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ Η "ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ"
    4. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ
    ΑΝΤΕ ΠΑΛΗΚΑΡΑ ΜΟΥ..........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλος "σωτήρας" και ο εικονιζόμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ