Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Τ' ΑΪ ΓΙΑΝΝΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

KEEP WALKING 



     Ευχές στους Γιάννηδες από τον διασημότερο Γιάννη στον πλανήτη

10 σχόλια:

  1. Χρονια πολλα ρε παλιοπαιδο Γιαννη αρχοντα των μπλοκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεσιτάλ αφιερώσεων σε ΣΥΡΙΖΑίους από τον Φαήλο!
    Ποιοι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχαν την τιμητική τους;

    Με απανωτά tweet ο Φαήλος Κρανιδιώτης αφιέρωσε μία σειρά από τραγούδια σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνοι που είχαν βέβαια την τιμητική τους ήταν ο Δημήτρης Τσουκαλάς και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Φαήλος Κρανιδιώτης @failosK
    Follow

    Το τραγούδι που σιγομουρμούριζε ο Παπαδημούλης μικρός και μια μέρα το όνειρο έγινε πραγματικότητα:http://www.youtube.com/watch?v=7akZoEQv6jI …
    Φαήλος Κρανιδιώτης @failosK
    Follow

    Έλα ρε Τσακαλώτε!http://www.youtube.com/watch?v=OaeaUuftupc …
    4:06 AM - 7 Jan 2014
    Φαήλος Κρανιδιώτης @failosK
    Follow

    Τσουκαλάς remix:http://www.youtube.com/watch?v=D8lkbeY_a3Y …
    4:12 AM - 7 Jan 2014
    Φαήλος Κρανιδιώτης @failosK
    Follow

    Το τραγούδι του σκληροπυρηνικού ψηφοφόρου των Παπαδημούλη, Σταθάκη, κλπ:http://www.youtube.com/watch?v=ciJFn3MXukw …
    4:15 AM - 7 Jan 2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέγας σαλτιμπάγκος ο Πάνος: Πήγε στον αγιασμό των υδάτων αν και παλαιοημερολογίτης!
    Η πλάκα είναι ότι έκανε και ευχές... ξέρετε "να πλαντάξουν οι εντολοδόχοι των τοκογλύφων" κ.λπ... Ρε Πανάρα, μπορεί να πιάσει μια ευχή όταν δεν την πιστεύεις, ή την κάνεις σε άσχετο χώρο και χρόνο; Αφού όπως έχεις πει μόνος σου...
    είσαι παλαιοημερολογίτης (με ότι ένδειξη εγκεφαλικής λειτουργίας είναι αυτό) και θα γιορτάσεις τα Θεοφάνεια στις 19 Ιανουαρίου, τι ήθελε και πήγες σήμερα στους ορθόδοξους;

    Δηλ. αν πάω εγώ σε ένα τζαμί και ευχηθώ στους μουσουλμάνους υπάρχει περίπτωση να πραγματοποιηθεί η ευχή μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα νούμερα χαλάνε το παραμύθι των "νούμερων"-ΥΠΟΙΚ: Υπέρβαση 14% στα έσοδα και μείωση οφειλετών του δημοσίου
    Τουλάχιστον τα νούμερα έχουν μπει σε σειρά... να δούμε και τι θα γίνει με τους ανθρώπους σιγά-σιγά...

    Σε θετικό έδαφος κινήθηκαν για ακόμα έναν μήνα τα γενικά έσοδα των Δ.Ο.Υ που διαμορφώθηκαν στα 2,37 δισ. € το μήνα Νοέμβριο, σημειώνοντας σημαντική υπέρβαση 14% του αντίστοιχου μηνιαίου στόχου του προϋπολογισμού.

    Σε επίπεδο ενδεκάμηνου, τα συνολικά έσοδα ανέκαμψαν πλήρως και κινήθηκαν για πρώτη φορά μετά το Μάρτιο σε θετικό έδαφος, εμφανίζοντας υπέρβαση 0,4%. Υπέρβαση στόχου (και μάλιστα της τάξης των €500 εκ.) εμφάνισαν και οι επιστροφές φόρων που για το 11μηνο 2013 διαμορφώθηκαν στα 3,06 δισ. ευρώ έναντι 2,56 δισ. ευρώ που προβλέπεται στην εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού, ήτοι σε ποσοστό 19,66%. Σημαντικές επιδόσεις κατέγραψαν οι Δ.Ο.Υ σε σχέση και με την είσπραξη Φ.Π.Α.

    Πιο συγκεκριμένα, θεαματική είναι η μηνιαία εισπρακτική επίδοση για το μήνα Νοέμβριο (σημειώθηκε υπέρβαση στόχου σε ποσοστό 16,8%), ενώ σε ορίζοντα ενδεκάμηνου τα έσοδα από Φ.Π.Α υπερακόντισαν τα προϋπολογιζόμενα κατά 3,3%.

    Αναφορικά με το χαρτοφυλάκιο των ληξιπρόθεσμων οφειλών, οι συνολικές εισπράξεις κατά το ενδεκάμηνο υπολογίζονται σε 2,86 δισ., σημαντικά αυξημένες κατά 30,1% (περίπου 680 εκ € σε απόλυτα μεγέθη) σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012 (2,19 δισ.).

    Επισημαίνεται ότι οι συνολικές εισπράξεις έναντι του συνόλου των ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων κατά το μήνα Νοέμβριο ανήλθαν σε 408,8 εκατ. €, διαμορφώνοντας την υψηλότερη μέχρι σήμερα , μηνιαία εισπρακτική επίδοση για το 2013.

    Οι εισπράξεις έναντι νέων ληξιπροθέσμων έφθασαν τα 221 εκατ. € σημειώνοντας επίσης τη μεγαλύτερη μηνιαία επίδοση για το τρέχον έτος, αυξημένη κατά 2,8% συγκριτικά με τον περασμένο μήνα. Ενθαρρυντική είναι και η εντυπωσιακή μείωση του πλήθους τόσο των φυσικών (-10,8%) όσο και των νομικών προσώπων (-4,8%) με ληξιπρόθεσμες φορολογικές οφειλές έναντι του Δημοσίου. Είναι χαρακτηριστικό πως ο αριθμός των φυσικών προσώπων με ληξιπρόθεσμες οφειλές είναι μικρότερος από τον αντίστοιχο της αρχής του έτους, κατά 150.000 περίπου.

    Τέλος για έναν ακόμη μήνα, παρουσιάζεται μεγάλη αύξηση των εσόδων από άμεσους και έμμεσους φόρους ΠΟΕ (παρελθόντων οικονομικών ετών). Συγκεκριμένα για το μήνα Νοέμβριο 2013 έχουν εισπραχθεί από τους εν λόγω φόρους 196 εκατ. € έναντι 78 εκατ. € που είχαν εισπραχθεί το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.

    Αναφορικά με τα αποτελέσματα του ενδεκάμηνου, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης δήλωσε: «Στο τέλος μίας πολύ δύσκολης χρονιάς τόσο για τους Έλληνες φορολογούμενους όσο και για τον φοροεισπρακτικό μηχανισμό, του προσωπικό του οποίου συμβάλλει καθοριστικά στις αλλαγές που επιτελούνται, η ανοδική πορεία στην επίτευξη των στόχων είναι πλέoν εμφανής και μη αναστρέψιμη. Η επιτυχία αυτή πιστώνεται όχι μόνο σε όλα τα στελέχη της Φορολογικής Διοίκησης αλλά κυρίως στους συνεπείς φορολογούμενους που συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια ανάταξης της Εθνικής οικονομίας με στόχο την ταχύτερη δυνατή έξοδο από την κρίση».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μεγάλη έκπληξη του 2014 θα είναι η ωρίμανση των φορολογικών νόμων, που θα αυξήσει κατακόρυφα τα φορολογικά έσοδα, κυρίως αυτών με ληξιπρόθεσμες οειλές παλαιών ετών....!!! Σε συνδυασμό, δε, με την πάταξη της φοροδιαφυγής και την είσπραξη των δεσμευμένων 2,5 δις € από υποθέσεις διασπάθησης Δημοσίου χρήματος (Λαυρεντιάδης, Hellas Power, Energa κ.λ.π), το πλεόνασμα του 2014 θα είναι εντυπωσιακό...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο «ΧΡΥΣΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ» ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-- ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ και «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» ΣΕ... ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ...!!!
    ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΖ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ... «ΛΕΥΚΟΣ ΑΡΤΟΣ»...!!!

    Ο Συριζαίος «εργατοπατέρας» της ΔΕΗ --όχι μόνο ο Φωτόπουλος--, αλλά και ο διαβόητος Ρίζος Ρίζος, πού μόλις αποκαλύφθηκε η κατάθεση 750.547,84 ευρώ που βρέθηκαν σε οffshore στην Κύπρο, αποφασίστηκε η παραπομπή του για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, κατάχρηση έναντι του Δημοσίου και για φοροδιαφυγή σε βαθμό κακουργήματος, σε νέα αποκάλυψη προκύπτει ότι το εν λόγω «φρούτο» του Συριζα εμφανίζεται να επένδυε σε αρτοποιεία που ανήκουν σε αλυσίδα καταστημάτων που είχε προσδιορισθεί ότι χρησιμοποιούντο ως «πλυντήριο»

    ενός πολυεθνικού... ροζ κυκλώματος...!!!
    ********
    Ο Ρίζος φέρεται να είχε επαφές – μέσω συγγενικού προσώπου του - με έναν 45χρονο επιχειρηματία που είχε δύο μεγάλες αλυσίδες φούρνων σε όλη την Ελλάδα κι ο οποίος έχει κατηγορηθεί, την τελευταία εξαετία και μάλιστα είχε φυλακισθεί, ότι έφερνε στην Ελλάδα δεκάδες αλλοδαπές που έπεφταν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης!
    ********
    Ο 45χρονος ήταν ιδιοκτήτης και στριπ σόου με έσοδα πολλά εκατομμύρια εύρω, κι όπως είχε προκύψει από την έρευνα της ΕΛΑΣ χρησιμοποιούσε το ίδιο λογιστήριο για τα εν λόγω νυκτερινά καταστήματα και την αλυσίδα φούρνων...
    ********
    Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι ότι η συμμετοχή του κ Ρίζου στην αλυσίδα φούρνων φέρεται να έχει γίνει το ίδιο διάστημα –στις αρχές του 2013 - κατά την οποία ο κ Ρίζος άνοιξε δύο λογαριασμούς σε κυπριακές εταιρείες, με χρήση της off shore εταιρείας “ARCELOR LTD” συνολικού ύψους 750.000 εύρω.
    ********
    Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2008 η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε την πρώτη έρευνα για το μεγαλύτερο κύκλωμα διακίνησης γυναικών με την κωδική ονομασία «Λευκός Άρτος», λόγω ακριβώς του ξεπλύματος χρημάτων από την αλυσίδα φούρνων.
    ********
    Στα πλαίσια της συνελήφθησαν 16 άτομα και διαπιστώθηκε ότι η εγκληματική οργάνωση μέσω γραφείου ευρέσεως εργασίας εντόπιζε κορίτσια από χώρες της ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων και αφού τα παραπλανούσαν ότι θα εργάζονταν σε χώρες της Ευρώπης ως χορεύτριες, τα έστελναν στην Ελλάδα.
    ********
    Στην συνέχεια τις νομιμοποιούσαν με πλαστά λιθουανικά διαβατήρια και αιτήσεις πολιτικού άσυλο και τις εξανάγκαζαν να πραγματοποιούν ερωτικά ραντεβού με τους πελάτες των δύο strip show καταστημάτων που είχαν.
    ********
    Οι έρευνες της ΕΛΑΣ έγιναν σε δύο καταστήματα strip - show στη λεωφόρο Συγγρού και στη Μεταμόρφωση, σε μια πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία (χώρο κράτησης των γυναικών), στα κεντρικά γραφεία της αλυσίδας φούρνων και σε διάφορα διαμερίσματα.
    ********
    Η «πλάκα» είναι ότι αυτό το φρούτο του Συριζα, μετα τις αποκαλύψεις κατέθεσε τα χαρτιά να συνταξιοδοτηθεί απο την ΔΕΗ, «μετα από υπηρεσία...40 ετών» όπως λέει ο ίδιος...
    ********
    Το λέει άλλωστε και το δημώδες άσμα:

    ********
    «Εγέρασα μωρε παιδιά σαράντα χρόνια...κλέφτης»...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε ρε φασιστοειδή του Σαμαρά , έχετε κάνει την Ελλάδα ένα απέραντο μπουρδέλο και μιλάτε από πάνω .

      Διαγραφή
  7. Ποιος ειναι φασιστας ξεχωριζει απο χιλιομετρα...
    Δημοκρατες κατ επιφαση.
    Χθεσινοι πασοκοι σημερινοι συριζεοι παντα θα βλεπετε την πλατη του ΑΝΤΩΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς 6.57
    Ό,τι πείτε ρε παιδιά, δημοκρατία έχουμε, καθένας μπορεί να λέει τη μαλακία του:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ