Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΛΙΑΠΗΔΩΝ

"ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ;" ΑΝΑΡΤΩΤΙΕΤΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΑΠΗ

 "ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ ΚΑΒΑΛΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ 



 Ο Μάρκος Λιάπης μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 όπου και υποστήριξε πως το πολυτελές σπίτι στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας λειτούργησε όντως ως ξενώνας και μάλιστα φιλοξένησε τουρίστες.

"Πού έγκειται το ανήθικο για πέστε μου. Για να καταλάβω τι εννοείτε. Γιατί να μην είναι ηθικό και για τους άλλους κατοίκους, γύρω στα 400 άτομα, που έκαναν ακριβώς το ίδιο. Όλο το χωριό αυτό έκανε. Και λειτούργησε σαν μονάδα. Πέθανε κάποια στιγμή ο θείος, και η γιαγιά δεν μπορούσε να το συνεχίσει".


"Είναι πεντακάθαρο. Έχει κόψει τιμολόγια. Λειτούργησε (σ.σ ο ξενώνας). Έχει αποδεικτικά, παραστατικά. Έχει τα πάντα. Είναι τόσο καθαρό αυτό το πράγμα που δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Πεντακάθαρο. Αποδείξεις, άνθρωποι που πήγανε, πελατολόγιο. Τα πάντα", δήλωσε χαρακτηριστικά. "Δεν ξέρω τι λένε οι κάτοικοι του χωριού. Δεν έχουν ιδέα. Έχουν περάσει 22 χρόνια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ