Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

H ΩΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΙΩΝ ...

Λευκή Κυριακή – Ανοιχτή η αγορά των Σερρών τελευταία Κυριακή του 2013


Η επιχείρηση παραπληροφόρησης, τρομοκράτησης και ψυχολογικού πολέμου που εξαπολύθηκε τις τελευταίες ώρες από σκοτεινούς και τριτοκοσμικούς κύκλους της πόλης απέτυχε παταγωδώς Οι ανυπόστατες δηλώσεις κάποιων ημιμαθών για πρόστιμα αξίας € 10.000 σε όποιον έμπορο άνοιγε σήμερα αποδείχθηκαν – φτηνές αστειότητες και γελοιότητες που δεν τις πίστεψαν ούτε οι καλικάντζαροι

Η πόλη των Σερρών, έμεινε πίσω, μια από τις αιτίες είναι η ημιμάθεια και η κακόβουλη πρόθεση που τόσα χρόνια αποτέλεσε τροχοπέδη για να μην προχωράει τίποτα σε αυτή την πόλη. Σήμερα πήραν το μάθημα τους. Η αγορά των Σερρών έχει την δική της δυναμική, τόσα χρόνια την αγνοούσαν. Τόσα χρόνια κοιτάζανε μόνο την πάρτη τους. Αγνοούσαν το κοινό συμφέρον. Τους ενδιέφερε μόνο η καλοπέραση τους.

 Σήμερα έγινε η αρχή. !!!
Όποιος δεν αισθάνεται Σερραίος και κοιτάει την πάρτη του, δικαίωμα του, πολύ απλά ας γυρίσει στο χωρίο του και στην μιζέρια του. Η κοινωνία των Σερρών τους ξεπερνάει κάθε μέρα.
Είναι λυπηρά τα γεγονότα και οι εικόνες των τελευταίων ημερών. Να θέλει όλη η Σερραϊκή κοινωνία να ανοίξει η αγορά και μια θλιβερή μειοψηφία να προσπαθεί να παραπληροφορήσει τους συναδέλφους της και να τρομοκρατεί οικογενειάρχες εμπόρους που αγωνίζονται για την επιβίωση με καταγγελίες, πρόστιμα και άλλα μέτρα.

Οι αυτόκλητοι υπερασπιστές της νομιμότητας και αυτοαποκαλούμενοι εισαγγελείς ας κοιτάξουν τα προς του οίκου τους πρώτα και μετά ας συνειδητοποιήσουν “αν είναι νόμιμοι” αυτοί όλα αυτά τα χρόνια. Αν τηρούν τις διατάξεις του φορολογικού νόμου, του εργατικού νόμου και τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις τους γενικότερα. Γιατί είναι κρίμα σήμερα τέτοιες μέρες να υπάρχουν “καταδώτες”, “ρουφιανοραγίαδες” και “κουκουλοφόροι”.
Συγχαρητήρια σε όλους τους Σερραίους και Σερραίες που σήμερα απέδειξαν ότι μπορούν να αγωνιστούν για το καλό και το συμφέρον του τόπου τους. Σήμερα 29 Δεκεμβρίου 2013 είναι η πρώτη “Λευκή Κυριακή” στην πόλη των Σερρών. Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει θεσμός και μπράβο στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών κύριο Σωτήρη Κοτσαμπά και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών κύριο Άγγελο Κεχαγία για την αγωνιστική τους πρωτοβουλία.

Σήμερα έγραψαν ιστορία. !!!

Επειδή το serresnews.net είναι ιδιαίτερα κινηματογραφόφιλο θα θέλαμε να αφιερώσουμε την παρακάτω κινηματογραφική σκηνή από την ταινία “Ο τελευταίος των Μοικανών” που κατά την γνώμη μας είναι η ποιο ηρωική στην ιστορία του Κινηματογράφου στον Σωτήρη Κοτσαμπά και Άγγελο Κεχαγία.

2 σχόλια:

  1. Όσοι ανοιξαν τα καταταστήματα όμως σώθηκαν. Είχε τόση δυναμική η αγορά των Σερρών που έκαναν τρελο τζίρο και πλήρωσαν τα χαράτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στους δύο προέδρους.ειναι αυτοί που χρειάζονται για την σερραϊκή αγορά.έχουν κότσια και πάνε κόντρα στην μιζέρια μερικών.και πάλι μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ