Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ TEONDOR ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ...

... ΑΛΛΑ ΦΩΝΗ ΒΟΟΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΪΣΤΑΝ 



Σε αυτό δεν μπορώ να του "φάω το δίκαιο" ... εδώ και σαράντα μέρες ωρεύται ο TEONDOR για το μεγάλο σκάνδαλο της  ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ και το πλιάστικο που επιχειρείται στην περιουσία της , καταγγέλλει , αναφέρει ονόματα αλλά ουδείς αρμόδιος συγκινείται 

Τα σκάνδαλα όμως διαδέχονται το ένα το άλλο , μα οι Σερραίοι στο ίδιο έργο θεατές.  Και από που θέλετε ν' αρχίσω ; Από το σκάνδαλο Λιανάκη στο Σιδηρόκαστρο, το σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας με τις πάρανομες δανειοδοτήσεις κολλητών, το έγκλημα του Αυτοκινητοδρομίου του 1.500.000 ευρώ,  το πλιάστικο των 2.600.000 ευρώ και των δέκα αυτοκινήτων στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, το έγκλημα στην ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΣΕΡΡΩΝ, την χαβούζα του ΧΥΤΑ ΣΕΡΡΩΝ με 700.000 ευρώ ετήσιες συμβάσεις, την αλητεία της ΕΣΑΝΣ ΑΑΕ , το πλιάτσικο των 122.000 ευρώ του πρώην ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , το σκάνδαλο με τις Κατασκηνώσεις του Επιμελητηρίου,  το σκάνδαλο με το  Κληροδότημα Κανάκη σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη , τα 70.000 ευρώ που έκαναν φτερά από το Ταμείο του Συλλόγου Πολυτέκνων  ή τα 45ρια της Νομαρχίας 

34 σχόλια:

  1. Ιακχε το blog των προσκυνημένων τσάτσων με στημένες δημοσκοπήσεις προωθεί την υποψηφιότητα Γκότση για τον δήμο Σερρών !
    Tόσο χαζούς μας θεωρεί ο pinokio ? Pinokio δεν περνούν πλέον αυτά ! Τελειώσατε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΔΕΡΦΕ 8.43 , ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ .
      ''ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ'' ΤΩΡΑ ΓΚΟΤΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕΤΑ !
      ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ .

      Διαγραφή
    2. Το σύστημα ΠΑΣΟΚ που ελέγχει τον Δήμο Σερρών πανικόβλητο από την τελευταία δημοσκόπηση , που βγάζει μπροστά με μεγάλη διαφορά τον Ηλία Γκότση , έπιασε δουλειά .
      Οι μάσκες έπεσαν .
      Οτι και να κάνουν το ρεύμα νίκης του Ηλία δεν μπορούν να το σταματήσουν .

      Ποτέ ξανά ΠΑΣΟΚ στον Δήμο και στον νομό
      το ρίχνουμε Ηλία Γκότση δαγκωτό !!!!!!!!!!!!!!!!!

      GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

      Διαγραφή
    3. Στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση που αναφέρονται τα τρία προηγούμενα σχόλια είχαμε τα εξής αποτελέσματα :
      1. Η.Γκότσης : 41% - 2. Θ.Μηλίδης : 26% - 3. Θ.Γεωργιάδης : 8% και όλοι οι υπόλοιποι 25%
      Δεν ξέρω κατά πόσο είναι έγκυρη , αλλά ιακχε βάλε τα τρία αυτά ονόματα σε δική σου δημοσκόπηση για να αποφασίσουμε ποιόν τελικά πρέπει η Ν.Δ. να στηρίξει για υποψήφιο Δήμαρχο Σερρών .
      Απ΄ότι φαίνεται αυτοί οι τρεις ξεχωρίζουν όπως είναι τα πράγματα τώρα .

      Διαγραφή
    4. ΒΑΖΟΥΝ ΤΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ .
      ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ . ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .

      Διαγραφή
    5. Ξέρεις κάτι που εμείς δεν ξέρουμε ?Μ΄αυτά που λες 2.23 κάτι υποψιάζομαι!

      Διαγραφή
    6. ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ , ΦΙΛΤΑΤΕ 1:09

      Διαγραφή
    7. Ιακχε όλοι ξέρουμε (τουλάχιστον αυτοί που είμαστε καλοπροαίρετοι) πως είσαι το πιο αξιόπιστο blog στις Σέρρες που δίνει βήμα σε όλους άσχετα αν συμφωνείς ή όχι μ΄αυτά που γράφονται και ποτέ δεν κάνεις στημένα γκάλοπ.
      Κάνε αυτά που λέει ο 1.09 να ξέρουμε τι μας γίνετε.

      Διαγραφή
    8. ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΙΑΚΧΟΥΛΗ ΤΗΝ ΙΛΙΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ?
      ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ?
      ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΑΡΙ !

      Διαγραφή
    9. pinokio ετοιμάσου για μεγάλο πανηγύρι

      Διαγραφή
    10. Ο Θ.Γεωργιάδης γιατί δεν είναι στην δημοσκόπηση ?

      Διαγραφή
    11. ΕΝΑΝ ΓΚΟΤΣΗΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ .
      ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ .
      ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΓΚΟΤΣΗ .

      Διαγραφή
    12. ΘΙ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ; Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ; ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ;

      Διαγραφή
    13. Ένας πετυχημένος πρώην Δήμαρχος , αυτός είναι ο Γεωργιάδης . Σας αρέσει δεν σας αρέσει αυτή είναι η πραγματικότητα .

      Διαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΟ-ΠΟΛΙΤΗ?
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΛΠ" ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ................................
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΚΑΝΑΛΟ.
    Η ΔΕ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΟΙΔΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ......ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ?
    ΛΟΙΠΟ ΑΣ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ Ο ΘΟΔΩΡΑΣ.....
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ.......ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ...ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ........ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ......ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΟ Μ@@ΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΜΠ@ΣΤ@ΡΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ιακχε υπαρχεις ακομα ρε φερεφωνο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Αργεντινή σας περιμένει κύριε Τσίπρα
    Είναι 12 Σεπτεμβρίου 2012 και στη Βουλή γίνεται ένα ακόμη σόου του κ. Τσίπρα. Βρίζει την κυβέρνηση, βρίζει τον Σαμαρά και αφού βρήκε μπροστά του τον Στουρνάρα που του απαντά με ευγένεια, τον βρίζει κι αυτόν. Θες του έφυγε, θες το πιστεύει λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων:

    «Διότι κύριε Υπουργέ, μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή όπως είχατε πει. Η Αργεντινή πέρασε μια πολύ μεγάλη δυσκολία και δεν πρέπει τους λαούς να τους χαρακτηρίζουμε με ρατσιστικό τρόπο. Πέρασαν όμως μια πολύ μεγάλη δυσκολία και κατάφεραν με αξιοπρέπεια να σταθούν στα πόδια τους. Δυστυχώς εσείς μας οδηγείτε σε άλλες καταστάσεις πολύ χειρότερες. Θα έχουμε χάσει πλήρως την εθνική μας κυριαρχία, θα έχουμε χάσει πλήρως την αξιοπρέπειά μας, θα είμαστε υποτελείς, όλη η Ελλάδα θα γίνει μια ειδική οικονομική ζώνη και σεις θα επιχαίρετε διότι θα σας κτυπούν την πλάτη και θα ζητάτε άφεση αμαρτιών από την κα Μέρκελ για τις αμαρτίες του παρελθόντος».

    Ο κ. Τσίπρας που ευχόταν να έχουμε γίνει Αργεντινή, δηλαδή να είχαμε οδηγηθεί σε άτακτη χρεοκοπία τι έχει να πει μετά τις δραματικές εξελίξεις στη χώρα αυτή; Η οποία μάλιστα έχει πολύ μεγαλύτερο πλούτο από την Ελλάδα; Μήπως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στην άποψή του; Έτσι για να γνωρίζει ο ελληνικός λαός με ποιους τυχοδιώκτες έχει να κάνει. Άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μετακομίσει στην Αργεντινή για να είναι και δίπλα στην αγαπημένη τους Βενεζουέλα;

    Ή μήπως να του θυμίσουμε τι έλεγε για το χρέος; Ότι είναι όλο παράνομο, ότι θα ιδρύσει επιτροπή ελέγχου του χρέους; Ότι θα το διαγράψει όλο, ότι θα καταργήσει το μνημόνιο με ένα νόμο κι ένα άρθρο; Τι λέει άραγε τώρα; Φυσικά λέει ότι θα διαπραγματευτεί με τους δανειστές.

    Και πάλι σας τα θυμίζουμε όλα αυτά για να ξέρετε με ποιους έχετε να κάνετε, αν και σίγουρα ξέρετε. Υπάρχουν πολλοί που με έντιμο και ειλικρινή τρόπο λένε να επιστρέψουμε στη δραχμή αφού στείλουμε στον αγύριστο τους δανειστές. Το λένε, το πιστεύουν και δεν κρύβονται. Ο κ. Τσίπρας και οι επικίνδυνοι συνεργάτες του πότε θα μας διαφωτίσουν για το ποιοι είναι πραγματικά και σε τι θεό πιστεύουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ .

      ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

      Διαγραφή
    2. Να διώξουμε τα ακροδεξιά ζόμπι του Σαμαρά και τις ακροδεξιές καπότες του ΠΑΣΟΚ και μετά να συζητήσουμε για μεταρρυθμίσεις .
      Αυτοί που μας κατέστρεψαν δεν θα μας σώσουν .

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

      Διαγραφή
  6. Μεταρρυθμίσεις τώρα, ακόμη κι ας σκούζουν οι Μαυρογιαλούροι
    Τελικά θέλουμε μεταρρυθμίσεις; Θέλουμε να αλλάξει η χώρα; Πιστεύουμε ότι ο μόνος δρόμος για να γίνει η Ελλάδα ανταγωνιστική και να μεταμορφωθεί το κράτος ώστε να εξυπηρετεί τον πολίτη, είναι μέσω μιας μεταρρυθμιστικής επανάστασης;

    Τα ερωτήματα έχουν μάλλον εύκολες απαντήσεις. Αντί να έχουμε μνημόνια με μέτρα που αφορούν περικοπές μισθών και συντάξεων, φόρους και απολύσεις είναι καλύτερο να έχουμε μεταρρυθμίσεις. Άλλωστε, γι’ αυτό ακριβώς ασκείται κριτική και στην προηγούμενη και στην παρούσα κυβέρνηση. Ότι δηλαδή καθυστερούν οι μεταρρυθμίσεις. Και μια κυβέρνηση με βάση τη Νέα Δημοκρατία, ένα φιλελεύθερο και ανοικτό κόμμα δεν μπορεί να έχει άλλο προσανατολισμό.

    Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει ότι η Ελλάδα, εξαιρουμένης της Κούβας, είναι το τελευταίο Σοβιετικό κράτος του κόσμου. Γιατί; Μα γιατί κουμάντο κάνουν οι συντεχνίες και τα κομματικά και επαγγελματικά καπετανάτα που δεν επιθυμούν τις μεγάλες αλλαγές και την πρόοδο διότι θα χάσουν τα «μπικικίνια». Και αν θέλουμε να πούμε την αλήθεια, τα πιο συντηρητικά κόμματα είναι τα «αριστερά» ή προοδευτικά όπως ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΠΑΣΟΚ που τους συμφέρει η στασιμότητα, το τέλμα, ακόμη κι αν χάνει έτσι η χώρα.

    Όλα αυτά τα γράφουμε διότι μαθαίνουμε ότι εντός της κυβέρνησης γίνεται χαμός με υπουργούς να τσακώνονται μεταξύ τους και βουλευτές να πιέζουν την κυβέρνηση να μην κάνει τίποτε, ανάλογα με τα συμφέροντα της εκλογικής τους περιφέρειας.

    Όσο κι αν δεν πιστεύουμε τους ξένους οίκους και οργανώσεις όπως το ΔΝΤ, ο ΟΟΣΑ και άλλα πολλά, υπάρχουν σημεία και προτάσεις που πρέπει να τις λαμβάνουμε υπόψη. Άλλωστε, κάποιες μεταρρυθμίσεις έχουν γίνει σε άλλες χώρες εδώ και δεκαετίες αλλά εμείς εδώ κοιτάζουμε σα χαζοί.

    Πριν μερικούς μήνες έγιναν 66 προτάσεις από τον ΟΟΣΑ για το τι θα μπορούσε να αλλάξει στην Ελλάδα. Είχε εκτιμηθεί μάλιστα ότι αν γίνονταν όλα αυτά οι Έλληνες πολίτες θα κέρδιζαν πάνω από 5 δις ευρώ ετησίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ?
      1,5 ΕΚ. ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ?

      Διαγραφή
  7. Βάβαλη , τι ήθελαν προχθές οι δύο Γαζωραίοι στην Θ3 στον αγώνα του Πανσερραϊκού με τα Μουδανιά ; Ποιος τους κάλεσε εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2.Μεταρρυθμίσεις τώρα, ακόμη κι ας σκούζουν οι Μαυρογιαλούροι
    Μεταξύ των προτάσεων που αναφέρονταν στην έκθεση για την Ελλάδα ήταν οι εξής:

    1. Το φρέσκο παστεριωμένο γάλα στην Ελλάδα είναι ακριβότερο έως και 34% από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στη χώρα ως φρέσκο παστεριωμένο, παρά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, θεωρείται το γάλα που έχει χρόνο ζωής έως 5 ημέρες. Αντίθετα στην Ευρώπη, ανάλογα με τη μέθοδο παστερίωσης υπάρχει πληθώρα προϊόντων τύπου «φρέσκο γάλα ημέρα», πχ «εξαήμερης διαρκείας» -με ειδική σήμανση- οπότε τα νοικοκυριά έχουν πληθώρα επιλογών και οι τιμές είναι χαμηλές.

    2. Το ψωμί δεν πωλείται με το κιλό, στην πραγματικότητα, τουλάχιστον σε ορισμένα είδη. Πωλείται θεωρητικώς με προκαθορισμένο βάρος π.χ. 500 γρμ. ή ένα κιλό και ορισμένες φορές η φραντζόλα του μισού κιλού ζυγίζει τελικά 350 γραμ., καθώς δεν ζυγίζεται κατά την αγορά. Έτσι οι καταναλωτές ενίοτε εξαπατώνται, δεν μπορούν να συγκρίνουν εύκολα τις τιμές.

    3. Στα απορρυπαντικά οι τιμές επιβαρύνονται από τη γραφειοκρατία. Διότι, σε αντίθεση με άλλες χώρες, για κάθε νέο απορρυπαντικό που βγαίνει στην αγορά πρέπει να προηγηθεί μια χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

    4. Στα καινούργια βιβλία δεν επιτρέπονται ελεύθερα εκπτώσεις και μάλιστα δεν επιτρέπεται έκπτωση μεγαλύτερη από το 10% της τιμής.

    5. Στα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, τα συμπληρώματα διατροφής και τις βιταμίνες, υπάρχει υποχρέωση να πωλούνται σχεδόν αποκλειστικά από τα φαρμακεία, ενώ οι τιμές δεν είναι απελευθερωμένες. Αυτό επιφέρει έλλειψη ανταγωνισμού και υψηλό κόστος.

    6. Στο τσιμέντο οι απαιτούμενες από τον νόμο, ακριβές υποδομές, ανεβάζουν τις τιμές. Συγκεκριμένα τα σιλό που αποθηκεύεται το τσιμέντο πρέπει να έχουν χωρητικότητα τουλάχιστον 500 τόνων.

    7. Στο εμπόριο ρούχων και παπουτσιών υπάρχουν περιορισμοί, που κατά την Έκθεση καταλήγουν σε βάρος του καταναλωτή, όπως η απαγόρευση εκπτώσεων σε καταστήματα stock και outlet, αλλά και η απαγόρευση διαφήμισης προσφορών.

    8. Νέες ξενοδοχειακές μονάδες, συχνά δεν μπορούν να δημιουργηθούν λόγω περιορισμών από τις χωροταξικές διατάξεις. Αποτέλεσμα, λιγότερα ξενοδοχεία, λιγότερος ανταγωνισμός, υψηλότερες χρεώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ?
      1,5 ΕΚ. ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ?

      Διαγραφή
  9. 3.Μεταρρυθμίσεις τώρα, ακόμη κι ας σκούζουν οι Μαυρογιαλούροι

    Μεταξύ των προτάσεων που αναφέρονταν στην έκθεση για την Ελλάδα ήταν οι εξής:

    9. Ο ΟΟΣΑ έχει ζητήσει επίσης να καταργηθούν όλα τα εμπόδια στην έναρξη επιχείρησης που έχουν εντοπιστεί. Μεταξύ αυτών: Οι αυστηρές απαιτήσεις για αδειοδοτήσεις στον τομέα ασφάλτου. Οι μίνιμουμ προϋποθέσεις στην αποθήκευση ή οι μίνιμουμ κεφαλαιακές προϋποθέσεις για τους κλάδους οικοδομικών υλικών. Ποικίλα εμπόδια στις επενδύσεις στον τουρισμό, όπως γεωγραφικές απαγορεύσεις ή μίνιμουμ προϋποθέσεις ποιότητας. Περιοριστικές διατάξεις για τις δραστηριότητες επί τουριστικών ακτών. Περιοριστικές διατάξεις για τα γραφεία ταξιδιωτικών πρακτόρων. Περιορισμοί στο εμπόριο ποικιλιών ελαιόλαδου κ.ά.



    10. Να καταργηθεί η απαίτηση να δοθεί έγκριση για τις τιμές ή να υποβληθούν στοιχεία στις αρχές και στους εμπορικούς και βιομηχανικούς συνδέσμους όσον αφορά όλες τις τουριστικές δραστηριότητες.



    11. Να καταργηθούν όλοι οι δασμοί και φόροι υπέρ τρίτων. Μεταξύ αυτών το αγγελιόσημο (σ.σ. για το οποίο αναφέρεται ότι υπάρχει μόνο στη Φλόριντα και στην Αυστρία, αλλά κι εκεί είναι μόλις 5%).



    12. Να απελευθερωθεί πλήρως το άνοιγμα τον καταστημάτων τις Κυριακές, συμπεριλαμβανομένων κι αυτών άνω των 250 τ.μ., των εμπορικών κέντρων και των πρατηρίων.



    13. Οι έμποροι θα πρέπει να αποφασίζουν ελεύθερα για τις εκπτώσεις και τις προσφορές στα καταστήματά τους και να καθορίζουν τις περιόδους εποχικών εκπτώσεων.

    14. Οι ρυθμίσεις για τα κρουαζιερόπλοια θα πρέπει να χαλαρώσουν, αίροντας τους περιορισμούς για πλήρες δρομολόγιο όσον αφορά τα πλοία που αναχωρούν από ελληνικό λιμάνι, ώστε να έχει τη δυνατότητα ο επιβάτης να επιβιβάζεται σε οποιοδήποτε λιμάνι και να αποβιβάζεται σε άλλο.



    Αυτά και άλλα πολλά στραγγαλίζουν εδώ και χρόνια την ελληνική οικονομία, αλλά ποτέ δεν αλλάζει τίποτε γιατί υπάρχουν αντιδράσεις από διάφορες συντεχνίες. Εδώ ακόμη και αποτεφρωτήριο νεκρών δεν έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα αν και είχε δοθεί το πράσινο φως το 2006! Γιατί; Προφανώς γιατί αντιδρούν κάποιοι παπάδες που θα χάσουν το ψιλικοκό όπως και οι νεκροθάφτες και το κύκλωμα που λυμαίνεται τα νεκροταφεία.

    Βλέπουμε λοιπόν τις τελευταίες ημέρες να γίνεται χαμός στην κυβέρνηση, ο ένας να τα βάζει με τον άλλο και τελικά να κινδυνεύουμε ακόμη μια φορά να χάσουμε το τρένο. Δηλαδή πόσο θα μας «χάλαγε» να μας έκαναν κούρεμα του χρέους με αντάλλαγμα τις μεταρρυθμίσεις που όλο υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε κι όλο τις αναβάλλουμε;

    Η Νέα Δημοκρατία έχει μια μεγάλη ευκαιρία να μεταμορφώσει τη χώρα και να συμβάλει στην έξοδο από την κρίση χωρίς περαιτέρω περικοπές και φόρους. Αν είναι να συγκρουστεί με τους κομματάρχες τύπου Γκρούεζα ας το κάνει κι ας πέσει. Τουλάχιστον η ευθύνη για την καταστροφή θα έχει πέσει στους Μαυρογιαλούρους.Μεταρρυθμίσεις τώρα, ακόμη κι ας σκούζουν οι Μαυρογιαλούροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ?
      1,5 ΕΚ. ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ?

      Διαγραφή
    2. Ο ΟΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΤΙ ?
      ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ .
      ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ?

      ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ

      Διαγραφή
  10. ΙΑΚΧΟΥΛΗ ......ΟΥ...ΟΥ
    ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΖΑΜΠΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ........ΠΕΤΡΟΣ....ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ.......
    ΚΑΙ ΕΛΑ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ΄ ΑΡΧ@Δ@Α.....ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ.....ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΙΑ ΜΟΝΟ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ..........ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.......................ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ............ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ................ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΑΒΙ..ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΒΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ , ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ.............................
      ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΠΑΙΖΕΙΣ.......ΚΑΝΕ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ.

      Διαγραφή
  11. ΙΑΚΧΟΥΛΗ ......ΟΥ...ΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΔΩΣΕ 50 ΕΥΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.
    ΙΑΚΧΟΥΛΗ ......ΟΥ...ΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ. ΑΠΟ ΠΟΙΑ!
    ΙΑΚΧΟΥΛΗ ......ΟΥ...ΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΙΑΚΧΟΥΛΗ ......ΟΥ...ΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΧΟΛΗ.
    ΙΑΚΧΟΥΛΗ ......ΟΥ...ΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ
    ΙΑΚΧΟΥΛΗ ......ΟΥ...ΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΛΑ ΜΠΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΕΙΝΤΑΝΙ
    ΙΑΚΧΟΥΛΗ ......ΟΥ...ΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΙΑΚΧΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΟΠΗ: ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ